Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    nu har ja tvilling vagnen står på gården.. Skrattande lyckades dock ha sönder tyget mellan benen, skulle öppna tryckknappen,som gick fint å öppna i fredags, då gick tyget sönder TYPISKT!! gick att ta bort hela klädseln,så den ligger i tvättmaskinen just nu.. sufletten har jag handtvättat ute..  va med en dyna, fotsack och regnskydd.. regnskyddet var riktigt skitigt, men nu hnger de på tork.. va vitt skydd på bygeln som ja de va inte vitt iaf, men nu är de de igen.. tyget på sufletten r som vaxat på innsidan, funderar på om de verkligen kommer ta åt sig färg då? insidan kan ja leva med att den inte tar färg,de har ja räknat med nu, men utsidan vill ja gärna färga..  men ingen av dopm tonerna ja vill ha finns, å eftersom ja har så lågnt till panduro kan ja inte prova mig fram å blanda, har en röd hemma såg ja, ca 200ml.. kan man då ta lika mkt blå och sen i med lite svart, blir de mörklila? eller ska ja ha mer blå också?superdålig på sånt.. 

  • Bambusa
    Boothwalker skrev 2010-08-23 14:00:15 följande:
    Prövade i photoshop och 1 del röd och 1 del blå och två delar svart såg ut att bli ganska bra... =) Du kan ju blanda lika röd och blå och sen ha i svart tills det känns rätt mörkhet...
    åh, tack så mkt!!! beställt blå och svart,hoppas på att dom kommer snabbt, men d är ju måndag så dom borde ju hinna den här veckan.. hoppas tyget går att frga bara, tänkte pröva lite under dynan först.. för d är så hårt utan dyna ändå så de kommer ja alltid ha iaf.. nu ska ja hänga ut på tork.. sufletten torka supersnabbt i solen..
  • Bambusa

    bootwalker: ja glömde å ta kort på den smutsig,och de ångrar ja för den vart helt annorlunda tvättad, har lagt in kort i mitt galleri, men var båda vissa som kom med, några kort gick bara inte å få in, så surt.. ska prova imorrn eller nå med,eftersom ja la in kort på den äldre sittvagnen ja lessnat på med.. bara de med vindskyddet på som inte gick där..   ha så trevligt i skottland

    Mirla: ja, de vore smidigt, men tyget är som vaxat på insidan, och gör att vatten inte går igenom (provade med uteslangen på suffletten, handen under, inte ett stänk genom.. så ja vet inte om de kommer funka över huvud taget..

  • Bambusa
    Angel13 skrev 2010-08-23 21:17:46 följande:

     


     


    solblekt eller? Glad ska försöka hitta kapellfärg är de sånt man målar på?


    eller så köper du från panduro.. jah ar skickat efter idag,ska byta färg på min tvillingvagn.  en kompis fixade sin svarta solblekta vagn med den och de vart jättebra..
  • Bambusa
    Mirla skrev 2010-08-23 21:45:59 följande:
    Okej, ja då kanske det inte fastnar så bra.

    Jag tycker faktiskt att tyget var helt okej som det var också. Inte mitt favorit-mönster men ändå betydligt finare än de marinblå rutiga och nalle-mönstrade tygerna som var på 90-talet. Den ser riktigt fräsch ut!
    ja nu nr den vart ren börjar ja med tycka att den r okej, iaf med den lila dynan i.. hm...   nån som vet vad de är för modell? två hål i sufletten som ja ska laga nån gång.. lite solblekt ser man när vindskyddet är på, men man använder ju inte de så ofta så blir väl så..
  • Bambusa
    Boothwalker skrev 2010-08-23 22:10:32 följande:
    Ser ut att vara en dubbelkimi/double trouble =)
    okej, trodde inte de var fullt liggläge på dom,för d va de ja tänkte på annars..
  • Bambusa
    Angel13 skrev 2010-08-23 22:14:22 följande:
    panduro, kanske ska kolla med pyssel affären i stan om det har något liknande, svårt att veta vilken färg man ska ta..blå, marinblå...får ta med mig fotsacken. Din tvillingvagn var rätt cool i mönstret :)
    ja, eller blanda.. panduros va iaf inte dyra alls...  tackar, hade ju velat ha den enfärgad grå eller mörklila, men vi får se..
    Boothwalker skrev 2010-08-23 22:26:23 följande:
    Den fanns under många år (Jag har en dubbelkim som är modellen innan och den fanns typ 82-83 iallafall)
    Och jag tror fullt liggläge kom i slutet...
    okej, ja men då va ja inte helt fel ute då..

    de är ganska kort liggyta,lilly är väl 85-86cm lång och hade inte många cm kvar, om man inte drog ner henne så lågnt de går,så fötterna hamna utanför då.. men alla nyare vagnar hon provsuttit i butikerna har varit typ likadanna-om inte kortare, vad ska dom vila i när dom är trötta på att gå då? 86cm ska ju vara "normalt" för en 1½åring, liiite längre behövs de vagn iaf.. skummt är d iaf.. 
    kanske nån vet om de finns nån vagn som är bra för lite längre barn,enkelvagn..
    sover så skönt ute i vagn ju.. (skulle ja me vilja göra,haha) den bruna funkar än, och blir kvar, kan inte göra mig av med den, den är för bra..
  • Bambusa

    Angel13, tycker vagnen är snygg som den är med, fast just med vindskyddet på ser man ju skilnaden.. väldigt härligt innertyg i den.. tur de inte va blekt iaf..

  • Bambusa

    nu blev de många inlägg här, men kom på en sak när ja kollade på bilden igen, va försiktiga när ni fäller upp sufletten med ett barn i vagnen, ja klämde lillys fingrar i sommras, å de blev skapligt trasigt på lillfingret, dock bara i huden, men ändå.. lilla stackarn.. tur i oturen så va vi utanför affärn så vi gick in å höll handen under kallt vatten.. kände mig hämsk sen.. å när man skulle ha upp den efteråt grina hon om den nuddade handen.. 

    hon hade alltså sin hand precis framför sufletten uan at ja hann se de när ja fällde upp.. Rynkar på näsan

Svar på tråden Retrovagnstråden 19