Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Blev besviken på goodiebabyn jag fick. Det enda användbara var ett paket med tvättlappar och en special-k snackbar, haha. EN blöja och en gammal mamatidning fick jag med, men men... Man ska la va nöjd men det var lite väääl löjligt tycker jag, kunde väll iallafall fått det nya numret av tidningen liksom :>

  • Wielkip

    Någon som vet hur man kan lindra myrkrypningar i benen? Har jättemycket i vänstervaden/foten sen igårkväll som eskalerar och driver mig till vansinne nu :( enda som hjälper är att massera, men kan inte ligga och göra det hela tiden liksom.

  • Wielkip

    Njä det var faktiskt lite onödigt skriver, dels för att det inte stämmer och dela för att detta är en tråd till för att stötta varandra, vi är ju flera som är oroliga så att skriva sådär...nä, inte ok.

  • Wielkip

    Klart man ska få ventilera sina tankar, och då är det ju bra att det finns så många olika forum här.
    Även fast det är trist att folk lämnar tråden så kan ju vi ändå inte stötta de som fått avbryta efter rul då vi inte varit med om det, vilket folket i typ änglaforum har.
    Väntar man tvillingar pratar man tvillingar i tvillingtråd, bor man i Stockholm pratar man sjukhus och barnmorskor i stockholmsområdet osv.osv.osv

  • Wielkip

    Ja hon tillhör tråden ur väntabarnimars-perspektiv, men när så himla många är oroliga tycker jag bara det är så onödigt att skriva att en av oss kommer få avbryta graviditeten, när det som sagt inte ens stämmer rent statistiskt. Men det är hennes verklighet som hon skrev, inte våran. Det är en oro som bör delas med de som upplevt samma sak så hon kan få stöd i dom tankebanorna.
    Det enda vi kan säga är 'håller tummarna för att det går bra!' kan inte tala för alla, men jag hade iallafall inte nöjt mig med det svaret om jag var hon.

  • Wielkip

    Någon av oss går omkring med en död bebis i magen just nu.

    Det är hemskt, skulle kunna vara sant statistiskt sett, men det är inget jag skulle säga (förutom nu i jämförelsesyfte då) är verkligheten för de som fått MA.

    Enligt mig är det vett och etikett, vissa saker skriver man bara inte då det inte passar sig.
    Det är min åsikt, JAG får väll lämna tråden istället då, så jag slipper läsa saker som gör mig illa till mods helt enkelt!

    Kanske joinar igen senare, efter rul, när vi vet vem det blev som fick avbryta graviditeten, tjing!

  • Wielkip

    Kan ej ta bort tråden på iphonen, gör det ikväll, så ni behöver inte skriva fler fint dolda påhopp där man mellan raderna kan läsa att jag är en egoistisk och hemsk människa utan rätt till en åsikt, jag SKA o-favorita tråden så att ni kan skrämma upp varandra ännu mer och nojja sönder utan att jag lägger mig i, promise! :)

  • Wielkip

    Eftersom jag var borta ett tag har jag nog missat rätt mycket, Hur många känner av sin bebis än?
    Jag har känt min sen mitten av september (v.15-16) och har moderkakan i bakvägg.

    och hur många tjejer resp. killar förväntas det pluppa ut? :)


    BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    faceprimer skrev 2011-10-14 23:48:45 följande:
    Jag känner inte bebis än, eller möjligtvis liiite liiiite fladder. är i v. 19 idag, 18+0.
    och på RUL den 24 får vi förhoppningsvis veta vad som gömmer sig där inne! Gissar dock på pojke  
    känn efter något som liknar snabba små muskelryckningar, så kändes det precis för mig i början, har aldrig känt något som "en fisk som sprattlar till" eller små fjärilar....fattar verkligen inte hur folk lyckas få till de beskrivningarna, haha.
    Det borde ju liksom kännas ganska lika på alla tänker jag?
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)