• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Maramina: Grymt! Det är ju sånt man bara drömmer om vanligtvis, och du fick vara med om det på riktigt!! :)

  • BaPumba

    JZ79: Jag håller tummarna hårt och hoppas det verkligen var en nidblödning så att du plusar inom några dagar!

    Jag blandar lätt ihop allas historier här inne och försöker ha några "kännetecken" för att minnas...men nu vet jag inte om jag rört ihop det?? :-/ JZ, var det du som opererade foten i somras?

  • BaPumba

    Jag spammar tråden med ett sista inlägg för ikväll..

    Jättestort grattis till dig Pastell!! Jag tänkte på dig igår. Även om din profilbild är pytteliten (framförallt på mobilen!) ser det väldigt stämningsfullt och fint ut. Så härligt med höstfärgerna! Och jag gillar att du har en kort klänning, kollar gärna in den lite närmare om du hittar nåt foto du vill dela med dig av!

    Hur gick det med stolarna förresten?

    Åååh jag vill egentligen veta allt om hela dagen!

  • BaPumba

    Hello brudar!

    Denna månaden ska jag bli gravid, nu jäklar! Igår kväll hade jag världens ägglossningsvärk, det var helt spänt på ena sidan. I samband med det upptäckte jag extremt klistriga flytningar, äggviteliknande. Det varade bara några timmar men jag fick liv i min trötta sambo för en stunds älsskog..! ;) Idag är de klistriga flytningarna borta så jag är säker på att vi måste träffat helt rätt. I vanliga fall brukar jag inte veta exakt vilken dag ägglossningen är.

    Nu får det vara nog på väntandet, nu har JAG bestämt att det faktiskt är vår tur och därmed basta!

    (Och OOOOM det inte är det så startar vi allafall vår riktiga utredning om en vecka..) :)

  • BaPumba
    Pastell skrev 2012-10-30 15:03:27 följande:
    stegen : Håller tummarna!

    BaPumba: Håller tummarna här med att ni ska slippa utredning



    Utredningen hinner vi påbörja i vilket fall som helst, och det känns bara skönt, men förhoppningsvis slipper vi behandling! :D
  • BaPumba

    Jenso: Jag förstår verkligen vad du menar. Även om vi försökt länge känner vi oss inte redo för IVF ännu. Vi vill veta och känna att vi verkligen provat alla andra alternativ innan. Det kanske blir IVF för oss i slutändan ändå, men jag känner mig lite nervös när jag tänker på det alternativet...

  • BaPumba
    Maramina skrev 2012-11-01 20:10:57 följande:
    Ha ha, det är svårt det där att komma ihåg sitt nya namn! Jag brukar alltid svara med för- och efternamn när jag svarar i telefon och precis efter att vi gift oss så vet jag inte hur många gånger jag hann komma till halva efternamnet när jag kom på att jag sagt fel namn Men nu sitter det som ett smäck.

    Vad det häller humöret så har det stabiliserar sig. Vad det gäller jobbet... Usch! Suck! Där vet jag inte hur jag ska gå tillväga. Pga omstruktureringar har jag blivit erbjuden ett nytt jobb. Som sekreterare. Om jag tackar ja till erbjudandet kommer jag på sikt få gå ner 7000 kr i lön, med början få en sänkning på 4000, få en vecka mindre semester/år mm. Och jag är utbildad ingenjör med bred grund... Och facket tycker att jag ska vara nöjd..,,



    Usch vilken jobbsits du hamnat i! Det var väl du som åkte till Ryssland...? Det känns verkligen inte som ett kul eller vettigt alternativ att både minska sin lön och semester! Och facket vill att du ska vara nöjd, över vaddå liksom?? Hur ser möjligheterna ut för dig att byta jobb helt och hållet, till ett annat företag?
  • BaPumba

    JZ: Uuuusch så tråkigt med det nya spermatestet :( Åå jag hoppades så för er skull. Jag förstår att det är en tuff tid för er nu. Hoppas det går någorlunda snabbt med remissen och att ni kan komma igång med IVF snart (för det antar jag att ni vill genomföra?). Stora kramar till er

  • BaPumba
    Pastell skrev 2012-11-03 22:23:25 följande:
    Fick just höra i en annan tråd att jag inte borde ha barn och det är bra att jag "får vänta".....Hon provocerar som fan ALLA och jag går på det.....jävla idiot.

    Än är inte den siste idioten född... Det är lätt att provoceras av såna människor, men det är ju det de vill, de är inte värda energin.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus