• Nykär15

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hf84 skrev 2017-10-23 20:04:13 följande:

    A får göra det. Men med Testlagret har jag fått Spök på känns som att alla kan ge Spök.


    Vissa kan ha runt 5 hcg i kroppen utan att vara gravid, kan vara sjukdomar, mediciner eller ålder. Bäst är att ej testa med early-tester. Testlagret har aldrig gett spök för mig. Har du otur kan det ju varit kemiska graviditeter med där ägget börjar fästa men ej fäster in ordentligt...
  • Nykär15
    EpicNurse skrev 2017-10-25 13:47:24 följande:

    Det kan inte fästa på äl+3. Den är inte tillräckligt utvecklad då. Absolut tidigast är +5. Den måste hinna bli en blastocyst.


    Jag fick nidblödning på äl+3 denna gången och är nu i v 34 :) och ja, jag vet när äl var pga att vi var på ul precis innan då för vi skulle starta upp ivf på nästa mens, plussade på äl+9. Äl var dessutom relativt tidig på äl+13
  • Nykär15
    Milou3 skrev 2017-10-25 14:25:25 följande:

    Tack snälla! Jag tog faktiskt ett test i morse igen och tyckte nog att det hade ökat en aningens aning. Men läser överallt att Babyplan ger spök samt att jag fick ett tydligt spök förra månaden trots mens.

    Här är bilden från i morse. Dock bara efter 2-3 minuter.


    Syns ju riktigt tydligt, borde inte vara spök!! Testat med något annat märke?
  • Nykär15
    EpicNurse skrev 2017-10-25 14:36:44 följande:

    Spelar ingen roll. Om du hade en liten blödning 3 dagar efter äl så var det inte en nidblödning. Det är enkel embryologi! Det måste vara en blastocyst. En morula kan inte fästa livmodern.


    Allt kan ske lite olika, jag hade inte plussat tidigt om ägget inte fäst tidigt, haft nidblödning tre ggr och alltid plussat lika många dagar efter, de andra har kommit på äl+4
  • Nykär15
    frestelsen skrev 2017-10-25 18:52:52 följande:

    Måste flika in och hålla med om att det fäster tidigast dag 5. Det är så att det tar en viss tid för celler att dela sig. Och det måste dela sig ett antal gånger för att bilda en blastocyst.

    Vi höll på rätt länge att försöka så gick på gyn där en läkare förklarade det för mig med.


    Vi har gått på två kliniker och det kan ske avvikelser, vet ju inte om ägget släppte morgon eller kväll och sen fäste morgon eller kväll...isf kan det ju bli så. Jag VET att det var en nidblödning och har aldrig mellanblödningar annars. Hade ju inte fått så tidigt plus heller om det fäst sent. Och min äl var inte tidigare, vet ju det pga ul inför ivf.
  • Nykär15
    ensamärstark skrev 2017-10-27 09:40:48 följande:

    Hur är det med babyplans testa tidigt egentligen. Är på äl +5.... men det måste ju vara omöjligt att få positivt på Stickan såhär tidigt?

    Men det visar helt klart något på Stickan.

    Hade en kemisk graviditet förra cykeln.

    Vad tror ni??


    Jag ser strecket, men har sista 1-2 veckorna sett flera som lagt upp med just Babyplans tester som verkar vart spök. Vet inte hur det gått för Milou3 som med syntes på äl+5 på detta test om du bläddrar bakåt.
  • Nykär15
    ensamärstark skrev 2017-10-27 12:08:55 följande:

    Jo jag tänkte på henne med.

    Tanken var mest o kolla för skojs skull. Samt stt jag bille ha med stegring från negativt till positivt OM det nu blev så stt jag blivit gravid. Nu är jag mer förvirrad, men provar att testa imorgon igen. Om d


    Ja bara att testa vidare :) håller tummarna!!
  • Nykär15
    Anonymios skrev 2017-11-02 10:48:25 följande:

    Vad tråkigt att höra. Ja clearblue är skit med alla sina spökstreck.. Funderar på att köpa ett annat test som man kan testa tidigt men det verkar inte finnas några andra test man kan testa 6 dagar innan bm att köpa på apoteket..


    Predictor Early är tidiga och med rött streck istället, tror det är Kronans apotek som har dem. Själv använder jag enbart testlagrets sedan många år, aldrig gett spök och visat så tidigt som äl+9, brukar komma dagen efter man beställt dem. Mycket billigare med att köpa stickor :)
  • Nykär15
    eldhberg skrev 2018-01-17 11:58:59 följande:

    Hejsan tjejor!

    Jag har precis fått positivt med babyplan testa tidigt. Det är ju inte superstarkt men jag ser det gott och väl. Är på BIM - +1

    Tror ni det är något att oroa sig över att man inte fått lika fint pluss på vanliga test med känslighet på 25?

    Tänkte försöka hålla mig några dagar- en vecka och testa igen för att se om det blir starkare. Men om det inte skulle bli det, är det något att vara orolig för i så fall?


    Ja det måste bli starkare än på bilden på iaf en vecka, annars känns det skumt. Ta digitalt för säkert besked. Sen är det omöjligt jämföra olika test, så om du ska se en ökning så behöver du ta samma test
  • Nykär15
    Nini skrev 2018-08-19 07:48:31 följande:

    RFSU test, hur bra är dem?? Ska ha mens på tisdag och tog test igår. Tyckte mig se ett svagt streck igår och idag på det intorkade testet syns det tydligare. Hur skulle ni tolka det? Översta borde vara inom tiden pch det andra det intorkade.


    Jag ser två streck på nedersta, ta ett nytt i morgon så borde det vara starkare om det är nåt :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester