Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    virre80 skrev 2010-10-26 16:35:40 följande:
    Inte låg det något stort brev till mig på något av ställena, morr,  nåja, hon skulle undersöka saken iallafall men inte lär jag få några tyger innan helgen Rynkar på näsan 

    och så har ungarna smittat ner en med både öroninfektion och något skit nere i lungorna, blä, inget är kul idag sorry för ot
    Usch o fy, bara tråk!
  • Ogabinne

    Nu har jag varit och hämtat ut SoS paketet! Härligt! Vi blir antagligen hemma hela veckan med lillebror, så nu har jag lite att sysselsätta mig med! Han sover mest. Muddbyxor till mig själv med applikation, några velourisar till gudsonen och hans lillebror samt flera härliga tossor står på schemat. Ska väl hålla mig sysselsatt iaf ett tag.

  • Ogabinne
    Du och Jag ver2 skrev 2010-10-26 23:05:26 följande:
    Pumpalicious skrev 2010-10-26 07:59:33 följande:
    Jag stod på en loppis i somras och sålde faktiskt riktigt bra!
    Låter bra! Ska nog försöka hinan sy lite å testa!!
    Hur har det gått med bloggen? Har du fått ihop det?
  • Ogabinne

    Nu finns resultatet av mitt mysbyxatillmammaprojekt i en blogg någonstans. Nöjd nöjd och kommer inte vilja hoppa ur dom.

  • Ogabinne
    Brooks skrev 2010-10-27 18:14:32 följande:
    Ni är så flitiga, jag har sedan helgens syrekord (för min del) inte sytt ett stygn.
    Däremot har jag sorterat om mina mönster, valde att köra på c5 varianten som flera av er verkar köra. Hoppas det blir bra. Men FY så tråkigt det var att sortera in allt.

    Sedan har jag en liten fråga, har några av er köpt Jnys vita stjärnor på lila botten (eller ränderna, eller fordonen?)
    Stämmer isf färgen som finns i webshoppen? 
    Om de gör det är jag nog kääär

    Lila Jersey med vita stjärnor

     
    Brukar inte JNY köra med samma färgton på sina tyger? Blå moln, fordon, stjärnor ska vara samma blå nyans liksom. För om man kollar på denna du skickade, lila med vita stjärnor, och jämför med lila med svarta stjärnor är det ju inte alls samma lila nyans?

  • Ogabinne
    Brooks skrev 2010-10-27 18:56:33 följande:
    Ogabinne: Ja så tänker jag med att det brukar vara. Men tänkte om någon hade tygerna "live" hemma och kunde verifiera.

    Hoppas hon har med sig dessa tyger till symässan! Då får stora plånkan följa med :D
     
    Ja precis, vi får vänta och se om någon har något svar. Jag hoppas på första bilden, den lila är ju helt galet underbar!
  • Ogabinne

    Idag fick jag förresten min Ottobre. Bara 33 dagar och flera bortförklaringar efter lagd beställning. Glad är jag att de äntligen skickade den, men tyvärr måste jag säga Ottobre, ser ni inte mig som kund på er sida fler gånger.

  • Ogabinne
    Du och Jag ver2 skrev 2010-10-27 22:18:15 följande:
    neeeeee.... nu har jag så att när man skriver myspys.se då kommer man iaf till bloggen - men det står delatezz i adressfältet. Vette sjutton hur ja ska få till det - men det får vara så för nu iaf...

    har du testat nå?!
    Åh vilket krångel!! Nej jag har inte tagit tag i det än, få se till och få tummen ur och göra det snart. Dock har jag massa namnlappar med min bloggadress kvar på, vad ska jag göra av dom om jag byter adress till sidan?

    Jag har uppdaterat bloggen med mössor. Skönt att ha gjort NÅGOT iaf, även om man önskar man hade lite mer ork att spotta ur sig plagg. Det var gudsonen och hans lillebror som behövde höstmössor. Lillebrodern ville ha jofotex lamm, och när jag försökte pracka på även 6 åringen lammen blev det tvärstopp. Han var tydligen alldeles för cool för lamm. Inte ens JNY's vågade ränder gick hem. Haha!

    Undrar hur lång tid det dröjer innan mina börjar protestera. Både min 3 och 5 åring har just nu mössor i både lammen och JNY's turkosa farmer. Och än så länge gillar de dom i alla fall! Man får vara glad så länge det går.
  • Ogabinne

    Jag har inatt sytt mina (storebrors) allra första boxerkalsonger och jag är så nöjd!
    Vägrade sluta innan de var klara så klockan 1 kunde jag äntligen pusta ut.
    Nu blev plötsligt alla kalsonger barnen har här så fula, nu vill jag göra fler!

  • Ogabinne

    Aj aj aj. Storebror blev så glad för kalsongerna, men vad besviken jag blev att de var för trånga i bensluten. Han säger att han kan ha dom ändå men de är supertighta. Jag sydde på kantningen med förstärkt raksöm för att det skulle bli stretchigt då jag inte har någon tvillingnål hemma, men det blev inte tillräckligt.

    Så bör jag använda tvillingnål ist, blir det mer stretchigt än förstärkt raksöm?

    Eller bör jag rita om mönstret och bredda benen?

    Jag sydde enligt storlek 122, tänkte Ottobre är ju stora så de bör vara lagom, men jag skulle nog behövt öka på 1 eller 2 storlekar, och han är bara 5!

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd