Inlägg från: villsågärna38 |Visa alla inlägg
  • villsågärna38

    AVA klinik i Riga

    Redan47 skrev 2014-06-17 11:20:48 följande:
    Mail från peny: congratulations! Take bloodtest. The pregnyl is out of the system by now. Är detta på riktigt?

    Yes!! Grattis vännen!! Idag får ni fira. Kram
  • villsågärna38
    Redan47 skrev 2014-06-18 14:28:08 följande:
    Det var ju potentiellt möjligt att det fanns 4-13 hcg kvar efter pregnyl injektion, så det plus 4 = kan ge utslag på Stickan... Sedan tror jag kanske inte detta billighets test är de mest kvalitativa. Så det kanske är skarven som är trasig inte vet jag. Men nu är det definitivt.

    Nej men vad är det jag läser!! Fy va tråkigt!! Stora stora kramar
  • villsågärna38
    callimero skrev 2014-06-30 14:56:06 följande:

    Nu är hon äntligen här! Vi mår bra allihop och jag kan bara inte se mig mätt på henne. Mör efter snittet men de tar bra hand om oss. Nu ligger hon och snusar på mitt bröst.


    Oh grattis Callimero!! Underbart Kram
  • villsågärna38
    Redan47 skrev 2014-07-03 13:51:10 följande:

    Jag känner precis som du, mina i andras förväntningar... Så jag kommer väntar med alla besked tills det känns säkert. Så känns det just nu.


    Förstår er båda till fullo!! Vi fick ju inte vår dotter förrän på 6e äd-försöket (med flera ivf innan dess). När jag blev gravid med henne visste igen mer än min man och bästa vännen. Resten av våra vänner inkl familjerna berättade vi för efter kub:en i v 14. Vågade inte ens efter första vulet eftersom vi fått två MA efter lyckat första vul med hjärta som slagit osv. Man blir luttrad och orkar till slut inte med allas förväntningar. Håller tummarna för alla er kämpar i tråden och hoppas innerligt att det är er tur nästa gång! Kram
  • villsågärna38
    Rödhåriga tjejen skrev 2014-07-04 09:44:17 följande:

    Grattis till dottern!!! Vad härligt att höra att det lyckades till slut! Jag tror vi hade kontakt i denna (eller tidigare) tråd när du försökte och även jag. Jag hade namnet "Rödluvan" tidigare (man fick mail för något år sen att byta namn pga något intrång). Har dock kvar samma bild.

    Jag gjorde mitt första ÄD-försök 2009 och den gången gick det bra och jag fick en son 2010. Vilket mirakel! Han kom efter nio år i barnlöshetsträsket... Jag vågar inte tänka på hur jag skulle ha mått utan honom...

    Jag håller verkligen tummarna för er alla här inne som kämpar!!! Önskar er alla plus och bebis!!

    Kramar


    Oh då kommer jag ihåg dig Var 2009 jag började hänga här i ÄD-trådarna. Härligt att höra om din son, han är ju stora killen nu Stort lycka till med syskonförsöket!! Kram
  • villsågärna38
    zaq1234 skrev 2014-07-10 11:12:59 följande:

    Vet ngn hur det fungerar, kanske dumma frågor, men jag undrar verkligen.

    Vid FET så tar man ju endast östrogen för att bygga upp slemhinnan väl?

    Hur funkar det då, man börjar ju med östrogen dag 2, hur blir det sen med ÄL vid ca dag 12? Hoppar man över det eller får man ÄL, det kommer väl ingen mens sen eller? för det är ju vid mens tid man gör FET? Kan ngn förklara?

    Sedan undrar jag även om man sätter in två och bara en som tar sig, får man då en blödning med det som inte tar sig, eller är det så litet så det bara inte fäster o åker ut ändå...


    Har gjort 5 äd transfer utan nedreglering. Både med oralt östrogen och med plåster. Det vanliga är att hög dos östrogen stänger av ens egen cykel. Det hände 4/5 ggr för mig. Dock viktigt i vilket fall med timing och fönstret som Redan skriver. Har gjort transfer på dag 14/15 ca. Plåster var det som funkade absolut bäst för mig. Så ledsen att det inte hade samma effekt på dig Redan!!
  • villsågärna38
    Redan47 skrev 2014-07-10 18:17:05 följande:

    Tack villsågärna ! Men tröst i motgången är att jag inte slösar bort 2embryon genom att vi nu avbokat nästa veckas transfer. Vill inte chansa, och inatt med bekräftad äl, så finns inget annat alternativ för oss.


    Det låter klokt!! Ingen vits att chansa, bättre att avbryta då. Hoppas på nästa gång för er istället!! Kram
  • villsågärna38
    Fru84 skrev 2014-07-11 10:19:33 följande:

    Åh Jösses vilken djungel. Försöker hitta vul-tid men det är ju stängt överallt. Nån som har tips på vart man kan vända sig i sthlm - området?


    Kolla Eva i Nacka. Kram
  • villsågärna38
    Rödhåriga tjejen skrev 2014-07-11 20:32:26 följande:

    Jag funderade på det där med det recept du har: Är det inte så att man kan ta ut tätare än läkaren föreskrivit, MEN att man då får betala fullt pris??? Kan vara värt att fråga på Apoteket.

    Ja, just det. De kan ju skicka med DHL också. Hoppas verkligen det löser sig!!!

    Själv hade jag en väldigt intressant diskussion på apoteket häromdagen... Det var nästan att jag inte fick ut mina Lutinus pga att min gyn inte skrivit "SIC" på receptet... detta pga att jag är ordinerad 200 mg x 3 per dag och max enligt svenska fass är 100 mg x 3 per dag... SIC innebär att läkaren meddelar apoteket att denne har medvetet ordinerat något annat än det som rekommenderas...

    GHAAAAAAAAAAAAAA. Nåja, jag fick ut mina Lutinus till slut.

    TACK! Jag kan nu meddela att det syntes ett embryo med hjärtslag! Längdmässigt stämde det också med tiden: v6 + 6 dagar.

    Kram Rödhåriga tjejen


    Grattis Härligt!! Kram
  • villsågärna38
    MrsCecilia skrev 2014-07-14 19:28:28 följande:

    Efter att ha hängt här i tråden sen 2011, försökt med Ivf, själva och äd i 14 år så är stunden äntligen här!

    På fredag ska vi få träffa våra tvillingar som ska tas ut med kejsarsnitt. För tidigt då jag bara är i v 34 men det är pga av hepatos. Barnen väger ca 2 och 2,3 kg så vi kommer få va på neo ett tag.

    Det känns stort, omvälvande, läskigt och fantastiskt.

    Ett nytt kapitel i vårt liv kommer börja.


    Oh va underbart!! Superstort grattis Kramar
Svar på tråden AVA klinik i Riga