Inlägg från: Lillis2012 |Visa alla inlägg
  • Lillis2012

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Vi kommer att köpa en city select med liggkorg och syskonsits eftersom att storasyster bara kommer vara 12-13 månader den går sen väldigt enkelt att göra till singelvagn!

  • Lillis2012

    JN: nja duktig och duktig jag har alltid viljat veta men in pappan men nu med 4:e sa jag att det var min tur att bestämma och han tyckte det var ok jag är också jättenyfiken! Jag hade bara rätt nu sist så det blir ju spännande att se hur det blir denna gång! Nu tror jag på en pojke men som vanligt spelar det ju ingen roll bara bäbisen är frisk!! vilka fina namn du har till dina barn! Inget du behöver svara på men vad hände med Nicolas?

  • Lillis2012

    SaraA; tragiskt och hemskt men som alla andra redan har sagt är det ju väldigt bra att ni klarade er undan fysiskt!! Läste också en notis ang en brand i ett flerfamiljshus med det låg i uddevalla!

    Chetti; jo det händer att jag med vaknar av att jag mår illa och idag har det varit riktigt hemskt!! Har inte spytt men illamående tar kål på en! Brukar trösta mig med att missfallsrisken sägs vara mindre om man kräks eller mår illa ( förstår ju att det förmodligen bara är skrock men lite tröst i alla fall )

  • Lillis2012

    Chokladälskaren; kan vara om man är hår i magen också! Ursäkta infon men livmodertappen hamnar bakåt hos vissa och då närmare tarmen och det är ju bara en tunn skiljevägg så det jan irritera om man är hård :-/ som sagt sorry för infon!!

  • Lillis2012

    Stinis; jo jag tycker precis som du med tiden! Nu har jag i alla fall fått tid för inskrivning och kommer nog få tid för KUB under nästa vecka och KUB borde bli runt v37 om jag inte tänkt helt fel! då kanske det kommer kännas som att det går lite fortare med lite delmål så att säga!! Nu tänker jag mest på STORA målet i mars ( som lär bli februari för mig) men det ju nog så långt bort!!

    Jo jag har också såna dagar! Igår var en sån dag! Har dagar då illamåeendet är helt utom kontroll också!! Det är såna dagar jag mest försöker sova mig igenom och jag tackar min lyckostjärna för att sambon har semester! Han ska dock in och jobba HELA ( mån-sön ) nästa vecka men sen har han 2 veckor till och efter det hoppas jag att jag kan vara mer normal igen !! går ju in i v.12 när han börjar om efter semestern!

  • Lillis2012

    Babybluey; glömde ju svara på om fin fråga om angelsounds! Vi köpte den under förra graviditeten så vi har redan en! En sak att tänka på är att får man lätt panik för att man inte hör hjärtljud ska man nog inte köpa den för det är inte alldeles jättelätt att hitta speciellt i början! se när det ju helt underbart när man väl hittar hjärtat det gör ju bäbisen mer verklig inte minst för sambon/syskon som inte känner bäbisen röra på sig förrän en bra bit in i graviditeten!

  • Lillis2012

    Ponja; det är normalt att må bra också!! var glad för det istället för att oroa dig!! Detta är min fjärde graviditet och har mått super dom två första men jätteilla dom två sista!!

  • Lillis2012

    Lyckobebisen: måste ju erkänna att jag har redan gjort the bakingsoda test även om det stod att man skulle göra det från v10+0 och jag gick idag in i v 9(8+0) men det vart en reaktion så det visar ju på en pojke vilket stämmer med min magkänsla! Den har dock bara haft rätt 1/3 gånger

  • Lillis2012
    Lyckobebisen skrev 2011-08-08 21:27:32 följande:
    Spännande! Vi har lite olika bud här hemma, så vi får se. Ska kanske få tjejen att testa snart då, men hon har nyligen haft en uvi och slutade med sin medicin för 5 dagar sen, så jag vet inte om det kommer göra det missvisande, men det är ju kul att testa iaf!
    Ja det är ju hur kul som helst att testa och spekulera! =P Spelar ju verkligen ingen roll men är man nyfiken som jag så kan ju detta testande stilla nyfikenheten för nån minut i alla fall =P
  • Lillis2012

    Verkar ju vara många här som mår illa!! Samma för mig - har inte alls haft det så här vid mina tidigare 3 graviditeter, vilket får mig dirket att tänka på tvillingar! Visst skulle det ju funka men jag vill gärna ha barn ett i taget =P Nåja det är tur man är gravid i 27 veckor ytterligare efter kub-testet som blir mitt tidigaste UL om man skulle få en överraskning =P

    För mig funkar varken postafen eller seaband men lergigan comp funkar rätt bra och man blir inte lika förlamandew trött av dom! Ett tips till er som redan har en liten hemma som inte har tid med en nästintill medvetslös mamma =)

    godmorgon förresten!! =)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)