Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    AlexandraK skrev 2011-03-22 07:35:23 följande:
    Ja, det tänkte jag med... Att jag måste ha skötväskan under korgen långt fram... Men så opraktiskt.
    ja, de har ja i min nyare vagn,för den är så pass kompakt att väskan hamnar på fötterna på dottern om ja hänger den där ja vill ha den.. man vänjer sig..
    å de finns ju sånna mindre väskor man kan ha på handtaget som man kan ha de viktigaste i, ja har en från brio,man kan ha den som midjeväska med, tex o man bär i sele eller sjal.. har sett nya på tradera (för dom såldes billigt i ullared i höstas) har liknande på barnenshus med..
  • Bambusa
    jagäraf skrev 2011-03-22 13:15:24 följande:
    På min tid (stenåldern, ni vet) så var det i princip ingen som hade skötväska med sig. Man stoppade några blöjor i fotändan på vagnen och sen var det klart!
    okej, ja för oss hade de funkat, ett litet ombyte med, kräktes titt som tätt, eller så läckte blöjorna.. hehe.. 

    men om man inte ammar så ska de ju vara flaska och ersättning med(antingen både vatten och pulver,eller en färdig)

     men man släpar oftast med sig mer än man behöver.. numera har ja typ alltid en burk mat för nödfall,  en banan, ombyte, blöjor och tvättlappar.. på sommarn lite vatten med.. men i en sittvagn är de svårare att gömma sånt man behöver, iaf för en klåfingrig 2åring, haha... men kan tänka mig att de är svårt å göma för en 2åring som sitter i syskonsitsen med.. dom når ju allt!
  • Bambusa
    danosani skrev 2011-03-23 10:34:06 följande:
    Tack för svaren om syskonsits. Hon väger precis 15 kg men jag tänker nog chansa på det. Kändes helt ok, kommer inte släppa blicken från henne för hon konstaterade snabbt att "när jag putte med min mage så lossnade bältet".
    haha, låter som in busfia de.. kan ju ha en sele i den om du vill ha extra säkerhet..
  • Bambusa

    jag funderar på att sälja mina vagnar, utom sulkyn.. men vad ska man sätta ut dom för?? nått hul behöver nya bussningar, annars är allt fint,en fläck invändigt i liggdelen bara..  har ju ett extra chassi som funkar till sittdelen med som är fint!  har en cofort i "dagis skick" med som ska väck.. 

    ska isf leta en mindre rättvänd sittvagn (tex den röda i länken här ovan)   problemet är att ja måste hina sälja minst 2 innan ja kan ta hem en till.. 

  • Bambusa
    knytis skrev 2011-03-31 10:13:00 följande:
    Hur gammal är din comfort, jag letar en, gör inget om skicket är "dagis" för jag tycker det är kul att klä om och fixa och det vill man ju helst inte göra om orginalskicket är bra.
    jadu, jag vet inte, den är i grå skai... ja tänkte med fixa, men de blev inte så..  har använt den en eller två gånger på ett halvår..
  • Bambusa
    jagäraf skrev 2011-03-31 11:46:32 följande:
    Var det den du köpte via Tradera som jag också var lite intresserad av så är den från ca 1990.
    ja, precis, har inga bilder nu men kan fixa,måste tömma kaeran först bara...
  • Bambusa

    ja ska bara ha kvar sulkyn är de tänkt, letar hus nu och vill rensa så de blir indre flyttlass,och tills dess mer plats här hemma.. en vagn i varje rum är inge kul längre.. 

    va på visning av ett hus idag, och då står där ett retro chassi, rätt likt chassit ja har min bruna sittdel på nu ist för gondol chassit so ja har till liggdelen..
    med kanonfina hjul,annars lite rost.. men ägaren va ju inte hemma, annars har ja frågat om han ville bli av med de.. troligen funkat som tvättvagn,då tvättstugan va i en annan byggnad på tomten..

  • Bambusa
    Uliise skrev 2011-04-01 09:46:25 följande:
    Åh spännande! Du kanske kan få tag i ägaren via telefon?
    ja vet inte, han hade flyttat redan,så han är ju adressändrad.. tror inte mäklaren ger ut telefonnummer för en halöv vagn.. 
  • Bambusa
    Mirla skrev 2011-04-01 16:21:16 följande:
    Men mäklaren borde kunna ge ditt nummer till säljaren :)
    jo,ja tänkte på de, en tänk o han frågar varför, då skämms ja... han har flera andra hus som vi ev ska titta på med..  Oskyldig
  • Bambusa

    jag och sambon funderar på sälja så kt vi får med oss på viksta veteranmarknad, så tänkte ta med vagnarna dit..  men har sånna poroble med pris.. ska leta nya bussningar till hjulen som behöver de, annars felfria,bilder finns i mitt galleri, bruna sittdelen sitter på fel chassi på bilderna, ska va samma som röda liggdelen..  till tvillingvagnen finns de ett  orginal regnskydd (ser nästan oanvänt ut), fotsack, en åkpåse som passar..

Svar på tråden Retrovagnstråden 19