Inlägg från: Lillis2012 |Visa alla inlägg
  • Lillis2012

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Hur kommer det sig att ni ska gör så tidiga VUL? det verkar vara rätt många av er som ska göra det! Lite avis blir man vill också se min lillis

  • Lillis2012

    Aha! Ja den möjligheten finns inte här!! :-S

  • Lillis2012

    Jo nog finns det vårdcentraler men ingen som utför ultraljud av någon form utan då måste man på specMVC/gyn och dör jan man helt säkert inte bara boka för att man vill tyvärr! Bor i Piteå

  • Lillis2012

    Ckm: det är samma för mig nästan! Har en tös på fem månader hemma och det syns redan massor på mig

  • Lillis2012
    Wielkip skrev 2011-07-23 11:01:04 följande:
    Alla ni som undrar ifall varje liten grej är normalt; SLAPPNA AV!! Det måste vara jättejobbigt att varenda gång NÅGOT händer undra ifall det är kört nu? Så länge ni inte blöder borde ni chilla. Det är inte bra för barnet att ligga inuti en mamma som konstant är stressad och orolig. ( ja, jsg blir lite irriterad på nojjiga personer)
    *tummen upp* Cool
  • Lillis2012

    Idag har jag berättat om graviditeten för mina föräldrar och dom tog det jäätebra! Har varit lite nervös för att berätta eftersom att det blir så tätt mellan min minsta och denna lilla ärta =) Hur som helst började mamma dirket kolla blocket efter syskonvagnar =P Så det gick ju över förväntan =) *pustar ut* Nu är det bara svärmor kvar och hon blir nog en annan femma då hon inte ens blev särskilt glad sist och då var det hennes första barnbarn! =(


    BebisVagga skrev 2011-07-24 12:58:29 följande:
    Någon som fyller i graviditetskalendern här på FL??!?!?! jag gör.. vill gärna läsa era med

    Har inte börjat fylla i än men det kommer nog snart och då får du gärna läsa =)

  • Lillis2012
    BebisVagga skrev 2011-07-24 13:10:55 följande:
    ameen.. börja nu direkt hahaha
    Hihi jag har som inte så mycket att fylla i just nu! Vad skirver du i din?! Tänkte man kanske kan få lite tips? =)
  • Lillis2012
    BebisVagga skrev 2011-07-24 13:17:42 följande:
    jag la upp bild på testet...
    har lagt in nån magbild... du får n o titta
    Det ska jag göra =) Läsa alltså =P
  • Lillis2012
    Chokladälskaren skrev 2011-07-24 13:33:44 följande:
    Jag vet, jag vet att jag är hopplös med min oro och nojighet! Men idag så har det fortsatt med bruna flytningar samt att det molar på både i svanken och i ljumsken emellanåt. Det kommer och gå under hela dagen. Det är inte varje gång det kommer bruna flytningar när man torkar sig och det är inte hela tiden det molar på utan ibland så känns det som vanligt. Men jag trodde att det hade slutat helt igår men det har det alltså inte gjort.
    Bruna flytningar tyder ju på att det är gammalt blod och man brukar väl säga att det är färskt rött blod man ska se upp med! Slemhinnorna blir ju som sagt känsliga och kan lätt blöda och det låter ju mer som nåt sånt för dig eftersom att du har fått bruna flytningar! Hoppas det ger sig!
  • Lillis2012
    faceprimer skrev 2011-07-24 14:07:53 följande:
    Vart gör man det? Har bara hittat FLs graviditetskalender där man fyller i när man hade senaste mensen tex o så räknar den ut BF hur många dagar man gått etc... är det den du menar?
    men hur menar du med att fylla i?
    Längst upp på "raden" där bla Logga ut är finns ju en liten symbol som står för "graviditet" och är i form av en "flicksymbol" och om man går in där kan man sakpa en egen graviditetskalender och där om man rullar ner en bit så kan man redigera under varje vecka och skriva lite egna antckningar och lägga in bilder och dyl!

    Hoppas du fattar vad jag menar; inte så bra ¨på å förklara =P
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)