• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jayt: Idag är cykeldag 34, vilket är det längsta min cykel varit på ett år. Det har bara hänt en gång innan, för ca 1 år sedan. Enligt min app skulle mensen kommit i fredags, på dag 30, så 4 dagar sen nu då. Men jag litar inte på BIM riktigt eftersom min cykel varierar från 27-34 dagar (men oftast mellan 38-31), så rent teoretiskt skulle BIM lika gärna kunna vara idag.

  • BaPumba

    Ciccie: Ja, vi verkar vara i samma sits ungefär! Men imorn skulle du testa med digitalt va?

  • BaPumba

    Nellin: Ja ovissheten är det värsta! Jag försöker se detta som ett i raden av alla försök om mensen kommer, men innan den har kommit kan jag knappt tänka på annat än barn och graviditet! Jag brukar alltid vara inställd på mens istället för tvärtom, så när den nu är sen hoppas jag nog mer än vad jag gjort under hela det gångna året totalt! Bara vänta o se helt enkelt. Om den ska komma så BORDE den verkligen komma idag, annars är den sen på riktigt! (Senare än min längsta cykel..)

  • BaPumba
    Lääängtan skrev 2012-10-16 12:24:57 följande:
    Åh vad spännande(/oroligt), hoppas verkligen den INTE dyker upp för dig! *skickar världens lycka*



    Tack. :)
    Jayt skrev 2012-10-16 12:28:06 följande:
    Då håller vi tmmarna för att mensen inte dyker upp idag. Har du tänkt testa snart?



    Testade negativt imorse, så väntar nog några dagar innan jag testar igen.
  • BaPumba

    Aaaah, jag fattar inte hur jag ska få denna arbetsdagen att gå?!! Jag känner mig så sjukt opepp på jobbet idag så jag orkar inte ta tag i en enda uppgift. Har flera saker som jag "borde" göra, men jag bara skjuter på det och rullar tummarna istället, typ. Det känns som att det är omöjligt för mig att hitta minsta lilla motivation idag. Vill gå hem, ligga under täcket och äta choklad eller nåt.

  • BaPumba

    Ciccie: Jag förstår din rädsla för att testa och det är bara du som kan avgöra om du känner dig redo för att testa eller inte. Om du testar kan du ju få ett negativt svar och då kommer det kanske att kännas jobbigt, å andra sidan kan du få ett positivt svar och då kommer det antagligen att kännas som en lättnad.

  • BaPumba

    Ciccie: Som du skrev tidigare, och som jag säger igen, vi är i samma sits du o jag! Cykeldag 34 båda två, 4 dagar sen mens, inga plus! :( Men jag tycker vi ska hålla tummarna tillsammans ett tag till! Mens = inte gravid, ingen mens = kanske gravid, ingen mens och inget plus = kanske gravid. Vi KANSKE är gravida trots allt. :)

    Men jag tycker definitivt du kan deppa ikväll ändå, för oavsett kansken är det jobbigt med minus när man hoppats så innerligt på plus.. Jag har deppat hela dagen, men nu börjar jag komma i gängorna igen.

    Kram

  • BaPumba

    72dagar: Spännande tid som väntar för er nu. Skönt att ni kommit fram till ett beslut och kan starta så snabbt efter beslutet. Jag läste själv om IVF häromdan, tanken gör mig lite nervös, men jag kände mig ett steg närmare att vara redo bara genom att läsa om proceduren. Det ska bli intressant och känns fint att följa er fortsatta resa mot +.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus