Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    okej, ja för d är längden som avgör för mig, dottern är rätt kort med så hon behöver inte så mkt, hon får ju fortfarande plats i liggdel.. hehe..


    spuff skrev 2010-05-14 09:46:41 följande:
    N21: Nu har jag inte vagnen framme så jag kan mäta, men  sittdelen känns liten och kompakt. Liggdelen är ganska lång, normallång.
  • Bambusa

    okej, ja nu när du säger de så såg ja den på din hemsida förr..  {#lang_emotions_laughing}


    pergotezzie skrev 2010-05-14 21:47:58 följande:
    n21 min kompis och jag har köpt viking av varandra. jag köpte den av henne men använde den inte ,sen ville hon köpa tillbaka den för hon saknade den. så nu står den hemma hos henne n21 du får följa med mig hem till henne nån dag och beundra lite vagnar..hehe
  • Bambusa

    kikat lite efter nån liknande sittvagn som jag hade när ja va liten, född 85, den var i ljusrosa tyg, kromat chassi, vet inte om den var vändbar eller inte..  nån som har en aning?? fanns i ljusblå med.. tror den var begagnad när mamma köpte den..

  • Bambusa

    igår var ja och dottern iväg till västerås och köpte en sittvagn, en emmaljunga, svart chassi,vit skai.. tänkte byta innertyget då de är solblekt och inge fint.. sen behöver den lite omvårdnad för övrigt med.. men den va billig så.. väldigt skumma suflettspännen.. ska ta kort sen och visa, men måste ladda batterierna till kameran först.. nån som har tips hur man sätter dit nytt tyg i suflett smidigast,ska ha de gamla kvar under tänkte ja..

  • Bambusa

    ja, jag fundera på om ja skulle sy ihop dom olika delarna på maskinen, sen handsy fast runtom lixom..  sittytan är i samma tyg, men de fundera ja på om ja lämnar som d är, och  bara syr en dyna, för den var hård som bara den, så dyna ska ja ha iaf.. vad tror ni om de??  köpte tyg idag iaf, men d fanns inte mkt kvar så ja hoppas d räcker.. svart med vita små prickar..


    Boothwalker skrev 2010-05-21 13:09:14 följande:
    Du kan ju sy fast det för hand med enkla stygn i den existerande sömmen...
  • Bambusa

    okej, då är ja nog inne på rätt spår, ska bara få tid och sätta mig och börja, har iaf tagit lös sufletten...  har svårt att ta mig tid med nått ja vill, blir oftast att jag leker med dottern medans hennes pappa får åka till garaget.. {#lang_emotions_undecided}


    Boothwalker skrev 2010-05-21 20:23:34 följande:
    Ja precis, så menade jag =)
  • Bambusa

    igår kom de hit en till liten sittvagn,från pergotezzie, så fin så, ska ta mig i kragen och knäppa kort med...

  • Bambusa

    vart köper man de? min nyaste sittvagn i galon? är trasig på hörnet av sufletten, så ställningen är framme lite.. och på väg på ett annat ställe, och ja använder den så d kommer ju bli värre..


    Lokatt skrev 2010-05-28 13:35:23 följande:
    men de lapparna vi pratar om är i nylon och har hel klisterbaksida som fäster sig stenhårt på tyger, ger stadga till tyget så det inte kan repa sig mer osv. Det tror jag lixom inte silvertejp gör. Man köper och så kliper man i den stl. man behöver.
  • Bambusa

    attans, min vagn är ju beige utvändigt och brun inuti..


    Lokatt skrev 2010-05-28 15:50:31 följande:
    finns på de flesta sybehörsaffärer, ibland på coop-syavdelning, då oftast bara i svart.. och här finns det med www.bibbistextil.se/
  • Bambusa

    irreterande, man har ju förståelse att folk kan ta fel, men då ändrar man när man blir upplyst... men men finns ju många som vill tjäna pengar på folk..


    Misery skrev 2010-06-01 08:07:41 följande:
    Den där röda emmaljungan är inte från 70 talet utan från början av 90...har mejlat men hon verkar inte bry sig för 70 talet låter ju bättre och säljer säkert mkt bättre också...
Svar på tråden Retrovagnstråden 19