Inlägg från: villsågärna38 |Visa alla inlägg
  • villsågärna38

    AVA klinik i Riga

    swede skrev 2014-04-29 12:53:34 följande:
    Så kul att läsa att det är så många som är på gång nu. Jag har varit på akutgyn idag och de kunde konstatera ett missfall, det kändes bra att få det svart på vitt, även om jag aldrig varit i tvivel om det. Nu blir det vila och ta det lugnt, och så förhoppningsvis kan vi göra ett nytt försök inom en snar framtid. Lycka till alla kämpare!

    Trist Swede! Kram till dig
  • villsågärna38
    Fire07 skrev 2014-05-01 18:23:58 följande:
    Får kanske inse att jag kommer ha feber ett bra tag då.. den pendlar dock hela tiden så det känns lite skumt...  i morse hade jag 37 igen och nu 38,5.. Jag är mest nojig och funderar på om jag har någon annan sjukdom, hade ju förhöjd sänka.. om än bara lite. .. man skall ju inte googla.. för isåfall kan jag lika gärna ha någon variant av akut leukemi lr hjärnhinnenflammation. Är stel i nacken och har ont i huvudet.. men det kan ju lika gärna vara febern som orsakar det. Undrar om vårdcentralen har koll på hur man kan må under ÄD, Riga har ju stängt till på måndag? det är ju inte som man behöver mer saker att oroa sig över..

    Oj, stel i nacken och ont i huvudet bör du nog kolla upp. Ring sjukvårdsupplysningen! Kram
  • villsågärna38
    Maryhe skrev 2014-05-06 13:39:07 följande:
    landstinget i örebro går absolut inte. Bara de hör mitt personnummer slår de bakut. capio som är privat tänker inte ställa upp pga min ålder, jag får inte ens ta blodprover hos dom. Jag ahde en gyn här som dock fick stroke. Jag har provat alla i Örebro, tro mig. Min slemhinna blir alltid tjock och fin och efter att ha tittat på alla mina dokument från tidigare ICSI har jag fått datum för 2 VUL under förutsättninga att mensen kommer när den ska. Den här läkaren jag gick till igår har fått tagit över alla patienter från den strokedrabbade läkaren och tyckte inte att Han hade tid med mitt fall som inte var varken sjukdom eller akut. Han tyckte också att gynekolog som gör mätningarna ska ha erfarenhet av fertilitetsbehandlingar vilket han inte har. men han rekommenderade varmt Claes, jag har provat att få tag på Eva utan resultat så jag kanske ska prova Cles då. problemet är nu att jag inte kommer kunna ta ledigt från jobbet för att tex åka till Stockholm när som helst på dagen. Om nu Eva kunde ta emot på kvällstid så hade ju det varit bra.

    Eva brukar svara på både mail och mobil (sms). Har du kontaktuppgifter? Hon tar garanterat emot dig, hjälper många i liknande sits och även sånna som mig som gjort ÄD i Sverige men behövt hjälp med stödmediciner som landstinget inte velat skriva ut. Kram och lycka till!
  • villsågärna38
    zaq1234 skrev 2014-05-14 19:40:01 följande:
    Jag själv räknar dagar..ska på Ul nr 2 på måndag o borde då få veta exakt vilken dag det blir ET, är lite nervös att det inte finns flygbiljetter kvar...men framförallt nervös för hur allt ska gå...att det blir några bra embryon...och sedan frågan om ett eller två...har ju frågat 3 läkare...alla 3 rekommenderar 1, men säger sedan emot varandra i sina argument....den ena säger att om man tar 2 o den ena dör, så kan den dra med den andra, den andra säger att nej så är det inte, den ena säger att havandeskapsförgiftningsrisk ökar markant, den andra säger nej det gör det inte, den ena säger att det är mkt större risk för bebisarnas hälsa, där är de i och för sig överens...ja hur som helst så är det ju jag som måste bestämma mig.....sedan det där med kortison eller inte....där säger 2 läkare nej och 1 säger ja....borde bestämma mig nu 2 veckor innan....ja man har många tankar som snurrar....är så  tacksam för denna tråd!!! Lycka till alla kämpande!!

    Risken för havandeskapsförgiftning är högre vid äggdonation vilket är en av anledningarna till att det klassas som riskgraviditet. Det är även allmänt känt att risken ökar vid tvillinggraviditet. www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Havandeskapsforgiftning/
  • villsågärna38
    zaq1234 skrev 2014-05-15 19:29:10 följande:
    villsågärna...precis har läst den länken o då är det ju extra konstigt att en läkare säger att det inte är så

    Ja mysko! Det är ju många som sätter tillbaka två ägg men bra att ha fakta iaf innan man gör det. Kram
  • villsågärna38

    Fru84: Så fruktansvärt!! Känner så med dig! Läste på din blogg vad som hänt. Tårarna bara rinner. Så oerhört sorgligt! Ta hand om varandra! Stora kramar

  • villsågärna38
    zaq1234 skrev 2014-05-24 16:15:19 följande:
    Om Riga säger 400 mg progesteron 2 ggr per dag. Är det då samma med lutirus 100 mg 2 ggr per dag. Apoteket kan ej svara. Ni som tar lutetus vad är er ordination? 2 eller 3 gånger per dag?

    Det är samma. Har tagit både och vid beh i Sverige men då tar man 3 ggr per gång. Kram och lycka till!!
  • villsågärna38
    Frk Röd skrev 2014-05-26 07:53:49 följande:
    Är NOTCH ett rutinultraljud som görs på alla el är det bara för vissa riskgrupper.

    Bara vissa. T ex äggdonationsgravida eller vid tvillingar el annan sk riskgraviditet. Kram
Svar på tråden AVA klinik i Riga