Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Angående paypal så har jag använt det en längre tid nu och aldrig varit missnöjd. Ifs så använder jag det till att ta emot pengar, inte betala med. Dock har jag haft en hel del strul med dokument, personbevis, körtkortskopior osv men det är tack vare att jag tar emot så pass stora summor där. Det blir nog ett par hundra tusen om året vilket jag tycker är bra att de kontrollerar så allt står rätt till när det handlar om så stora summor.

    Nu går ju tyvärr inte pengarna till mig så ni inte tror jag är världens storfräsare. Det är helt och hållet välgörenhetspengar. Dock får jag faktiskt ibland känna på hur det känns att ha så stora summor på mitt konto när pengarna mellanlandar där innan de hamnar hos det rätta ändamålet, och det är rätt häftigt bara det!

  • Ogabinne
    tinni78 skrev 2010-10-25 15:58:58 följande:

    Ogabinne: Idag har jag fått min Ottobre som jag beställde strax efter dig, har du fått din tidning?


    Nääe, skojar du?? Min har fortfarande inte kommit! Däremot kom nya ottobre idag vilket jag först trodde var lösnumret när jag såg kuvertet, men det var det inte. Suck. Aldrig mer säger jag!
  • Ogabinne
    tinni78 skrev 2010-10-25 20:11:35 följande:

     


    Här kommer hoodtröjan som jag skrev om här i tråden i förra veckan, det finns fler bilder och jag har skrivit om den i min blogg.

    Är det någon som har sytt någon av hoodtröjorna i Ottobre 4/2010 i storlek 62-92?
    Den där färgmatchningen var något av det finaste jag sett. Helt underbar!
  • Ogabinne

    Usch, jag satte mig och tog tag i att kardborra högen med scarfsar som väntat några dagar på att bli postade ikväll när lillebror plötsligt panikskriker. Så där så man släpper allt man har för att rusa in till honom snabbare än man hinner blinka. Där står han och håller sig mellan benen stenhårt, skriker i full panik och tårarna sprutar. Efter ett snabbt samtal till sjukvårdsrådgivningen skickar dom oss till jouren där det konstateras att han har urinvägsinfektion. Vidare till det enda apoteket som har kvällsöppet i stan för medicin. Kissa på toan kan han inte, ist går han runt och läcker, dyngsur var han när vi kom dit.

    Han är verkligen kissig, han hoppar runt så där som barn gör när det är kris, men han vägrar kissa. Vilket jag kan förstå. Han har nu fått gå och lägga sig superkissig. Kissar han ner sig så får det vara så, då har han iaf kissat. Hellre nerkissad säng än skadade njurar kan jag tycka...

    Just det, jag som skulle sy.

  • Ogabinne
    Kaja skrev 2010-10-25 22:40:49 följande:
    Jag fick precis verifiera mitt konto häromdagen.... Det var inte helt enkelt med att fixa ett kontoutrdag, elräkning eller vad det nu var. Bankaffärerna sköts ju elektroniskt och alla hushållsräkningar står på min man...

    Började just undra vad det var för superverksamhet som du drev när du hanterade DE summorna på ditt konto....
    Haha ja det har jag också fått göra. Ta kort på min elräkning. Lite märkligt sätt att verifiera sig på men det fungerade iaf. Elräkning, pass, personbevis, jag tror det är dom dokumenten jag fått visa under min tid på paypal. Det har också dykt upp några gånger att paypal kanske kommer ringa mig, men det har de aldrig gjort. Jag vågar nog inte skriva för inbitet här med risk för varningar o allt man får men jag driver en "liten" grupp på ca 5000 människor från alla delar av världen, som tillsammans samlar ihop pengar för olika ändamål några gånger om året. Nu till jul har vi samlat ihop pengar till julpaket till fattiga familjer i världen genom Hoppets Stjärna tex.

    Tack för Krya på önskningarna till lillebror här. Han ligger nu och sover sen ett par timmar tillbaka och än har ingen olycka skett i sängen iaf. Jag tror alvedonen gjorde susen för han däckade rätt fort och har inte vaknat sedan dess, än så länge i alla fall. Jag hoppas han får sova natten igenom och att medicinen redan i morgon ska ha lättat på smärtan lite för honom. Det brukar ju gå rätt fort innan man börjar bli bättre så fort man får medicin.
  • Ogabinne

    I JNY's shops köpvillkor står det att betalning sker genom kortbetalning, faktura eller förskotts till bankgiro, men när man kommer till kassan får man aldrig välja faktura. Skumt!

  • Ogabinne

    Jag fick mail från SoS att mitt paket skickades igår. Innehåller bland annat tygerna till mina nya egna mysbyxor. Hoppas så att det kommer fram idag nu när vi blir hemma ett par dagar så jag kan få lite sylust igen!

  • Ogabinne
    Ogabinne skrev 2010-10-26 11:40:21 följande:
    Jag fick mail från SoS att mitt paket skickades igår. Innehåller bland annat tygerna till mina nya egna mysbyxor. Hoppas så att det kommer fram idag nu när vi blir hemma ett par dagar så jag kan få lite sylust igen!
    Kollade nu och såg att brevaviseringen skickades ut till mig kl 7 i morse, och sista är Jönköping, Sorterad. Har för mig att det då brukar anlända framåt eftermiddagen. Är det inte så tro?
  • Ogabinne
    Knastroll82 skrev 2010-10-26 11:55:47 följande:
    Brukar väl gå att hämta efter 15, är det inte så?
    Jo jag tror det brukar bli så, att efter Jönköping brukar det komma under eftermiddagen när det ska hit. Jag får hålla utkik på postens hemsida så jag kan springa ner så fort det registreras som ankommet. Hoppas jag ska få ha lite att göra till tisdagens TV-kväll.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd