• Fru J

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    Hejsan!


    Hoppar också in här, har vetat att jag väntar tvillingar sedna 1,5 månader tillbqkq, tidigt i vecka 8, då jag och min man fick i panik åka in till gynakuten en trosdagkväll då jag störtblödde (känner så väl igen mig i dig Lyckomia, skönt med någon mer som råkat ut för samma sak), men då var det två godingar därinne. Tyvärr hat dessa blödingar upprepat sig fyra gånger, men varje gång man kommer in och de undersöker en så har allt sett bra ut. Så nu när jag är i vecka 15 (14+2) vågar jag börja hoppas att allt går vägen och tänkte följa med er här i tråden!!
    Kram till er alla!

  • Fru J

    Tack för alla grattis! Så roligt att följas åt! Har äntligen börjat må lite bättre efter en dag på sjukhus med dropp för att få ordning på illamående! Tyr det finns medicin! Vi har faktiskt köpt vagn, emmalhunga twin city cross, den utgick i höstas och vi ville så gärna ha 4 fasta hjul! Så nöjd, bara 76 cm bred också. Sen har jag ärvt en stor vinterjacka av min bror, tur han är 15 cm längre än jag När har ni tid för rum? Vi ska dit den 7/12 längtar så! Må så gott alla!

  • Fru J

    Vad roligt Love83, det kommer säkert gå jättebra! Jag håller t tummarna! En vecka kvar till mitt RUL , 7 december, ska bli så spännande!

  • Fru J

    Love83: vilken fin mage!

    Min mage är inte alls särskilt stor...men lite syns den. Började hela graviditeten med att ha gått ner 7 kg på två månader! Det känns ju inte alls bra, men nu har jag gått upp iaf 1-2 kg (tack för att det finns medicin mot illamående).
    Imorgon väntar RUL! Ska bli så himla roligt! Nu har vi ju sett dom tidigare vis alla akut-ultraljud, men inte speciellt länge så det ska verkligen bli spännande imorgon!!

  • Fru J

    Hej alla!!

    åh vad underbart det var att vara på RUL!! Mina små knoddar mådde så bra! De var exakt lika stora, förutom den ena som ahde en skallbredd som var 0,4 mm större än den andra! Galet ju, 0,4 mm det är ju ingenting!

    BLev inte flyttad när det gäller BF heller, är kvar på den 10/5.
    Sen visade det sig att jag visst kännt båda röra på sig, för båda ligger lite mer till vänster och det är dör som det puffat!
    Helt underbart attt få se sina underverk och att man kan se så mycket! Allt finns ju liksom där redan ska "bara" växa till sig! Skönt också att de mår bra då jag inte mått så bra, -7kg vikt och blödningarna, blev en lite reansch Troligen kommer jag inte blöda mer nu du moderkakan växt upp fint från livmordermunnen, så jag svävar omkring i ett lyckorus nu och ska börja njuta av att vara gravid!!
    Kram till er alla!

  • Fru J

    (ursäkta stavfelen, ligger och skriver detta och ser inte riktigt tangenterna )

  • Fru J
    FrokenJo skrev 2010-12-19 19:04:15 följande:
    Hej hej!

    Angående kontroller och besök hos BM så har jag träffat min BM 3 ggr tror jag och ska till läkaren för andra gången (+två som jag bett om av oro) imorgon. Då ska vi börja kolla livmodertappen om jag minns rätt. 12 jan ska jag till läkaren igen. Och 3 jan till BM, men det är jag som vill hålla koll på mitt järn....

    Vet inte om jag får extra p g a att min son kom för tidigt eller om det är så när det är tvillingar...

    Har vi nån lista förresten? Börjar få lite svårt att hålla koll på er tycker jag.. :)
    Kollar man automatiskt livmodertappen när man är hos bm/läkaren? Har läst mina journaler från gynakuten och ena gången står det att cervix (livmodertappen om jag inte fattat fel) är lång och sluten och på ett annat besök stor det en ganska kort cevix. Hon som skrev "en ganska kort" sa inget om detta och mätte den inte med vul vad jag vet. Ska till min vanliga läkare om någon vecka och ska prata med hoinom då, menätnkte om någon här visste om det ingår undeöskning av livmodertappen när man väntar barn/tvillingar?

    För övrigt kan jag bara meddela att polarn och pyrets mammflecce med dragkedjor i sidorna är kanon! Ett mcket bra köp! Min kommer bli flitigt använd!
  • Fru J

    Tack Love83 och Älsklingsadam för svaren! Ska höra med läkaren. Min man hävdar bestämt att jag frågade på RUL hur det såg ut vid livmodermunnen och livmodertappen och att vi fick svaret att det såg bra ut, men detta har jag inget minne av men han kan mycket väl ha rätt då det enda jag tänkte på var om moderkakan växt upp, så jag minns nog inte allt blev så lycklig när den hade växt upp bara

  • Fru J

    God Jul alla tvillinggravida! Hoppas ni får en underbar julhelg! Varm kram från mig och Piff och Puff i magen!

  • Fru J

    Är så ledsen för din skull Lyckomia! Har inte ord för att skriva!
    Skickar dig en stor varm kram!

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!