Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    jagäraf skrev 2010-10-30 15:55:29 följande:
    Brio Comfort! Vet iofs inget om Viking men Brio är i mitt tycke så mycket snyggare

    Nackdelar med Comforten är väl att de lackade chassina kan släppa sin färg och att skaien är lite känslig men för övrigt är det en supervagn.
    okej, ja skulle ju vilja ha kromchassi, de känns så rätt på nått sett, men då är d ju samma problem igen, vill inte förstöra på vintern, ett färgat kan man ju bättra på ett annat sett.. 

    skulle vara kul och veta skilnader i storlek, både yttermått och innermått (hur långa barn man kan ha i.. ) ska ha henne bakåtvänd, så ja ser henne, annars hade ja valt en kimi eller nå, dom är snygga, men de passar inte oss med framåtvänd vagn..  skai är ja inte mkt för, tänkte isf klä om den, fast behålla skaien under för säkerhets skull... 

    men om nån har ett annat bra förslag så är ja öppen för de, men så smidig som möjligt men som man ka ha långa barn i.. vändbar eller enbart bakvänd, ca 70-90tal
  • Bambusa
    anneliesofia skrev 2010-10-30 21:03:01 följande:
    Oj, bilden var ju jättedålig på den vita vagnen! Hoppas det synd vad det är iaf, annars får jag försöka hitta en bättre bild.
    åh, den ni har hos mormor, grön och rutig, så söt!!
  • Bambusa
    anneliesofia skrev 2010-10-30 21:33:32 följande:
    Ja, den är söt, men tyvärr väldigt skabbig och solblekt.
    okej, men solblekt går ju att fixa med panduro-färg Skrattande  säg till om du vill sälja den Oskyldig
  • Bambusa
    anneliesofia skrev 2010-10-30 21:53:51 följande:
    Men den är i filt, det går väl inte? Tyvärr kommer vi nog inte sälja den.
    hm, jadu då vet ja inte riktigt.. gå in på tygaffär och be om en bit i samma material,med vagnen med dig för å va på säkra sidan.. å sen prova på den.. ja har två öppnade om du vill ha en provskvätt färg så slipper du köpa om de inte blir bra..
  • Bambusa
    anneliesofia skrev 2010-10-31 16:41:09 följande:
    N21: Idag köpte jag en Emmaljunga syskonvagn i skai som jag håller på och snyggar till. Den är mörkblå vilket jag absolut inte gillar så jag undrar om man kan måla den svart med sån där pandurofärg du pratade om? Går det att måla om en hel vagn och få det snyggt?
    jaha, jo de går nog.. ja målade fotskyddet på min emmaljunga dubbel kimi och de vart helt okej.. men ja orkade inte fortsätta, utan kör med den som den är istället.. satt och tittade på en blå och önskade ja hade vntat med att köpt.. men men..

    du skulle ju kunna prova lite på nått bra ställe hur färgen fäster..  har svart och blå som är öppnad om du vill ha en skvätt och prova med..
  • Bambusa
    anneliesofia skrev 2010-10-31 21:13:11 följande:
     Oj, råkade skicka ett inlägg utan att skriva nåt.

    Det vore ju jättesnällt! Men ska du inte ha den själv då? Jag kan inboxa min adress till dig så får du säga vad du vill ha för frakt.
    jag skulle ha för att blanda till mörkblå, men sen fegade ja ur.. har non nån liten provflaska som ja kan hälla i lite i.. kostar nog inte många kronor..  och kuvär eller nå har ja efter tradera vinster, bara återanvända.. ja köpte 3blå och en svart.. fick inte till nån blå ja gillade heller.. funderar på sy ny klädsel ist, eller över iaf..  känns för grillrig för mig..
    MaryMalou skrev 2010-10-31 22:28:13 följande:
    Apropå att "måla" vagnar. Tror ni att det skulle gå på en galet mönstrad Kimi i svart, grått och turkost eller skulle mönstret synas igenom färgen? Finns det risk att färgen färgar av sig på barnens kläder? Vad är det för färg man använder?
    om du kollar på min mönstrade syskonvagn, ja målade över fotskyddet eller vad tygbiten på fotstödet kallas, de täckte.. men ja har färgen neråt,eftersom ja inte målade resten av vagnen..  en kompis har bättrat på en beg urban jungel syskonvagn som va riktigt solblekt (svart) och den har inte färgat av sig iaf, man får föna där man inte kan stryka.. men är de avtagbar klädsel så stryker man ju de man kan..
  • Bambusa
    MaryMalou skrev 2010-10-31 22:28:13 följande:
    Apropå att "måla" vagnar. Tror ni att det skulle gå på en galet mönstrad Kimi i svart, grått och turkost eller skulle mönstret synas igenom färgen? Finns det risk att färgen färgar av sig på barnens kläder? Vad är det för färg man använder?
    såg ju att ja inte svarade om vad de va för färg.. panduros textilfärg, heter Palett, den finns i täckande färger,inte så många olika men de går att blanda..
  • Bambusa
    jagäraf skrev 2010-11-01 17:18:47 följande:
    Ja, en Brio Comfort, exakt en sån som jag hade fast min var vit.
    ja va bra, då hade ja rätt, hoppades på att de skulle vara en comfort, ska hämta den senare i veckan.. hoppas den är så fräch som den ser ut att vara!!!
  • Bambusa
    jagäraf skrev 2010-11-01 17:37:24 följande:
    Den ser jättefin ut. Jag hade också tänkt bjuda på den men ångrade mig då jag redan har två Comforter
    vilken tur för mig då.. Skrattande
    Plly skrev 2010-11-01 23:35:47 följande:
    www.familjeliv.se/hem/prettypolly/gallery/php...

    Köpte en AWN igår oxå men den har jag inte hunnit fota (som vanligt...)  
    den va skitsnygg!!!! synd bara att dottern tydligen inte gillar den typen av sittvagn, då hon nobbade den vi hade innan.. och så börjar hon bli för lång med.. kommer behöva vagn ganska länge eftersom vi är mkt ute och flänger, då blir hon trött å lär få sitta eller sova i den..
Svar på tråden Retrovagnstråden 19