Vad ska ni äta i dag 25
Här blev det ryggbiff, pommes, Erik Lallerstedts bea och avocadosallad. Lättfixat efter en dag iväg på barnkalas och sedan fika hos syrran. Med en god Amarone blev det rätt mycket lördagskänsla ändå!
Här blev det ryggbiff, pommes, Erik Lallerstedts bea och avocadosallad. Lättfixat efter en dag iväg på barnkalas och sedan fika hos syrran. Med en god Amarone blev det rätt mycket lördagskänsla ändå!
Rostbiff och ugnsrostad sparrispotatis och palsternacka.
Lax i vitvinssås, ris och broccoli.
Kokt potatis, stekt falukorv och pepparrotssås.
Spaghetti med en sås med bl. a. kyckling och fetaost.
Panerad torsk, potatis, sås med bostongurka och skärbönor.
Vi har haft gäster och körde på en fredagsklassiker här - färsk pasta med biff och gorgonzolasås. Vanligtvis brukar vi strimla biffen och blanda allt men eftersom en av gästerna kör LCHF fick biffarna förbli hela så att hon kunde äta kött och sås. Alla fick även en tomat- och mozzarellasallad till. Till efterrätt blev det hemgjord Stracciatella.
Ja, inte pizza i alla fall då maken tycks ha blivit matförgiftad av en sådan (köpes-) igår... Jag tror att jag svänger ihop någon enkel pasta till mig och tjejerna nu snart. Maken håller sig till Proviva.
Lasagne.
Potatis- och blomkålsmos med rosmarinkryddad fläskkotlett.