• Maramina

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pastell skrev 2012-11-12 12:12:51 följande:
    och där tog jag min tablett! Jag fixar inte utredning,skolan och annat annars. Ska bli såå skönt att slippa det här obehaget! Kändes som ett misslyckande när jag sa till min man att jag tagit igen, men han stöttar ju mig oavsett och kommer med råd.

    Nu ska jag inte tjata mer om mina mediciner Flåt.

    Tjata på du! Stor kram till dig! Gör ett nytt försök när det är lite lugnare i ditt liv. Vi finns här och stöttar dig den dagen du känner dig redo!
  • Maramina
    Em me skrev 2012-11-12 15:26:03 följande:
    Tack alla, så goa ni är!! Jag hoppas så att de inte blir ännu ett mf..

    Pastell, det är jätte duktigt av dig att du försöker, de är klart du ska ta om du mår dåligt, bara de att du härda så länge som du gjorde är ju framsteg:)

    Miap01 välkomen! Vet hur de känns när alla ploppar ut småttingar höger o vänster när man själv står där och drömmer..

    Maramina, ang fitline förstår jag vad du menar, men har verkligen gjort massa sökningar och de står att de inte är annat än bra... Men tack för omtanken:) och ta hand om dig, va lite självisk och mys med din man! Man får allt va lite bitter och självisk ibland! De behöver man för att orka:)

    Bild kan man väll inte ladda upp via mobil va??

    Skickar massa plus basiller!!!!!! Hejja hejja hejja!!



    Då ska du kanske passa på nu när groupon (eller var det Let's deal?) jag erbjudande på det? Själv så är jag som är utbildad naturvetare/ingenjör skeptisk till allt som sägs ofarligt då de är helt och hållet naturligt.
  • Maramina

    Tjejer, jag måste be om ursäkt för att det jag brukar skriva ofta är på taskig svenska, full med både stavfel och grammatiska fel! Jag tänkte länge att det kanske blev så för att jag sitter och surfar mest från mobilen, men jag har insett att det blir en massa konstigheter även när jag skriver på datorn. Jag fattar inte varför min svenska blivit så dålig på senare tid! Men som sagt var, ledsen för det!

  • Maramina

    Rätt inställning stegen! Det är klart att det varit en lyckad behandling!

    Själv så har jag trött konstaterat att det blir inget av detta försök. ÄL som sagt var senare i veckan/fram emot helgen om den kommer som den brukar, men mannen kommer inte kunna ha något mys. Han upptäckte efter att vi hade myst på i helgen att han hade fått sprickor på, ja... eh... sitt redskap. 

    Jag tyckte att han skulle ta och kolla upp det, men han vägrar. Så jag har googlat. Det kan vara svamp, men det är det liten risk för. Det kan även vara att han blev för "stor" och förhuden blev för trång, men det har aldrig hänt innan, så det borde det ju inte vara. Om jag nu inte var särskilt fantastisk vill säga Eller så har det att göra med att det är torrt och hans problem med psoriasis som han haft sedan långt innan vi träffades. Könssjukdom borde det inte var med tanke på att vi varit tillsammans i snart 13 år och mig veterligen så har ingen av oss varit med någon annan under den tiden.

    Skulle någon av oss haft något sedan tidigare skulle nog även den andre fått det och så skulle det nog upptäckts i någon av alla de undersökningar (nitiska gynekologer jag har träffat, va?) som jag fått genomgå under åren. Senast var när jag var gravid med dottern då de kollade rubbet.  Och när jag googlade så var det inte heller något som dök upp som alternativ. Så psoriassisen känns ju som en högoddsare. Helst såg jag ju att han sökte hjälp, men icke. Är det problem hoppas jag att det kommer fram under utredningen i så fall. Men oavsett om det är nu eller sen det görs någon utredning(eller om han hinner bli bra från det) på det så kan han inte ha sex just nu.  Så denna månaden blri det inget försök

  • Maramina
    Malin1988 skrev 2012-11-14 10:12:16 följande:
    Jag känner att det är något annorlunda i kroppen. Fy fan vad jag hoppas på att det är en liten bebis som har flyttat in. Är dock bara på äl +3. Brösten ömmar redan, lite molvärk, livmodertapprn känns helt annorlunda samt flytningarna är mera rikliga. Tänk om det är vår tur nu efter 14 månader?! ska nog inte hoppas för mycket eftersom det inte borde vara praktiskt möjligt innan dom har opererat bort polypen... Operationen ska ske på cd 3 så jag ska testa nästa fredag så att jag ISF kan avbomma tiden för operationen... Hoppas hoppas hoppas!!!
    Ledsen att vara negativ, men det är nästintill omöjligt att ha symptom så tidigt då ägget inte hunnit fäst än. Däremot så tror jag till fullo på att man kan känna på sig att man har lyckats då ajg själv har varit med om det. Ja, till och med två gånger! Först med dottern och sedan med det första missfallet. Fast med missfallet så kände jag strax efter jag fått mitt plus att det inte skulle gå vägen, och det gjorde det ju inte Hoppas hoppas att etta är din tur nu!
  • Maramina

    Vad underbart det är att komma in hit och se att det har hänt en massa roliga saker för flera av er!

    Idag hände det något kul i mitt liv också, även om det inte har något med bebisverkstaden att göra. Jag har ju tidigare berättat att det har varit en tuff höst på mitt jobb och att jag kommer bli uppsagd pga arbetsbrist. Idag fick jag papprena på det och idag ringde de från ett jobb som jag sökt, ett jobb som det verkligen kändes som att det stod mitt namn på den. Så på torsdag nästa vecka ska jag dit på intervju och träffa dom! Sedan är det ju inget som säger att jag kommer att få det, men det är ju alltid kul att få komma på intervju!

  • Maramina

    Usch, ja Stegen! Det är jobbigt och livet känns inland så svår att förstå sig på!

    Tack tjejer för era positiva ord om intervjun! Det ska bli så kul att få gå på den! Hoppas, hoppas de inser vilket kap jag är! Men samtidigt så känner jag en viss ångest. Tänk om jag får det här jobbet. Eller något av de andra jag har sökt. Och tänk om jag blir gravid inom kort. Två underbara saker som jag drömmer om. Samtidigt så känns det inte bra med både samtidigt. Särskilt som en graviditet skulle kännas lite som ett svek mot en ny arbetsgivare. jag har liksom tedan varit med om det en gång. Men samtidigt, jag vill ju inte välja bort varken jobb eller barn. Nä, får försöka låta bli att grubbla för mycket på det. Det gör ju ingen gladare.

  • Maramina

    Nämen JZ! Du måste ringa och fråga dom vad de menar med det! Vart går du någonstans?

    Jag är själv lite rädd för just det där med att få påpekanden om vikten. Har ett BMI på  30,8 men vad jag än gör så ligger det där. Jag har försökt med LCHF, då gick jag upp i vikt (!). Jag har försökt med att allmänt minska på mitt intag och motionera mer, vågen står still. Jag har försökt en massa, men utan att lyckas gå ner i vikt. Vissa försök har slutat med samma som när jag testade LCHF andra har helt enkelt inte gett någpn effekt alls. Visst, att det kanske tar ett tag för kroppen att ställa in sig, men med min problematik så vill jag ju inte gå upp mer!  Men jag vet ju samtidigt att mina problem med att gå ner beror på min låga ämnesomsättning. Triggar jag den på fel sätt så reagerar den direkt och jag går som sagt var upp.

    Vad roligt det vore Stegen om det var ägget som fäste som du kände! Nu håller vi tummarna!  

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus