Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    knytis skrev 2011-04-01 17:53:11 följande:
    N21: Viksta veteranmarknad... bor du nära Uppsala?
    jodå, i skutskär..
  • Bambusa
    cajjot skrev 2011-04-05 22:01:04 följande:
    ja den va lite cool faktiskt!
    -möjligten lite omtymplig och skrymmande!
    haha
    Skrattande
    jo,de är den nog, men de får man ta o an ska frakta 3barn samtidigt i en vagn.. 
  • Bambusa

    ni som har kim och kimi, hur långa barn kan åka i dom? eller nå annan smidig sittvagn...
    har lagt ut vagnar på blocket och lär ha nå annat, bara sulky tycker ja inte räcker.. iaf inte när solen gassar och hon ska sova.. comfort är för kort i sittdelen,så den ska väck med..

  • Bambusa
    Veladis skrev 2011-04-22 21:42:50 följande:
    Min son kunde åka i sin förra sommaren, tror att det var typ 2-3 cm kvar till sufletten. Han kunde dock inte ligga bekvämt i den, men det behövdes inte då den bara var semestersulky för trötta ben i djurparker etc. Då var han 4 år precis och var ca 107 cm lång.
    okej, min dotter är 2½år och sover middag än,så hon lär kunna ligga i den.. men hon är 90-95cm.. gärna lite bttre vilolägen än sitty har..
  • Bambusa
    jagäraf skrev 2011-04-22 21:56:45 följande:
    Kanske jag är ute och cyklar fullkomligt nu men jag vill minnas att min Comfort var större än min Kim? Ganska rejält större också. Men det var ju ett tag sedan så jag kanske minns fel.
    jahaa, dom borde ju haft samma ått genom åren på comfort tycker ja, min är ju 90talare.. max 86cm lång liggyta,dvs en 1 ½ åring.. men hon kan sitta under sufletten på den än, men inte länge till.. tur hon inte är lång för sin ålder då, då hade de ju varit ännu svårare..
  • Bambusa

    hur brukar ni göra när ni ska slja, först till kvarn, budgivning eller nå annat??  har två vagnar ute på blocket.. och fler på gång som ska ut..

  • Bambusa
    jagäraf skrev 2011-04-23 07:49:35 följande:
    Det beror ju på hur annonsen är utformad men står det pris så måste ju först till kvarn gälla. Annars tycker jag det ska stå högstbjudande. Tradera är ju ett annat, lite mer spännande alternativ. Då kan man ju sätta reservationspris så man inte säljer för billigt. Eller högt utropspris.
    ja, jag skrev  ****eller bud..  smidigare med blocket än tradera tycker ja..
    Misery skrev 2011-04-23 08:32:40 följande:
    Kimin är väl väldigt kort i ryggstödet vill jag minnas eftersom syrran hade en ett tag. Och fotstödet var kort så han satt inte bra i den så länge trots att han inte var så stor. När han somnade så hängde fötterna utanför. Då är comforten längre.
    jagäraf skrev 2011-04-23 08:52:04 följande:
    Så minns jag det också. Kim/Kimi är ju en sulky medan Comforten en sittvagn.
    okej, skumt, för mig kommer ju en sulky till användning efter sittvagnen,när dom är äldre och man inte vill ha större vagn än nödvändigt..  sittyn blir de ju inget solskydd i, dom sufletterna man kan sätta på dom är ju inte så bra.. 

    jag får kika runt lite i era gallerier å kolla vad ja ska leta efter sen..
  • Bambusa
    Plly skrev 2011-04-25 11:13:51 följande:
    Hehe, tja jag vet inte...hon väger redan nu 9 kilo och är knappt 6 månader så jag vet inte om jag kommer orka henne när hon är 1...  Tror det blir pappa som får bära isåfall.
    de beror ju på, i en babybjörn kan ja förstå att man inte orkar, men en ergonomisk bärsele eller sjal, då går de bra, hade min dotter på ryggen för en månad sen, hon väger ca 13-13,5kg, nästan 2½år..  orkade ha henne på magen i manducan när hon va 15månader, vägde väl 11kg då kanske..  men mkt lättare på ryggen när dom är så  pass tunga..  och dom går ju inte upp lika snabbt  när dom närmar sig året, brukar ju avta runt halvåret när dom äter smakisar och börjar krypa snart..
Svar på tråden Retrovagnstråden 19