• Mary Jo

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    jempalainen skrev 2011-11-03 21:07:48 följande:
    Får jag fråga om någon vet var diskussionstråden har tagit vägen? Den är spårlöst försvunnen!! hittar den inte någonstans? Eller så är jag totalt blind!? Är den flyttad eller borttagen?
    Här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m59819696.html
  • Mary Jo

    Har inte känt min bebis idag heller men jag är ju bara i v.19+1 och det är från v.26 man ska känna bebisen regelbundet. Jag är inte orolig,dom har mycket plats i magen och kan sparka in mot ryggen.

  • Mary Jo

    jag har känt rörelser varje dag sedan v.13 men samtidigt så vet jag nu när det är 2a gången att 1 dag hit och dit kan dom sparka inåt. Men jag kanske inte hade väntat längre än så heller.
    Kände min bebis för nån minut sen så.. Då hade det gått nästan 1 dygn.  

  • Mary Jo
    Wielkip skrev 2011-11-04 20:51:12 följande:
    Jag känner ju när min sparkar inåt också, haha, och hon vänder och vrider och sparkar åt alla olika håll och vinklar varje dag, så om det hade blivit stilla i MIN mage en hel dag hade jag kollat upp det nästa dag iallafall :)
    Jo,man gör ju det lite senare typ efter v.20 iaf.. det känns som att dom är överallt.
    har iofs igår tyckt att den typ sparkar mig i röven,väldigt obehagligt. :P 
  • Mary Jo

    Hade också moderkakan i framvägg. Dock ganska högt upp iaf. Och min bebis låg långt ner så jag känner sparkar iaf.. Skönt. Känner mig lugnare den här gången än förra. Då kände jag sparkar i v.22. 

  • Mary Jo
    Scorpio skrev 2011-11-05 09:00:11 följande:
    Ja visst är det inte förrens typ v 25-26 man "måste" känna varje dag? Jag ringde min BM i onsdags ang. en annan sak, och det hon var mest nyfiken på var om jag känner rörelser varje dag, för det SKA jag göra nu sa hon, annars måste jag höra av mig till dem! :S jag är i v 22 nu. Det är ju tur att jag faktiskt känner den varje dag, men tänk om hon sagt så till "fel" person, som kanske inte ens börja känt den än!!! :S

    Är det bara min bebbe som sparkar på typ samma ställe jämt?? Alltid under navelhöjd till vänster, och ibland nedanför naveln. Tror jag känt den på högersidan kanske 5 ggr eller nåt..
    Man brukar säga att det är från v.26 som man ska känna rörelser,men precis som Wielkip skriver så har man känt bebisen sen länge och den ändrar rörelsemönster så ska man nog kolla upp det. 
    Min första tjej var en sån som ofta låg och sparkade på samma ställe,visst rörde hon sig men hon hade en speciellt favoritsätt att ligga på så då var ofta sparkarna där.

     
  • Mary Jo
    Coriander skrev 2011-11-11 16:02:28 följande:
    Jag har köpt vagn idag!! Äntligen var det någon nära mig som ville sälja sin fina vintage vagn. Jag som spanat in alla dessa härliga stora vagnar sedan jag var typ 17. Och nu står det en jättefin STOR vagn i barnkammaren. Det blev en Brio Exklusiv från 1985. Damen som sålde vagnen hade köpt den då den kom ut 85 och haft det till sina tre barn. Annars hade hon haft vagnen stående i klädkammaren, så den är hel, ren och jättefräsch. Och bästa med det hela var nästan priset... 400kr!! På köpet fick jag också en gigantisk låda med babykläder, täcken, kuddar, lakan, madrass. En otroligt bra deal med andra ord. Glad

    Här är en bild på en Brio Exklusiv som jag lånat från retrovagn.blogspot.com.
    Min vagn ser då likadan ut, men tyget är riktigt mörkt blått. Jag är bara helt kär i den Hjärta  Lägger upp bilder senare på min egna vagn. 

     


     


     


    Så snygg! hade också velat ha en men jag känner mig själv,vill ha en vagn som är så smidig att jag kan snurra den med 1 finger Flört.. men det är såå fint med retrovagnar! 
  • Mary Jo
    Stinis83 skrev 2011-11-13 21:04:50 följande:
    Ja tänk om folk kunde hålla sina åsikter för sig själva... jag får höra "Shit, är du inte längre gången än halvvägs?!?! Är du SÄKER på att det bara är EN?!"... Till vissa hat jag faktiskt svarat att jo, men jag är ju gravid iaf och det är ju övergående, till skillnad mot vissa andra. Gravidhormoner är inte att leka med ;)

    Vad fin du är Sofia! :)
    Men tack!  

    Ja,håller verkligen med det där med att fok alltid ska ha så jäkla mycket åsikter. Gud vad man får höra mycket!  
    Vilja 17/2-10 och bf 28/3-12 <3
  • Mary Jo
    camamill skrev 2011-11-14 06:43:39 följande:
    Kan inte ladda upp min magbild här med Iphone men kolla gärna min nyaste magbild på min blogg :)

    Underbaralilla.blogspot.com

    Får också hör från folk om jag verkligen är säker på att det bara är en i magen osv..
    inte så där jätte kul.. varför kan människor inte bara förstå att vissa saker håller man för sig själv!!!??
    Jättefin! Och alldeles lagom är den! (Och vilket gulligt troll du har! haha,hur gammal är hon?)
    Vilja 17/2-10 och bf 28/3-12 <3
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD