Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    Misery skrev 2011-03-05 21:04:10 följande:
    Det är sällan man ser någon cargo till salu i någon annons. Bara den nyare varianten som lätt förväxlas med Viking.
    okej, har du nån bild /länk?  Skrattande  vet inte ens vilka år som cargon fanns.. vet ju bara att mamma köpte min ny våren 1986.. för min morfar tyckte de såg farlig ut när ja satt å vinglade i liggvagnen,hehe.. (med sele dock)
  • Bambusa
    Misery skrev 2011-03-05 21:32:20 följande:
    men googla och kolla bilder där finns hur mkt som helst.
    ja har inte hittat nå bilder alls, eller ja två som inte går att få större än mini mini.. en härefrån fl, men hon/han har tagit bort hela sin sida..
  • Bambusa
    Boothwalker skrev 2011-03-06 11:57:20 följande:
    om jag inte är helt utwe och cyklar så är det en cargo här:..
    www.prammuseum.com/strollers80.html
    åh,tack.. shit vad sufletten gick att ha ner, men de stämmer med vad mamma talat om att hon såg dagmamman ha ett barn satt i sufletten Förvånad  så sen tog mamma hem vagnen när hon lämnat mig hos dagmamman... ser att de är dom gula däcken, men de kan man ju byta ut.. VILL HA!!!
  • Bambusa
    Lallan skrev 2011-03-06 23:00:21 följande:
    Så nu lyckades jag äntligen få in bilden i tråden men det krävs åtskilliga försök. Jag gör exakt likadant varje gång, ibland funkar det men oftast inte :-O
    din är så fin!!  snart kanske den får rulla lite med ?   Skrattande 
  • Bambusa
    Lallan skrev 2011-03-08 10:04:18 följande:
    Hmm, undra om man kan få plats med två liggdelar på rad vända mot sig?
    de skulle nog bli svårt att se bebisen i liggdelen längst fram,iaf om den närmast dig har sufletten uppe.. men de är ju bara prova å se Skrattande
  • Bambusa
    Lallan skrev 2011-03-10 16:31:57 följande:
    Tack! Bklev riktigt nöjd faktiskt. Har för mig att den är 73 bred. Den är rätt nätt jämfört med många nyare tvillingvagnar.
    ja, de ska du vara, den är jättefin!  är de sittdel till den med?   ja, max 79cm ska dom väl vara för att gå genom normaldörrar har ja hört nått om.. 

    dom nyare ser ofta så hämska ut tycker ja, tex babyproffsens tvillingvagn baytravel, med sittdelarna fram, OCH liggdel i där fast över lixom.. helt sjukt tycker ja de ser ut.. och måste bli bra tunga vagnar.. små liggdelar så barnen lär vändas frammåt tidigt..

    länk till den skräckvagnen här:  http://www.babyproffsen.se/img/sidor/41/babytravel_dublin.jpg
  • Bambusa
    jagäraf skrev 2011-03-10 17:50:44 följande:
    N21, det ser ut som två vagnar som krockat
    haha, ja faktiskt.. inget jag skulle köpa iaf..
    Boothwalker skrev 2011-03-10 18:03:07 följande:
    Babytravel har jag kört. Den funkar. Och jag vet inte om det finns så många bättre alternativ bland nya vagnar om man har syskon tätt...
    jo, de finns, en de beror ju på vad an har för krav på pris och funktioner med, urban jungels är iaf lite finare, och där har an inte sittdelen kvar när an har liggdelar, men den är dyrare..  den har även en hel ligdel för tvillingar.. sen finns de ju billiga märken på internet som har tvillingvagnar med, fans lite mer "normalt utseende"  smaken är som baken.. Tungan ute  jag skulle leta efter en äldre vagn iaf om ja fick tätt eller tvillingar..
  • Bambusa
    Fru J skrev 2011-03-12 16:35:00 följande:
    Åh den är sååå fin!
    Önskar jag hade en tvillingvagn till mina kottar! Men just nu blir det inget letande...bebisarna hotade med att komma ut i måndags (9veckor tidigt) så jag är ordinerad sängläge nu...tur det inte är så lång tid kvar....
    Men det är klart, det kan ju dyka upp en tvillingliggvagn på nätet, dock är de hyffsat sällsynta.
    ojdå, ja då får du ta de lugnt, även om neo är väldigt duktiga så är ju livmodern bättre än en kuvös..  ja, 4 fasta hjul gillar ja med bäst.. stabila och bra.. lycka till med bebisarna! Solig
  • Bambusa
    AlexandraK skrev 2011-03-21 20:18:28 följande:
    Ellie är iofs 26 månader när bebis kommer, men hon väger inte alls mycket.
    Ska faktiskt prova syskonsitsen till den gröna Pmk'n i morgon. Kanske är mycket bättre...
    lägg skötväskan så lågnt fram du kan under i korgen,så blir d mer tygnd där, å du kan ju redan nu prova hur de skulle bli med bebis där i med hjälp av mjölk,socker eller mjöl tex.. 
Svar på tråden Retrovagnstråden 19