Inlägg från: tinni78 |Visa alla inlägg
  • tinni78

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Ogabinne skrev 2010-12-29 13:24:23 följande:
    Måste man skapa konto bara för att titta??
    Japp det måste man.
  • tinni78
    Ogabinne skrev 2010-12-29 16:14:42 följande:
    Då klarar jag mig utan deras tyger.
    Men om man ska beställa måste man ju också registrera sig på alla andra ställen. Det är bara namn och mail som behövs för att se på deras saker. Men jag håller med om att det är lite konstig att man inte får titta i webshoppen utan att vara registrerad, dom säljer ju kläder där också.
  • tinni78
    Koocachoo skrev 2010-12-29 14:38:58 följande:
    Hmmm....och jag som stod i valet om jag skulle trycka upp hjärtan jag med (fast flerfärgade)....verkar som det blir lite för mycket av det goda samtidigt....
    Det är ju olika färger på alla ställen iaf, men jag tror att typ hjärtan, stjärnor och moln är sådana saker som man inte kan få för mycket av.
  • tinni78
    Koocachoo skrev 2010-12-29 16:58:40 följande:
    Håller med dig om det! Hade förut randiga tyger på gång men tryckeriet jag anlitade bara strulade så avslutade mitt ärende hos dom.

    Själv gillar jag flerfärgade ränder....alltså ränder med 5-6 färger....men vet inte om det är något bara jag gillar eller om andra också skulle tycka det var snyggt?
    Jag tycker att flerfärgat är fint, jag gillar MT's multirandiga både stjärnor och ränder. Men även bara tvåfärgat är fint, jag tycker att JNY har varit smarta som har alltmöjligt som går att matcha både olika mönster och olika färger.
  • tinni78
    emptythorn skrev 2010-12-29 17:09:11 följande:
    Är det alltid en fördel att kanta med interlock, även när man inte har en cp?
    Vad sätter ni i halsringningar?
    Jag kantar med interlock eller singeljersey från SoS, jag tycker att det blir ungefär likadant med båda delar.
  • tinni78
    emptythorn skrev 2010-12-29 18:46:07 följande:
    Ok, kanske jag måste pröva det. Men med muddväv tar man ju 70% av längden, hur gör man med interlock eller jersey?
    När jag kantar har jag alltid en lång remsa och drar lite på kän.
  • tinni78
    Knastroll82 skrev 2010-12-29 19:34:49 följande:
    Jag skulle vilja ha ett tyg som är typ som POPs multirandiga, alltså multifärgade ränder på enfärgad botten. Både med smala och lite tjockare ränder.
    Ja det gillar jag också. Jag gillar den typen av färger som POP har, klara "vanliga" färger.
  • tinni78
    Knastroll82 skrev 2010-12-29 20:54:36 följande:
    Som den här t.ex:
    www.polarnopyret.se/Archive/04_ProductPage_42...
    Det var det jag menade, den typen av färger gillar jag. Just den tröjan och byxor i velour suktade jag efter till sonen när jag var på POP, men han har redan tillräckligt med kläder och när han har växt ur dom har jag tillräckligt med syplaner för att fylla hans garderob.
  • tinni78
    emmize skrev 2010-12-30 00:04:43 följande:

    Brukar inte mäta tygerna då jag får hem dom, litar på att jag får hem rätt, men jag märker nu att jag inte alls ska vara så godtrogen... Nu är det måttbandet som gäller hädanefter!

    Det är flera gånger som jag varit  missnöjd med MT dock. Både sen leverans och att hon inte verkar kolla mailen alls (ville samfrakta en gång)... + en gång som hon skulle föra tillbaka pengar då det blivit fel och det tog evigheter. Tråkigt att det ska vara sånt krångel då hon har så fina tyger. Det blir att man hellre beställer av andra än henne faktiskt...

    Znok är hittills min favorit! Vilken service!!!


    Ja, man borde nog börja mäta tygerna särskilt om det är dyra tyger så att man inte blir lurad på pengar. Jag har iof aldrig upplevt att jag har fått mycket mindre än vad jag har beställt (har aldrig mätt).
  • tinni78

    Ni som syr kantband på bomullstyger eller vaxduk, vad är hemligheten? Jag har t.o.m. skaffat mig en kantbandspressarfot och ändå får jag det inte helt bra, det är alltid någonstans som jag hamnar utanför kantbandet på baksidan.


Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd