Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Mammy, håller tummarna för att det drar igång nu då :)

    Linda, det låter som förvärkar :) Känner du nåt i magen?

    Qatteriin, men skönt att de slarvat bort er extranyckel... inte! Vilka klåpare. Hoppas den kommer tillrätta. Och förlåt för att jag nämnde oboy igen ;)

    Hua vad danssugen jag blev nu då! Satte på jättehög musik och tänkte göra ett ryck, men jag hann bara vika en ställning med tvätt innan illamåendet och yrseln kom. Men jag ändå sugen på att gå ut och dansa häcken av mig, får ta det när man har lite mindre häck att skaka ;)

  • Stinis83

    Ellieott, jag ser också ALLT som tecken, och gärna att man springer på toa som du beskriver... :)

    Evelinas, nej jag tycker inte att du överdriver, vad ska du göra utan nummer?! Då lär han ju missa allt, och det antar jag att han inte vill... Min sambos jobb bytte ju hans abonnemang så han var utan telefon i ett dygn, då bad jag honom om telefonnr till två av hans kollegor ifall det skulle hända nåt. Kan han inte få göra undantag och ha sin mobil fram till det är dags? Hoppas det känns lite bättre när han kommer hem sen. Kram!

  • Stinis83

    Bdknapp, jag tänkte på dig idag och undrade hur det går för dig med allt :) Hur mår du nu? Har det hänt nåt mer?

    Qatteriin, när bebisen är ute och foglossningen borta ska det skakas rumpa! :) Skulle jag göra det nu är risken att seismografen i Uppsala går nuts ;)

    Usch, jag åkte ner till Apoteket och där var en pappa med sina två barn... ursäkta, men ena barnet stod och fes diarréfisar och det luktade magsjuka i hela Apoteket. Vidrigt! Nu känner jag mig alldeles psykiskt magsjuk... Jag var faktiskt nära att köpa en flaska handsprit bara för att kunna sprita händerna direkt. Usch!

  • Stinis83

    Evelinas, här får man alltid medhåll när det gäller dumma sambos ;)

    Marlin, åh, jag fick ingen Liberoväska av min bm, och jag ska inte dit nåt mer innan bebisen kommer :( Vad var det i den? :)

  • Stinis83

    Qatteriin, haha, bli inte förvånad om du läser rubriker om jordbävningar med epicenter i Täby ;) Ja snart är det måndag! Helt galet :) Och ännu mer snart är det fredag, då skrivs vi in och får veta vilken tid han ska födas :) Och så ringde de från butiken där vi köpte ringarna - och de har redan kommit! :)

    Ja usch, lukten därinne var vidrig... man ska nog undvika apotek under de värsta sjukdomstiderna... ;)

    Yinmia, åh shit vad lyxigt att göra en sån grej för sig själv bara sådär! Grymt underskattat :) Vad avundsjuk jag blev nu! :)

  • Stinis83

    Bdknapp, jag vet, känner igen det där med att man ska vara stark och inte klaga, och "Du är ju inte ensam"... men som om det får dig att må bättre?! Jag tror inte att det är speciellt vanligt att få så mycket problem som du fått, jag tycker snarare att du är en otrolig kämpe på alla sätt och vis! Och alla har sina gränser. Bara för att man är gravid så ska man bara bita ihop och härda ut... men jag tycker inte att man behöver det.

    Haha, jag tycker du ska säga till dem den 27:e att du inte går därifrån utan att bli igångsatt där och då, då kan vi härja på bb tillsammans du och jag ;) Och vet du vad det sköna är? Att de flesta (tyvärr inte alla, men de flesta) gravidproblemen försvinner i samma sekund som förlossningen är över :)

    Det är sjukt frustrerande att alla säger så olika, hur fasen ska man veta vad det är som gäller?! Min sambo blev jättefrustrerad över det sist vi var in, så vi höll kvar en vettig bm och körde frågestund med henne. Då fick vi svar. Men alla säger ju fortfarande olika... Hur långt gången är du på måndag?

    Haha, ja jag är psykiskt magsjuk just nu, och mådde illa som fan sen innan ;) Jag är yr i huvudet mest hela tiden, men misstänker att illamåendet kanske beror på att bebisen ligger och trycket på magsäcken. Stor kram till dig tappra du!

    Qatteriin, haha vad gullig du är som grinar lite ;) Vi ska äta middag och sen åka och hämta dem. Magiskt :) Kram fina du!

  • Stinis83

    Bdknapp, då ses vi på bb på måndag då ;) Jag är också jättesvullen så det spänner och jag har svårt att gå... Det vore så skönt om det funkade att ta en nål och sticka hål på benen! När jag hade fött dottern svettades jag ut all vätska... Fresh! Så plastat frottélakan i sängen rekommenderas ;)

    Vi är nog rörande överens om att det ska bli vansinnigt skönt att få tillbaka sin egen kropp för sig själv! Visst att man kommer amma (om det funkar), men det är inte samma sak. Vi kommer kunna vara helt själva! :)

  • Stinis83

    Härligt Carla, ett riktigt litet a-barn! :) Synd att du inte kan gå på carneval, men du får gosa bebis :)

    Jag kan tänka mig att man känner sig lite snuvad på sista tiden när man föder för tidigt. Jag vet att jag också kommer sakna det trots att jag gnäller järnet nu... :) Man är aldrig nöjd! Men vad skönt att höra att foglossningen redan är så mycket bättre! Jag hoppas på att vi fortsätter vara exakt lika och att jag också är så bra en vecka efter förlossningen ;)

  • Stinis83

    Oj, ska försöka hänga med...

    Qatteriin, bm låter ju fantastiskt bra! Skönt att hon är öppen för allt och att hon inte känns hysterisk ;)

    Daysis, oj, är det babyboom feb-april? Skönt att jag har garanterad plats iom snittet... I Sthlm kan man i värsta fall få flyga till Gotland, men jag har aldrig hört talas om att det har hänt tack och lov :)

    Bdknapp, nej men fy vilken hemsk upplevelse! Som om det inte räckte med det som redan hänt... Vad säger läkaren? Kan de kanske ta nåt beslut redan nu istället för att vänta till måndag? För nu är du väl fullgången? Massa kramar!

    Stronza, jag åt dem förra graviditeten, men den här gången klarar inte min mage dem. Jag får ont och mår superilla. Att det blir svart är normalt, det är för att kroppen får extra järn. Men vad jobbigt att du springer så mycket på toa :( Hemorrojder är tyvärr något jag har erfarenhet av, i Sverige finns en salva som heter Xyloproct. Den är lite lokalbedövande och hjälper, finns även som stolpiller om man föredrar det.

    Kanske din son har en fas, eller känner på sig att nåt är annorlunda? Min 2 åring är likadan, bara mamma som gäller och hon ska vara näääääära. Jag vet inte hur man ska göra, men jag försöker passa på att låta henne vara så nära hon vill, och jag försöker krama och pussa på henne mest hela tiden. Till slut ber hon mig gå bort :) Jag vet inte om det funkar, men så försöker jag göra varje gång hon har en sån fas.

    Hur man gör sen när bebis är här vet jag däremot inte...

    Marlin, åh vad härligt det lät med lyxspa! Do it! :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)