Inlägg från: LindaMattias |Visa alla inlägg
  • LindaMattias

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Åh, nej, jag vill inte heller föda imitt i någon renovering. Men men, man får väl räkna med att det blir hur bra som helst trots det. Det är ju onödigt att oroa sig i onödan.

    Roligt att så många nya kommer hit!

    Jag mår bara bra hittills (är i v 21). Känner mig dock lite tung. Har gått upp 9 kg med mina små bebisar. Jag hoppas att ökningen avtar lite, annars kommer jag att vaar ENORM. Jag har lite ont i en ljumske. Kan det vara foglossning? Det gör inte mycket ont, men lite.

    I helgen fick min svägerska en liten pojke. Jag längtar ännu mer efter våra nu!!

  • LindaMattias
    LauraMaria skrev 2010-04-27 10:49:35 följande:
    Vad roligt, många verkar va sugna på att ses över en fika! :)Jag har massa tid i princip varje kväll i veckan...förstår att det kanske inte är lika lätt för de som redan har smått. Men vardagskvällar efter sju....eller söndagseftermiddagar är ju också en bra tid? Några önskemål?
    Jag hänger gärna med på fika! Söndageftermiddagar låter väl som en bra idé!
  • LindaMattias
    Loris skrev 2010-04-26 21:00:31 följande:
    Oj ännu fler nya! Vad roligt, välkomna!Lillebror, Foglossningar har jag också, enda tipset jag kan ge är: skaffa ett rejält foglossningsbälte. Det har varit räddaren i nöden för min del, alla gånger man måste iväg, jobbar eller t.ex. handlar så är det guld värt.. Det tar inte bort smärtan men det hjälper definitivt! Svaret på min ansökan om havandeskapspenning kom idag, jag blev beviljad Hm, undrar vad jag gör för fel, Jag ligger på +12kg i v.22+0. Min kropp verkar reagera på graviditeter genom att lägga på massa extrakilon snabbt, med dottern hade jag gått upp 8 kilo i (enligt VUL) vecka 8 (Det var därför jag anade ugglor i mossen och tog ett gravtest den gången...) Nu måste jag kila, har en massa saker som jag ska hinna med innan jag måste sova, hoppas ni alla får en mysig måndagskväll!
    Men gud så skönt att läsa att det finns någon fler än jag som går upp i vikt. Jag tycker bara att jag läser här på FL om de som gått ned i vikt eller de som gått upp något enstaka kilo. Men visst är det väl normalt att gå upp också?! Mer sådant! =) Blev så glad när en av mina närmsta vänner som ska få barn runt midsommar meddelade att hon gått upp 7 kg redan i vecka 11. Det känns som att det lätt blir hysteri kring vikt och storleken på magen och senare på barnets viktkurva. Antingen är det för mycket eller för lite. Jag tänker att det mesta är bra - det ser ju så himla olika ut från person till person. Måste vika tvätt snart. Tråkigt, men sedan väntar Desperate Housewives!
  • LindaMattias
    Li 81 skrev 2010-04-27 20:31:38 följande:
    I morrn är det UL på Norrlandskliniken som gäller och äntligen ska man få veta vem som döljer sig i magen. Jag tror att det är en pojke, dels för att jag tycker att magen är annorlunda denna gång och sen är h'n mycket liviligare. En riktigt sparkare, man spekulerar ju så mycket Men i morrn är det dags.
    Hru har det gått på ultraljudet? Ville bebisen visa om den var en pojke eller flicka? Spännade! =)
  • LindaMattias
    lysa skrev 2010-04-28 06:34:17 följande:
    Är det fler än Li81 som har slagit till på syskonvagn? Ni som har köpt syskonvagn - hur har ni tänkt runt modell etc? Pris?Vad jag har förstått är leverens-tiderna långa om man ska beställa ny vagn ssk från Emmaljunga. 2-3 månader har jag hört och att det tom kan bli längre ibland just under semesterledigheterna. +/- 2v är ju den normala födsel-intervallen så det börjar ju vara dags för barnvagn om man ska köpa nytt för många i tråden... Tycker det här med konsumtion kan vara riktigt kul! (Även andras...)
    Vi funderar på att köpa en baby travel dublin från Babyproffsen. Men kan det vara så lång leveranstid?! Kanske är bäst att gå dit och höra sig för då... Jag tyckte att den kändes nätt att ha i bilen och så var den lättsvängd. Har hört att den fått gott omdöme, så vi kör nog på den.
  • LindaMattias
    Loris skrev 2010-04-28 21:41:34 följande:
    På måndag ska min bror och hans tjej på RUL, ska bli spännande att se vad de får Han har en dotter född 7 månader efter lillan, och nu får vi barn igen med ca 3-4 veckor emellan!! Många småttingar inom familjen på kort tid Det är verkligen riktigt babyboom iår!!
    Det är babyboom i vår omgivning också. Det är ju roligt! Bor din bror och du nära varandra så att ni kan umgås? Flera av de jag känner som ska få/har fått barn bor långt bort. Lite tråkigt. Var i alla fall på föräldraträff idag och träffade några blivande mammor och pappor. Det var trevligt!
  • LindaMattias
    Monchhichi skrev 2010-04-30 13:36:04 följande:
    Kul med vagnshopping!! Vi har en Teutonia Prestige som vi har kvar sen storebrors tid. Trots att han är 3 år så har vi precis ställt undan den. Så den får inte vila så länge Hur har ni det med era järnvärden? Jag var hos BM idag och mitt ligger på 101. Lågt med andra ord. Tror det kan vara förklaringen till att jag somnar lite varstans. Jag ska börja med Niferex. Är det nån som har några tips på hur ni gör för att hålla ert värde i schack? Kanske får åka och köpa mig lite jordgubbar..Ha en bra helg alla!
    Jag hade ett järnvärde på 108 för 2 veckor sedan, men jag känner mig inte så trött. Fick då börja äta niferex varannan dag. Har hört att många får magproblem,. men min håller sig lugn. Skönt. Åh, jordgubbar kan man ju äta!! Det är ju så gott!
  • LindaMattias
    Loris skrev 2010-04-30 09:41:31 följande:
    LindaMattias, Jo som tur är så bor min bror rätt nära, vilket är rätt skönt. Jag har en till bekant som ska ha nästan samtidigt som brorsan faktiskt (lustigt!! ) men i övrigt så känner jag faktiskt inga som har eller ska få smått snart. Lite synd!Var föräldraträffen genom hälsocentralen?

    Jag måste medge att jag ser fram emot om det blir fika Har det varit några datum på förslag än?
    Åh, härligt med familjen nära!

    Jag vill också fika, men har inte sett några förslag på datum.  {#lang_emotions_smile}

    Grillning ikväll trots det tråkiga vädret. Paratade men min mamma 60 mil söderut. De hade 19 grader och alldeles grönt och fint ute. Ibland (t ex när våren kommer) undrar jag vad man egentligen gör så långt norrut. Men för det mesta trivs jag ju såå bra!

    Ha en trevlig kväll och övergång till maj! Nu ska jag gå och slänga ihop en kladdkaka.
  • LindaMattias
    Moyo skrev 2010-05-02 17:30:51 följande:
    Fika tycker jag låter trevligt! Någon som tycker att tisdag skulle funka?
    Ja, tisdag och fika funkar för mig {#lang_emotions_smile}
Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)