Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    åhh, vinröd sittdel  {#lang_emotions_cry}


    Liselottang skrev 2010-05-07 21:24:34 följande:
    Hej hopp! Har läst här i några dagar nu och tänkte att jag skulle skriva när jag läst klart Ska till Ockelbo i morgon och hämta min gamla Emmaljunga Duo Rondo från 84, vet dock inte vilket skick den är i. Vet dock att suffletten är väldigt solblekt. Detta är alltså den ljusblå varianten. Sittdelen är vinröd. Vet någon om kapellrenoveringen i blå färg fungerar på ljusblå manchester som gulnat lite? I morgon kommer jag som sagt se vilket skick den är i, antar att det bara är att ta fram svinton /Lisa
  • Bambusa

    ja,gärna de, så får ja bli mer avundsjuk.. å hyffsat nära mig var de med..  men ja har en brun gondol sitt iaf..  och vinröd ligg..


    Liselottang skrev 2010-05-07 22:19:16 följande:
    Oh yes Har googlat som en galning men inte hittat bild på en enda likadan! Hoppas den är fräsch iallafall, kan lägga upp bild sen.
  • Bambusa

    ja, de gör ju de... erikshjälpen har ja vart titt som tätt, sånd bara på öppentiderna när man har sambo som jobbar skift och inget körkort själv..  kupan va så mkt bättre på förra stället i den gamla skolan.. såg en fin dockis på röda korset tidigare i veckan, men hade inga pengar till de då.. typiskt.. ska inte bara kolla..  ja, de är många vagnar som är dyra..


    Liselottang skrev 2010-05-08 09:05:50 följande:
    Ja jag har sett att det bor några vagngalningar kring Gävle. Jag bor väldigt nära både Erikshjälpem, Kupan och Ria, men jag tycker aldrig att jag hittat någon gammal vagn där. Bara mörkgrön-rutiga skrällen från 90-talet Har blivit så less när jag kollat blocket den sista tiden, fattar inte hur vissa tänker när de sätter pris. Jag menar 2600 för en "vanlig" sittvagn från 70-talet? Visserligen i fint skick, men ändå.
  • Bambusa

    åh va ja hade önskat att vi haft dottern i en skai/galon vagn idag, vilket lass hon drog ur sig, fy faan, uppe på låren såg man blöta fläckar genom jeansen {#lang_emotions_throwup} filten, och sulkyn är inte frächa dom heller..  som tur var så hade vi nära till min bror och badkaret... hehe.. nu sover hon sött i sin säng, ja ska riva av tyget från sulkyn och slänga in alla äckligheter i tvättmaskinen.. så var årets första cruising över..  såg en epa smälla in i baken på en fin cab med.. höll på köra över en död grävling på vägen hem med..

  • Bambusa
    Lallan skrev 2010-05-09 10:29:04 följande:

    den vart lite sne, en orange duett, med väldigt ungt folk.. han som körde cabben va ung han me..

    pergotezzie skrev 2010-05-09 10:48:46 följande:
    det missade jag,men iofs vi var ner ganska tidigt då vi hade alla ungarna med oss ner.
    ja, mamma hade sett dig, tyckte vagnen va läcker..  vi hade Lilly med oss hela kvällen vi med, men hon somnar när hon är trött, vi åker så mkt bil så hon är van, och har bra viloläge på bilstolen..
     
  • Bambusa
    Lallan skrev 2010-05-09 11:28:52 följande:
    Har hört att några av epa-ägarna roat sig med att köra två i bredd från Gävle för att bilda bilkö så jag kan tänka mig att många är lite smått irriterade på dom. Jag som inte råkat ut för dom själv måste skratta lite åt dom då dom har lite udda ideèr för at roa sig, knäppisar
    jo, vi har hört de med.. den var inte metallic vad ja kunna se iaf.. de har blivit stor ökning på slangande av bensin sen dom började rull med hörde vi idag..
  • Bambusa
    Lallan skrev 2010-05-09 16:07:18 följande:
    Misstänkte det! Slangande av bensin är ju också så lagom kul!
    okej, ja vi mötte den när vi åkte till gävle idag, den kokade rejält igår efter krocken.. sambon gissa på att kylaren sprack för han..
    pergotezzie skrev 2010-05-09 18:06:23 följande:
    min bil går inte att slanga men dom får gärna försöka...
    ja, de är alltid bra när man bor så centralt som ni..
  • Bambusa

    dom är läckra, men ja skulle nog bara andvända en suflett i taget, beroende varifrån de blåste, men tycker de verkar mysugare för dom att ligga bredvid varann..

  • Bambusa

    hm, vi har lessnat på våran sittvagn,den bruna, den är så stor och klumpig, speciellt ihopfälld.. finns de nån smidigare sittvagn som man ändå kan ha barnet mot sig? kraven är, kromat chassi, suflett, och GÄRNA bygel med..

  • Bambusa

    googlade på bilder, va väl ingen där ja fastnade för direkt.. men ja ska absolut titta vidare på de... när började brio göra comforten?


    Misery skrev 2010-05-12 16:41:03 följande:
    N21 jag säger då helt enkelt brio comfort...
Svar på tråden Retrovagnstråden 19