• Nykär15

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Pulvermos skrev 2017-06-11 22:09:46 följande:

    Hur såg ditt ut när det torkat? Om jag tyckte det var svagt från början så är det ju ännu svagare nu när det torkat tyvärr :-/


    Så här såg mitt ut när det torkat på äl+9.

    Prova ta ett på icke morgonurin som jag sa, många får starkare då.

  • Nykär15
    Freya18 skrev 2017-06-12 09:57:23 följande:
    Jag är i samma sits som du! Jag har aldrig plussat med Testlagrets så vet inte hur vanligt det är med svaga streck som kanske bara är en skugga? Jag har mycket is i magen för nu har jag testat väldigt tidigt. På dagens test kunde jag iaf ana ett streck. Kanske.
    Jag ser på ditt nedersta och tror absolut att du är gravid, testlagret brukar inte ge några spök, har använt dem i flera år och är de enda jag litar på så tidigt. Prova annars ett Predictor Early (säljs på Kronans apotek), de brukar med visa korrekt. Men vågar mig på ett litet grattis!
  • Nykär15
    Pulvermos skrev 2017-06-12 10:57:21 följande:
    Det var mitt sista test, kunde inte hålla mig från å testa tyvärr. Men jag får förhoppningsvis hem PE test imorgon så då visar det sig nog hur det ligger till. Lite skönt att testen tog slut för annars hade jag testat som en galning idag igen

    Då får vi vänta och se helt enkelt, håller tummarna för dig!


     


    Freya18 skrev 2017-06-12 11:01:18 följande:
    Åh vad jag hoppas att testet blir starkare om någon dag! Jag har faktiskt PE hemma, men hade tänkt vänta med den ett par dagar. Nu ångrar jag att jag slängde morgonurinet! Vågar inte vara glad än för jag har fått så många skuggor på tester, men aldrig med Testlagret.

    Du behöver inte morgonurin, har försökt säga det här sååå många gånger! I mitt fall är urinet mer utspätt på morgonen (även om det sett mörkt ut) så i början på denna graviditet så trodde jag det var kört när jag testade dagen efter på morgonurin och det knappt syntes nåt..men hade is i magen och kissade en timme efter bara och då var det tydligt starkare! Man ska inte hålla sig allt för länge tror jag iaf, man samlar vatten i kroppen på dagen som sen fyller urinblåsan på natten så det blir för stor mängd för den låga halten hcg som syns så tidigt...så har det iaf varit för mig, så jag har testat starkare strax efter eller sen på em/kvällen faktiskt. 

  • Nykär15
    Freya18 skrev 2017-06-12 11:12:04 följande:
    Jag samlar på mig mycket urin på dagen. Måste kissa hela tiden. Kissade nyss och tänkte ta ett till test från Testlagret, men urinen är helt genomskinlig och blåsan var helt full fast jag inte har ätit frukost eller druckit nåt. Vanigtvis brukar jag hålla mig mellan 13 och 16 och testa då. Klarar oftast inte hålla mig längre än tre timmar. Men det är som du säger att man samlar på sig under natten. Jag måste alltid gå upp mitt i natten för att gå på toa.. men det är mitt egna fel för jag dricker mycket vatten på kvällen.
    Jag dricker med mer kvällstid och kissar på natten, kan inte hålla mig tre timmar dagtid. Som jag säger, räcker du håller dig en timme och undviker att dricka under den timmen, det är enklare att klara. Och mitt kiss har varit nästan genomskinligt men ändå gett starkare test! Jag hade absolut offrat ett från testlagret iaf genom att prova det jag säger! Håll dig inte i flera timmar!
  • Nykär15
    Freya18 skrev 2017-06-12 11:51:03 följande:
    Okej :) Precis lika för oss då. Nu har jag druckit vatten och ska äta precis, men ska se om jag testar med Testlagret på eftermiddagen igen. Annars väntar jag till imorgon eller i bästa fall till övermorgon. Det är svårt och hålla sig med testandet när man verkligen vill bli gravid.
    Jag vet! Jag tillät ett fm och ett em just med billiga stickor, men tog digitalt först på BIM, men då visste jag ju redan att jag var gravid då testerna hade ökat, men ville se det magiska ordet Hjärta håller tummarna för ökning kommande dagar!
  • Nykär15
    Mariiieee skrev 2017-06-12 14:22:54 följande:

    Testar att lägga upp mitt eftermiddags test

    Bim -1

    Rfsu test. Ska göra ett nytt imorgon bitti igen.


    De testen ska ju vara rätt sega, och jag ser ett streck, gravid! GRATTIS!
  • Nykär15
    Sivans skrev 2017-06-12 17:36:37 följande:

    Låter bara konstigt att min menscykel är så lång så den inte har kommit förens nu, har alltid haft ca 28 dagar innan barnen.

    Men i så fall borde jag ha haft ägglossning precis när jag slutade med mina piller ca 15/5 och sedan skulle jag egentligen ha haft mens runt 29onde men kroppen hoppade över den.

    Och nu istället har jag äl just nu


    Det kan ta tid att få första mensen efter pillerstopp då hormonerna ska ut ur kroppen, upp till 6 månader för vissa innan kroppen är som vanligt. De första testen är ju inte positiva så jag gissar med att äl är på gång nu, så ev kommer mensen eller plus om ca 14 dgr.
  • Nykär15
    Mariiieee skrev 2017-06-13 08:09:04 följande:

    Från igår eftermiddag

    Idag på morgonen. Hade hoppats på starkare plus. Får göra som alla andra och köpa ett digitalt

    .


    Testa att inte ta på morgonurin, då kan man få starkare. Jag brukade kissa och sen invänta nyss urin en timme senare, då syntes plusen bättre. HCG dubblas varannan dag med, så i tidig graviditet så ser man inte jättestor skillnad bara på en dag. De test du har är dessutom rätt sega, så tror ett digitalt skulle ge dig iaf gravid 1-2 nu. Test i em. för gravid är du, grattis!
  • Nykär15
    Stjaartis skrev 2017-06-16 23:38:36 följande:

    Jag testade med ett clearblue digitalt test nu ikväll som visade ett minus på skärmen, Men när jag öppnar den så ser jag detta! Hur skulle ni ha tolkat det? :o


    De digitala visar alltid två streck om man bryter upp dem, så säger den ej gravid så hade jag litat på det.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester