Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    ja, de är dom, innan dom börjar bitas helst.. hehe..
    jo,visst kan ja ha rött till pojke, men ja blir så störd av att folk frågar om de är en pojke eller flicka, när hela hon är rosa eller har klänning/kjol som sticker fram under jackan.. så ja skulle nog vilja ha en neutral eller pojkigare färg om ja fick en pojk.. men först lär ju båda vilja ha en till med {#lang_emotions_undecided}


    Boothwalker skrev 2010-04-12 20:21:40 följande:
    Ja de är söta. Hundvalpar är också mysiga. Även när de är ett par veckor =) Det blir säkert bra. Kollade lite efter klänning när jag gick secondhandrunda idag. Funderar på att ta en runda i stan imorgon med. Men det är en bit att gå till secondhanderna. Men om det är fint väder är det ju bara najs. Funderar också på att sy nåt men jag vet inte... Får se... Har till 5e juni på mig =) Röd vagn kan du ju ha till pojke med =)
  • Bambusa

    jodå, men goare innan dom börjat.. dom va supersöta, två av dom såg ut som mina två äldsta såg ut som små... en ska bli assistanshund när den blir stor.. {#lang_emotions_laughing} fast de är småfisar på runt 4-5kg som vuxna.. hihi..   ja, jag har faktiskt ett för pojk och ett för tjejj.. hade de ett tag åt dottern, men nu har hon bara chockrosa raggar-tärningar istället.. hehe..


    Boothwalker skrev 2010-04-12 22:26:58 följande:
    Äh. Lite bitande kan man väl stå ut med =) Du kan ha ett barnvagnshänge som det står pojke på =)
  • Bambusa

    de va kul att se hur van hon är med hundar, 13 stycken små kineser (nakenhundar) och en stor dobberman, visst ramla hon på rumpan nån gång av dom, men ville hon förbi, försökte hon knuffa på dobermannen tillochmed, lite svårt för en tjej på 10kg dock.. hehe.. krama och klappa alla som kom i hennes väg.. men valparna fick hon inte hälsa på... de vågar ja inte fast hon är så snäll med dom vuxna.. man vet aldrig..

     imorrn blir de finpromenad i vagnen till bvc, alla tre sköterskorna där tycker vagnen är så fin, och dom hade liknande till sina barn när dom va små.. {#lang_emotions_laughing}


    Boothwalker skrev 2010-04-13 19:21:55 följande:
    =)
  • Bambusa

    de är bilden på min vagn, den som var på annons när jag köpte min duo... {#lang_emotions_undecided} skumt, borde ju stå om de är lånad bild, för jag säljer då inte min vagn.. den står i vardagsrummet..

  • Bambusa

    jag hämtade den hos säljaren för ca 10månader sen... de var en liggdel med då, kolla i mitt galleri om ni vill..  de kan ju vara nån som lånat bilden bara.. de händer ju titt som tätt, men då brukar man skriva de tycker jag..  hämta den på plats om ni vill va säker, eller de gäller ju alltid, om man inte känner igen personen som ska skicka..

  • Bambusa

    så härlig gemenskap här, förvarar vagnar hos varann och hjälper till, blir så glad!! {#lang_emotions_laughing}


    Boothwalker skrev 2010-04-18 18:56:25 följande:
    Lördag verkar det som att det blir. Det gick bra att den kunde vara hos Yukio så länge...
  • Bambusa

    nu är vi hremma igen... har varit i ullared.. ang tierpsvagnen så ja,jag köpte en exakt lika vagn strax utanför tierp. med den exakta bilden i anonsen, för ca 11månader sen!!!!!!! 

    mailade ett budoch sa att ja kan hämta den på en halvtimme,och fick svar: såld!

  • Bambusa

    ja, såg du den lilla blå dockisen?? fast 400tyckte vi va lite dyrt, åkte till loppis en bit bort och hittade ne rosa liten dockis för 100kr... ligger kvar i bilen dock..


    Lallan skrev 2010-04-25 09:28:25 följande:
    Åkte på veteranbilsmarknad igår med förhoppningen om att få syn på massa retrovagnar och dockisar men den här gången var det rätt skralt på den fronten. Det fanns en vagn till salu, en gammelrosa brio för 700Kr. Modellen kommer jag inte ihåg vad den heter men den ser ut som Noblessen men rynket sitter längst ner vid kanten istället för mitt på liggkorgen. Den fick i alla fall snällt stå kvar. Fick i alla fall syn på en fin retrovagn men den var ju inte till salu men det var kul att träffa N21 Man blir rätt lätt igenkänd med sina vagnar
  • Bambusa

    jo,ja stod och skulle pruta, men kunde inte riktigt.. fegade ur..


    Lallan skrev 2010-04-25 09:35:43 följande:
    Ja, den var riktigt fin men lovade sambon att jag bara skulle köpa en till dockvagn om jag råkade hitta en vit 50-talare i plåt och inte annars :-d Åkte hem med en grön fin tv-kanna och lite tyg istället! Var där för två år sedan och då var det betydligt fler retrovagnar med men dom säljs nog på annat håll i högre utsträckning idag.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19