Gastric Bypass (GBP)
Hej!
Jag har några frågor som jag undrar över.
Vad är det för flytande man ska äta innan OP? Skiljer det sig från landsting till landsting? Varför flytande, för att gå ner i vikt inför OP eller finns det någon annan anledning?
När ni sedan gjort OP, äter man flytande efter också? När kan man börja äta?
Har man alltid ont när man äter efter OP, dumpar eller vad man kallar det?
Sedan undrar jag bara en sista sak (för tillfället), som jag funderat på väldigt mycket, och det är: finns det något ni åt innan, men som ni efter OP absolut inte kan äta? Alltså någon mat eller liknande som ni t ex får ont i magen av nu efter?
Jag har velat länge och väl, men tror nog jag bestämt mig för att faktiskt dra igång processen. Just nu är jag nog i stadiet att jag vill samla så mycket info jag bara kan, gärna genom andras erfarenheter...
Tack så länge!