Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    okej, då får vi se om de blir bättre av att byta fjädrarna då.. vill ju använda den, är ju bara 173...


    Misery skrev 2010-03-22 13:39:45 följande:
    N21 det går nog inte att byta hjulen på din sitty. Dem sitter ju fast på ett speciellt sätt och har inte den där skåran som sitter på andra vagnar där hjulen är avtagbara. Fjädringen går att byta ut.
  • Bambusa
    annlu748 skrev 2010-03-22 21:17:40 följande:
    Hallå på er, vet inte om någon kan hjälpa/tipsa mig. Fick tag på en Emmaljunga liggvagn från -89. Vinröd i skinnimitation, jag har givetvis förälskat mig helt i vagnen och det är med sorg i hjärtat som jag nu ser att min lilla tjej så sakteliga växer ur liggdelen.  Kan det vara så att någon av er kan tipsa mig om var jag kan få tag på en sittdel till denna fantastiska vagn?
    jag har en emmaljunga från början av 80talet och min 15månaders får fortfarande plats i liggdelen.. hon var förra månaden 79cm lång.. men d är inte mkt kvar.. vi böt till sittdel när hon var 9månader tror ja,för hon ville sitta hela tiden ändå..
  • Bambusa

    den röda åkpåsen är identisk med den ja köpte på myrorna förra månaden för 50kr {#lang_emotions_laughing} dock inte provad eftersom värmen kom samtidigt..


  • Bambusa

    jo de går i min med, men hon ville sitta själv, och d tyckte jag vart vingligt på guppiga vägar, då rasade hon ju ner i brädan och i sidorna,fast med sele då... men hon åkte den i 9mån iaf.. mer än vad som går i många nya vagnar..
    men hon älskar sittvagnen, sover middag i den nästan varje dag..  liggdelen däremot funderar ja på att sälja för ja inte har plats..


    annlu748 skrev 2010-03-22 21:36:51 följande:
  • Bambusa

    jag letade ett tag innan ja hitta den här, tyckte frakten var å dyr på tradera.. har en hemsydd tunn i ett 70tals inspirerat mönstrat fleece, och brun lurvfleece innuti, så mysig vår/höst åkpåse.. passar bra till min bruna sittdel med!


    Boothwalker skrev 2010-03-22 21:34:59 följande:
    Najs. Har också en röd. Fast den är för liggvagn. Hade en liknande sån fast med röd teddy. Men den sålde jag =)
  • Bambusa

    nån som är bra på hjul??  jag har två chassin till min emmaljunga duo, och de som ja fick med vagnen passar bäst till liggdelen, och de ja köpte nyligen bäst till sittdelen, men hjulen på sittdelen gick inge bra i snö, vilket dom andra gör, så ja böt, men när ja skulle ta av hjulen på orginalchassit så ville den runda plastgrejjen åka ifrån hjulet, och sen när ja fått alla på plats så provade ja den till postlådan och hjulet åker innåt medans plstgrejjerna sitter i hacket längre ut på stången {#lang_emotions_frown}  hoppas ni fattar av min kassa beskrivning..  nått man kan fixa eller är d bara köpa nya hjul?? gummit och kromet är frächt och fint iaf,inge synlig rost..

  • Bambusa

    okej, hon ja köpte vagnen av sa att de var hyffsat nya hjul, har bilder i galleriet mitt, fast med orginalchassit, men dom hjulen är de iaf, brun sittdel,röd liggdel..  när dottern sovit klart i vagnen ska vi kika lite närmare.. ja vart bara så sur.. märktes inte innan ja böt hjul mellan chassina  {#lang_emotions_frown}  dom har dock vobblat när den rullar.


    Misery skrev 2010-03-24 11:30:26 följande:
    N21 det låter som att du måste byta ut navkapslarna på hjulet för antagligen så är dem utslitna. Nu vet jag inte hur gamla hjul du har och om det finns att köpa nya.
  • Bambusa

    ja,de är dom.. ockej, då får ja kika mig omkring.. finns de flera storlekar? jag har inte en susning.. tur ja har ett till chassi med hjul (som inte är me på bild)  även om dom va dryg i snön, den ska ju smälta bort snart hopps ja..


    Misery skrev 2010-03-24 19:45:19 följande:
    N21 om det är såna hjul som sitter på din röda emmaljunga så går det nog att få tag på nya bussningar och  navkapslar. Om nu inte själva hålet blivit för stort för då går det inte att byta utan då får du fixa helt nya hjul.
  • Bambusa
    malush skrev 2010-03-25 00:03:44 följande:
    Jag ska införskaffa regnskydd, myggnät och parasoll till min retrovagn.. Kan man skaffa detta nytt? Finns det i standardmått?
    märket tullsa på myggnät och regnskydd funkar bra!! finns på babyproffsen/babyland/barnenshus..

    babyboom  myggnät var för litet för min vagn.. tror de är ullared/gekås som säljer dom..
Svar på tråden Retrovagnstråden 19