Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Hej o hå! Ser att ni pratar transfer o vill bara inflika med att det absolut inte är BRA kvalite på transfertryck man gör själv. Jag har hållt på med det i flera år förut. Mössa kanske är okej eftersom mössor inte tvättas ofta, men att sätta en på tex en tröja är meningslöst. I tvätten bleks och spricker trycket direkt och dessutom är det inte stretchigt utan drar du ut tröjan spricker trycket.

    Bara så ni testar er fram lite först så ni inte sittar och jobbar med att sy en tröja som sedan förstörs av trycket.

  • Ogabinne

    Jag tyckte inte om JNYs nya tyg, det kommer jag inte köpa. Däremot älskar jag hennes farmer!

  • Ogabinne
    Pumpalicious skrev 2010-11-04 12:39:48 följande:
    Det var det jag misstänkte. Dock har jag iaf. inte haft några problem med trycken från glada grodan och då har jag tvättat. tvättat, tvättat och tvättat bara för att se hur det blir.
    Mm jag vet ju inte hur gladagrodans är, förhoppningsvis använder dom sig av professionella tryck som ska hålla. Men det där att göra själv med sin egen skrivare är ingen höjdare på saker som ska tvättas. Däremot har jag tryckt på gardiner och annat skoj och så funkar det ju.
  • Ogabinne

    Hör på detta! Beställning gjord från MT i helgen, tygerna landade idag.

  • Ogabinne

    Och så har vi Bibbi igen. Beställning lades i går eftermiddag, landade hemma nu. Man skulle liksom bli chockad om man för en gång skull inte skulle få hennes leverans dagen efter. Hon är makalös!

  • Ogabinne

    Jag har en fråga, jag har hakat på Projekt Prematur (Tack för tipset Pumpa, allt var okej med grundaren. ) och jag funderade på detta med tvättning av tygen, tvättmedel, sköljmedel osv. Visst måste sjukhuset tvätta kläderna enligt sina regler innan de små pyttebebisarna får använda kläderna? Är det smartast att inte tvätta över huvud taget och sedan låta sjukhuset tvätta dom? Eller hur gör dom?

    Hur har du gjort Pumpalicious?

  • Ogabinne
    sarahl skrev 2010-11-04 17:41:39 följande:
    vad är det för prematurprojekt, kan det vara något för en annan?
    Och jag förser Blekinges Neonatal med pytteplagg!
  • Ogabinne
    sarahl skrev 2010-11-04 21:09:24 följande:
    Åh vad härligt det låter.... Hur går man tillväga för att komma igång med det här?

    Om det är just Projekt Prematur du vill vara med i, kontakta lilofant (inte att förvxtra med Lillofant) och säg till att du vill vara med och kolla så ingen redan har"ditt" sjukhus.

    www.lilofant.blogspot.com

  • Ogabinne

    förvxtra ska såklart egentligen vara förväxla. Mitt tangentbord lever sitt eget liv just nu!

  • Ogabinne
    sarahl skrev 2010-11-04 21:24:15 följande:
    kollade på gotland kommuns hemsida o det verkar faktiskt inte ha nå neo avd. 4 platser finns för förtidigt födda men bara barn efter vecka 32 vårdas här o då kanske barnen får ha egna kläder?
    Men, nån NEO måste väl finnas mer än 4 platser? Eller flygs alla prematurbebisar till fastlandet? Bäst att ringa kanske?
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd