• JZ79

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hoppas 2012 skrev 2012-07-12 15:00:02 följande:
    Kanske toalett i samma rum som duschen? Inget konstigt om en duschar och en är på toa eller hur? :)
    Så kan ni sätta på vattnet på duschen och få till en snabbis där....
  • JZ79
    BVP skrev 2012-07-12 22:03:01 följande:
    Har inte skrivit här på ett tag då det är så mycket aktivitet att jag inte riktigt hunnit att hänga med Glad.
    Tänkte ge lite hopp till alla. Jag plussade i går på 12 försöket (3:e efter korrigerat TSH värde). Nu hoppas jag bara att det ska gå hela vägen (var sjukligt nervös och helt inställd på MF då jag väntade min dotter, allt för att vara mentalt inställd på det om det skulle hända). Hur som, tänkte det skulle "peppa" alla i tråden med ett + . Håller tummarna för er alla!
    GRATTIS!! Solig
  • JZ79
    pysselkiisen va bra dy bokat tid! Känns otroligt skönt när det steget är taget tyckte jag. Då händer nått iaf! Håller tummar att det går bra på besöket, ska ni dit båda två? Hoppas iofs du får plus nu så kan du avboka tiden =)
    Förstår att det här med din syrra känns skitjobbigt!! Försök att prata med din mamma kanske så kanske hon kan "dämpa" din syrra lite...Hoppas för din skull att hon inte plussar förrän efter några försök {#emotions_dlg.djavulsk} (kände mig taskig nu, men hon är ju ung å du har kämpat längre..) Gaahhh, ja om nån säger en gång till att jag ska slappna av, tänk inte för mkt på det eller sluta stressa så blir jag galen  Skrikandes kram!!!

    mammave, TSH har med sköldkörteln att göra om du har för låg/hög produktion kan du få svårt att bli gravid eller större risk för missfall. Detta korrigeras med hjälp av Levaxin. Vet att det finns en siffra på vilket värde som är optimalt just i samband med graviditet, men minns inte nu. De kollade detta och massa andra hormonprover på mig nu när jvi startade utredning.

    Pastell, bra jobbat med viktnedgången!! Å om du får massa äl-flytningar på köpet så är det ju ännu bättre Skrattande

    Jag har bim imorgon...men räknar med mens för det har varit dåligt med sex denna månad, dessutom vet vi ju inte om makens få svaga spermier ens orkar ta sig till ägget..Obestämd
    Idag kommer goaste svärmor på besök och hon stannar drygt en vecka. Ska bli skönt att få lite sällskap och bli uppassad nu när jag sitter här hemma å inte kan göra mkt pga foten.
    Kram på er å ha en fin helg!
  • JZ79
    Bullen80 skrev 2012-07-13 10:26:06 följande:
    Maramina: Tack! Ska googla lite på det. Tappar sjukt mycket hår, blir lätt nedstämd o deppig och har alltid haft problem att gå ner i vikt trots mycket träning o sund mat. Kanske ska kolla upp det där med hormonerna i kroppen... Fast det får man väl inte göra förrän vid fertilitetsutredning. Har du medicinerat?
    TSH och T4-fritt kan du kolla på vårdcentralen, ring å få en tid till läkare där..så undersöker dom om du kan ha problem med ämnesomsättningen..
  • JZ79
    Pastell, jo 4,5 kan vara normalt...om man inte försöker bli gravid...

    pysselkiisen, vid utredningsbesök här så var både jag och mannen gemensamt kallade till gyn. Sen pratade de mest med mannen, men gjorde undersökning och vul mm på mig. Mannen fick snällt vänta i rummet jämte när jag skulle upp i stolen, haha!
  • JZ79
    Rebester Tack för pepp, men just nu känns det omöjligt,..även om jag vet det sker mirakel..Drömmer
    Ja äl-stickor är bra på det viset att de iaf visar 2 streck Flört
  • JZ79

    Hej tjejer!

    En snabb uppdatering, svärmor är här på besök en vecka å vi har inte sagt nått om utredning än å jag orkar verkligen inte förklara FL för henne, så jag smyger lite nu med mitt skrivande...Oj va du skriver säger hon ibland när jag är på FL å jag säger jag svarar på mail :P

    Maken fick brev idag, inte från Urologen utan en överläkare på gyn i Trollhättan som ser över provsvar som kommit till vår läkare på gyn i Strömstad.  Han skriver att spermaprovet var svårtolkat och att det beror på inflammation (han skriver inte vad det är för sorts inflammation), han skriver att maken ska äta en lång antibiotikakur och sen lämna in ett nytt spermaprov efter ca 2 månader. Han har skrivit recept så att maken kan påbörja medicinering. Remiss och provtagningsmaterial finns att hämta i Strömstad. Ska ringa dit sen när de är tillbaka från semestern, för åka 9 mil för att hämta det känns onödigt...de får allt skicka på posten :)
    Maken jobbar och har inte haft möjlighet att hämta tabletterna idag, får fixa det imorgon. Då ser vi på doseringen hur länge han ska äta sin antibiotika och det brukar ju stå vad det är mot på etiketten..hoppas det står nått mer än inflammation..jag vill veta vart inflammationen är! Pungen, snoppen, urinröret (fast han har inga uvi besvär och inte kollat urinprov så ej urinblåsa iaf..), prostata, sädesledare? finns ju massa ställen som det kan vara inflammation på..Jaja, får kanske veta imorgon. Tur det gick snabbt att få behandling iaf!! Sen får vi hoppas simmarna återhämtar sig fint å orkar göra vad de ska ;)

    Kram å trevlig helg!

  • JZ79
    Hoppas 2012 skrev 2012-07-13 16:27:22 följande:
    Rebster
    Fick plus på försök 10.
    Har idag sett lille bebis med hjärta som slog på UL, går in i v 9 imorgon.
    mys å se bebis å Hjärta :)
  • JZ79

    mamma0702: jag har ungefär 10 kg kvar att gå ner...har tappat fokus, ork å lust totalt efter de första 25 kilona. Vet att viktväktarna funkar skitbra för mig å jag vet ju hur jag ska äta för att gå ner..men nu står det bara still. Har laddat ner appen "shape up" å tänkte sätta mig in i det vid tillfälle. Gratis å finns en tråd här på forumet om den oxå.

    Maramina: läs ovan det om shape up appen, kanske kan vara nått? Vet inte hur den funkar riktigt än bara...Tror det går att köra online oxå om man inte vill köra via app. Gratis är bra, jag har varit med i vv så länge att jag inte vill lägga mer pengar på det just nu..

    Rebster: ingenting är omöjligt :D

  • JZ79

    Hoppas, jag mår ungefär som tidigare..väntar på mens som skulle kommit idag. Vi har inte sexat mkt denna månad å tror inte nån av makens svaga simmare hittat nått ägg. Vi hade typ inget sex runt äl denna gång.

    Idag hämtade mannen ut sin antibiotika. 1 tabl/dag i 30 dagar. Den sorten han fick heter doxyferm å är en stark antibiotika, känns hoppfullt!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus