• Nykär15

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Tack <3

    Fruktansvärt...hjärtat stannade ett par dagar före kub. Skulle ju precis börja njuta :( fick istället föda vår lilla på sjukhuset, så hel och fin på alla sätt..så sorgligt. Inga märkbara fel, men något var såklart fel...


    Crazy catlady skrev 2016-08-06 13:52:11 följande:

    Skickar styrkekramar till dig oxå !! :( va hemskt.. kan inte ens föreställa mig.. jag beklagar..


  • Nykär15

    Konstigt...så var det för mig i mars, hade synliga plus både på CB och testlagrets, men sen sa digitalt ej gravid efter ett par dagar, två dagar senare började jag blöda..så för mig blev det missfall den gången. Men kolla med ett vanligt test om du får något utslag?


    Rädd och orolig skrev 2016-08-08 09:40:03 följande:

    Gjorde ett vääldigt starkt cb test för en vecka sedan, på mitt Bim. Och jo, jag har krypit på badrumsgolvet och kräkts mycket sedan dess. Men idag gjorde jag ett digitalt cb som sade inte gravid?? Blir så förvirrad.


  • Nykär15

    Ett plus enligt mig! Detta går ju se tydligt om man jämför med många andra bilder som lagts ut på CB det sista. Grattis!


    Liiiina skrev 2016-08-08 21:37:50 följande:

    Alltså gott folk. SJÄLVKLART kunde ja inte låta bli att ta ett nytt test redan ikväll men säg mig är det här verkligen spöstreck när man jämför såhär


  • Nykär15
    LeiaBus2010 skrev 2016-08-15 09:57:06 följande:

    Det är skillnad på MF och MA.

    Ett missfall får man när man gått längre än 6 veckor. (När hjärtat börjat slå)

    Ett MA (missed abortion) är när kroppen själv gör sig av med fostret tidigt i grav.. mellan v 3-6 typ.


    Nej det där stämmer inte alls!


    Ett MA är när kroppen inte fattat att fostret dött, jag vet då jag fick MA i v 12+5 nu i juli, fostret hade dött så sent som v 12+1. 


    De flesta missfall är dock MA för det tar oftast någon dag eller ett par veckor innan kroppen stöter ut det. Men att man ser oftare nuförtiden att det är MA för man gör tidigare ultraljud/VUL. Förr eller senare förstår kroppen att fostret inte lever man oftast hinner man se det på ett ul innan och då får man hjälp få ut det om man inte vill vänta och se om kroppen själv kommer igång med det. 

  • Nykär15
    LeiaBus2010 skrev 2016-08-15 10:15:16 följande:

    Missed abortion är ju att kroppen missat att fostret är dött. Missad abort och det sker alltid tidigt. Senare är missfall


    Nej det stämmer inte! Jag har ju på papper att jag hade MA, och ja det är att kroppen missat att fostret är dött, det kan ske ända fram till att fostret räknas som barn i magen, då kallas det fosterdöd. Så dör fostret i v 15 och upptäcks ex på RUL så är det ett MA.


    Jag har ju detta på papper från ett av landets största sjukhuset med all information om det och hur man går tillväga. 


    MA är ett missfall som kroppen inte satt igång ännu, alla missfall är oftast MA då kroppen inte reagerar direkt oftast. Men tidiga missfall runt mens kan vara att ägget inte fäst riktigt, då är det endast missfall och sker direkt. 

  • Nykär15
    mammasusan skrev 2016-08-15 09:34:23 följande:

    Hade visst bättre bild av gårdagens test ;)


    Nåt syns ju, ta ett digitalt om nån dag så kan man med säkerhet säga att det är plus, det brukar jag tycka om få bekräftat och så kan man ju faktiskt bekräfta även inför andra att det faktiskt var ett äkta plus med Glad
  • Nykär15

    Kan absolut ana något!! Spännande se en ökning nu :)


    copycat skrev 2016-08-22 06:40:20 följande:

    ÄL+11 idag. Har dragit lite i bilden eftersom bilderna här på FL blir så kassa:/ Tycker mig ana men det är ju låååångt ifrån tydligt. Ska ha mens idag (japp, kort lutealfas 11 dagar). Borde vänta till torsdag nu...ÄL+14.

    Ser ni nåt?


  • Nykär15

    Är ju jättekonstigt du får neg hos bm. Om du är i vecka 8 borde de ju göra VUL, vid det laget ser man ju ett pickande hjärta om allt är ok.

    Testerna är ju klart positiva iaf!


    Radioactiive skrev 2016-08-22 20:58:01 följande:

    Hej tjejer.

    Behöver lite råd. Kan någon förklara för mig varför jag testar negativt hos bm när jag får dessa resultat hemma? Vet egentligen inte vilken vecka jag kan vara i men troligen gått in i 8? Cykelns längd vet jag inte. Tog nyligen ut min spiral. Det enda som är konstigt här hemma är att de digitala inte slår över till 2-3 veckor. Men ingen blödning å de digitala visar gravid å testerna blir starkare här hemma. Varför blir det inte Pos hos bm? Jag blir galen. Var där andra gången idag å testa neg å då var det 4 dagar sen jag var där sist. Ska lämna morgon urin till bm imorgon samt ringt vc då jag mår så illa å får knappt i mig mat. Så ringde jag vc å fråga om blodprov, men det tog inte dom sa dom? Så dom erbjöd att ta en sticka där. Å blodprov tog inte bm heller när jag frågade. Hjälp någon som hört eller vart med om detta?? Har inte ont förutom molvärk eller illamående å bm trodde absolut inte att det är utomkveds å tyckte inte jag borde vara orolig.

    Hoppas bilden kommer med


  • Nykär15

    Aldrig fått spök på testlagrets som detta ser ut att vara, så vågar mig på ett grattis! Hoppas det ökar fint kommande dagar :)


    Marras skrev 2016-08-25 10:56:18 följande:

    alltså ni får ursäkta min bild terror.. haha.. jag ser ju streck på alla tre och mycket tydligare i verkligheten.

    KAN detta möjligt vara spökstreck eller är jag alltså gravid?!

    Det här skulle vara ett helt otroligt mirakel då jag fått dom att jag inte kan bli gravid på naturlig väg. Har dessutom försökt i måååånga år innan vi gjorde en ivf och fick vår efterlängtade dotter.. så detta, jag vet inte vad jag ska tro!? är det vanligt att dessa tester visar så här? dagarna innan var nämligen helt blanka också.. 

    hmm bilden syns mkt bättre i min telefon ju? 


  • Nykär15

    Man kan ha starka precis vid mens och även om du blivit gravid, så inte speciellt troligt att du har ÄL igen.


    cncncn skrev 2016-08-25 15:43:37 följande:

    är detta ett positivt ägglossningstest? och isåfall betyder det att jag har ägglossning igen fast jag ska ha mens om några dagar?


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester