• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 skrev 2012-10-14 14:38:08 följande:
    BaPumba, innan ivf påbörjas måste vissa prov och undersökningar vara gjorda så jag ivf görs inte utan att tex tsh och liknande är kollat. Det är bland det första de kollar vid utredning.



    Tack! Nu känner jag mig ganska lugn på den fronten. De har säkert kollat det som behövs.
  • BaPumba

    Imorse frågade min sambo om jag fått mens ännu, och jag svarade att den borde komma imorn enligt min app. Men nu när jag kollade på kvällen visar det sig att jag kollat fel, den skulle kommit i fredags. Fast jag litar inte helt på min menscykel för den kan variera lite, så det är inte konstigt om den kommer imorn heller. Då är det dag 33, max cykel jag haft tidigare har varit 34 dagar. Försöker att inte hoppas för jag har haft spottings till och från, men liiite hoppas jag iallafall. Tänk om tänk om...

    Räknar nog ändå med mens och tänker inte testa förren den definitivt är sen!

  • BaPumba
    JZ79 skrev 2012-10-14 22:16:18 följande:
    Ring och kolla med ferten iaf vad som händer och hur lång väntetid. Så får du mer koll...dumt att oroa sig i onödan Kramar!



    Jag tänkte ringa under veckan. Känns lugnare när jag har koll på läget!
  • BaPumba

    Ciccie: Jag tror det är klokt av dig att vänta om du känner att du ändå kan hålla dig. Det är jobbigt att bli besviken på negativa test, samtidigt som man inte känner att man kan lita på resultatet om det är negativt och mensen inte kommit. Iallafall jag känner så..

    Min mens verkar vara på G ena stunden och nästa inte alls. Hade spottings fram till några dagar innan mens, sen spotting-paus och idag kommer de lite då och då. Jag blir inte klok på detta! Om mensen ska komma får den bannemig ta och göra det idag o inte hålla på o retas med mig!

    Testar på onsdag om den inte kommit innan dess.

  • BaPumba
    Rebster skrev 2012-10-15 16:17:59 följande:
    Åhåhå, låter lovande! Har du mensvärk också?



    Ja, lite mensvärk till och från. Men väldigt lite. Kan man få det om man är gravid?

    Åå blir galen! Jag har kollat i min app flera gånger och kollat bakåt i tiden för att se hur långa mina cykler har varit, hur mönstret för mina spottings brukar se ut osv, allt för att på något sätt statistiskt kolla sannolikheten om mensen är sen eller inte. Och jag går in i forumet stup i kvarten, precis som att ni kan svara på om jag är gravid.. Jag kan nog inte hålla mig med test ända till onsdag nu när jag börjat spekulera så mycket, om mensen håller sig borta får det nog bli test imorn!

    (Hörde du det mensen??! Du har till imorn på dig, uppfattat?!)
  • BaPumba

    Lillnosen: Usch med handleden! Jobbigt för just handen/handleden/armen påverkar ju ens liv så mycket! Deppa på, stämningen går upp och ner i tråden så både glada och ledsna inlägg måste vara tillåtna.

  • BaPumba

    Jag tror aldrig att JAG har varit orsaken till spänning i tråden på detta sätt innan, för jag vill aldrig yttra mig om BIM och eventuella symptom. Men nu råkade jag ju passera BIM utan att märka det, och då kändes det skönt att dela mina tankar lite mer än vanligt. Fortfarande ingen mens, så imorn blir det test. Och PLUS! Hoppas jag..:)

  • BaPumba

    Har precis sett del två av 'Torka aldrig tårar utan handskar'. Lipmode på! Sååå bra!

  • BaPumba

    Jösses Pastell, bröllop till helgen alltså!? Jag minns att du pratade om det i våras/somras (tror det var du iaf!), har tiden gått så fort sen alltså... Grattis grattis! :)

  • BaPumba

    Inget plus, ingen mens. Jag får väl vänta några dagar och se vilket som dyker upp..

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus