Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Nu får jag snart ett psykbryt på denna jävla ottobre!! 

    Jag beställer ett lösnummer och betalar med mitt kort 25/9. 4 veckor sedan igår.
    När det nästan gått 3 veckor mailar jag och och frågar hur det går.
    Får svaret att tidningen skickades 14 oktober.
    Mailar tillbaka några dagar senare, ingen tidning har kommit.
    Oh, vi ber om ursäkt, tidningen skickas på måndag 18 oktober.
    Mailar igen, tidningen har FORTFARANDE inte kommit.
    Får nu svar igen att jag ska betala fakturan som ligger öppen på en tidningsprenumeration jag gjorde för TVÅ år sedan men sedan avbeställde då jag köpte billigare från sverige!

    Vad i hela helskotta, nu kokar jag snart över!!!!

  • Ogabinne
    Sandrakim skrev 2010-10-22 22:17:59 följande:
    Om du ids så ring dem! De kan svenska. Jag har också haft lite problem med Ottobre. När jag började min prenumeration så skickade de finska tidingar fast jag beställt på svenska. Jag bor visserligen i Finland, men svenska är mitt modersmål!
    Ja du, nu börjar jag ledsna på detta strulandet fram och tillbaka. Lögner hit, bortförklarningar dit. Jag har skrivit nu att kan ni nu inte leverera min beställda tidning omgående så vill jag inte längre ha den.

    Jag VILL ju ha tidningen, men jag orkar inte med detta strulet mer!
  • Ogabinne
    Fiffa5 skrev 2010-10-23 11:31:49 följande:
    Jag kom på en lösning, som jag såg i en annan webshop. Hon skulle kunna lägga in priset för en halvemeter i stället, och vill man ha en hel meter får man välja "2" då.   Då skulle man kunna köpa halvmetrar också...

    Fast det kanske ser konstigt ut att ha pris per halvmeter på allt tyg.  Men hon skulle ju kunna ha så tills hon löst problemet... 
    Det finns ju dom som har så. Och även pris per DM. Vilket jag tycker låter jättebra! 1 meter blir 10 om de tar betalt per DM, är ju inte svårt. Då kan man som jag då om jag ska sy byxor till mina köpa 8 dm, så slipper jag slänga 2 dm tyg eller få massa spill över som inte används.
  • Ogabinne
    Fiffa5 skrev 2010-10-23 11:55:42 följande:
    Ja, jag tycker också att det är bra, om man nu inte kan välja tex 0.8 m direkt.
    Ja precis. Jag vet att för MIG skulle det bli billigare vilket skulle göra att jag kom tillbaka oftare eller handlade mer.
    Säljaren skulle absolut tjäna mer på det, än att försöka tjäna mer på att enbart sälja meter eller halvmetrar.

    Visst att de kanske tjänar mer på JUST den beställningen, men det skulle ju inte generera till flera beställningar oftare vilket i det långa loppet skulle gynna säljaren markant mkt mer.
  • Ogabinne
    Fiffa5 skrev 2010-10-23 11:58:15 följande:
    Två velourkjolar som jag sytt till min numera klännings- och kjolgalna dotter:
    Finfina!
  • Ogabinne

    Jättefin Linjo!!

    Jag ska sy ersättningssingoallan ikväll och sitter och funderar. Jag fick fria händer och är sugen på att detaljera till det lite. Inte bara rätt och slätt utan lite mer avancerat, detaljerat... Har flera påsar fina knappar jag fick av Miniskunk för länge sen, och annat plock som aldrig används, ska fortsätta fnurla!

  • Ogabinne
    Fiffa5 skrev 2010-10-23 17:17:07 följande:
    Spännande, du måste visa sen vad det blev!  
    Absolut!

    Är det fler än jag som drar sig från att shoppa tyg just för att det finns för MYCKET tyger? Snacka om lyxproblem! Tex går jag in på JNY's shop, den vill jag ha, o den, o deen, ja o den också, o den med, o så får man beslutsångest för det blir så dyrt och så stänger man ner sidan ist.
  • Ogabinne
    Fiffa5 skrev 2010-10-23 18:05:10 följande:
    Det har hänt mig med. Men till slut kan jag inte stå emot utan gör en storbeställning


    Är det någon som sulle kunna avvara liiite röda elefanter från jofotex till mig mot betalning såklart? Jag behöver 50x50 cm. Eller något annat tyg med rött i skulle eventuellt funka också! Jag ber jäääättesnäääällt hör ni va??
  • Ogabinne

    Nu tänker jag sätta mig i ett hörn och gråta lite. Lillebror fick tag i en grön tuschpenna och ritade ner i stort sett hela mina blåa gunilla axén moln. Såklart får jag skylla mig själv som lämnade den framme, men några tårar får jag nog klämma ut ändå.

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd