• Loris

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Ååh Grattis Starla och Delta1!!! Kul med fler bebisar!!

    Knyttet och K, Vad skönt att slippa dem! Vissa har ju verkligen turen Glad Det kan säkert stämma att det är hormonellt, jag har iofs tyckt att det varit en aning konstigt att jag får ytterligare bristningar nu trots att jag gått upp mindre nu än förra graviditeten!, så vore det hormonellt kunde man ha mer förståelse.
    Å vissa har ju enorma magar men inte ens en tendens till en bristning!

    LauraMaria, Vad jobbigt att gå över tiden, hoppas verkligen att din lilltjej vill titta ut snart!!
    Å du får gärna hojta om krämen gör underverk Jag skulle behöva något effektivt Drömmer Fick nog så mkt förra graviditeten, känner mig lite slagen just nu SkrikandesRynkar på näsan

  • Loris

    Grattis MissDezibel å Delta1

    Jag avvaktar med att skriva upp mig på fikalistan, jag har nu haft min andra mardrömsnatt med samandragningar, förvärkar och en rastlöshetskänsla i hela kroppen..
    Får jag bara sova inatt och återhämta mig lite så kommer jag att dyka upp

    Visst är det Café göteborg som ligger rätt nära droskan?

  • Loris
    Klaveret, Det var som sjutton, man har iofs fått känslan av att de är på hugget just nu med att dela ut böter.. Tråkigt att måsta lägga pengarna på något sådant bara

    LindaMattias, Lycka till imorgon Vad härligt att det är så pass nära nu att du ska få se dina småttingar Solig

    Moyo, Vilket bra initiativ till att lägga till på BF listan (för de som fått sina små)
  • Loris

    Hallå tjejer!

    Vad spännande med så många som är nära mållinjen nu! Det blir nog inte så många fler fikaträffar utan bebisar hädanefter!

    Urs vad mossig jag känner mig de senaste dagarna, vädersvängarna har verkligen märkts av Obestämd Jag som hade höga förhoppningar på en väldigt lång o fortsatt skön sommarvärme iår så att man kan satsa på många promenader med vagnen, det känns ju inte alltför peppande att pulsa igenom snö i vinterkylan som ett sätt att få bort alla extrakilon.
    Hur har ni andra tänkt bli av med extravikten efter förlossningen? *söker lite inspiration*

    Vad skönt att du känner dig lite bättre Pencil! Hoppas också att du får sova lite bättre framöver, det är ju avgörande för att man ska orka med dagarna, speciellt om man ska jobba...
    Jag har passat på att ta mig tupplurer när möjligheten ges över dagarna, annars hade jag nog aldrig orkat med..

    Knyttet och k, vad mysigt att få köpa lite nya grejer till bebisen, man blir så sugen när man sitter på tradera eller för den delen på butiker online, det finns så mkt fint!!

    Hoppas att det har gått bra för dig LindaMattias och för er andra som närmar/gått över ert BF. {#emotions_dlg.flower}

  • Loris
    Moyo, Jo jag har försökt motivera mig sedan ett tag tillbaka att jag ska försöka motionera åtminstone 3 gånger i veckan! Lillan kommer vara på dagis 3 dagar i veckan så det kommer bli guldläge att försöka ge sig ut och vara lite duktig de dagarna. 

    Förra gången "satt jag av" kilona och tog amningen som enda hjälp, det gick rätt bra, men det skulle kännas mkt bättre att hjälpa kroppen att ta ihop sig.

    Klaveret, Det kanske är positivt att de flesta bor spritt och långt borta, desto bättre chanser att kilona ska försvinna fort!

    Åh Stort grattis till LindaMattias! {#emotions_dlg.flower}

    Om ingen bebis väljer att titta ut så är chansen stor att jag kan följa med på fika Jag måste bara checka av med maken om han kan ta lillan under tiden, men det ska nog inte vara några större problem!

    Fikalista för torsdag 26/8. 18:30 utanför Åhlens
    Loris
  • Loris

    Grattis LisaBettan Skrattande Vad skönt att det gick så pass bra, å att du slapp stressen med att det ska ha startat hemma med tanke på hur fort det har gått tidigare gånger!

    Det blir många pojkar!

  • Loris

    Jag blev också uppringd av ett försäkringsbolag, det var förra veckan, lite snopen blev man ju när man inte ens passerat BF. Lite desperat kanske?

    Visst verkar det vara många som är gravida iår - jag tycker man ser magar lite här o var när man är ute på språng, och det verkar vara ett riktigt "pojkår".
    Det lär nog vara rätt fullt inne på förlossningen/BB, jag hoppas att man kommer att ha möjligheten att stanna en natt om det skulle kännas "behövligt" efter förlossningen!

    Grattis Shioo till sonen!

    Har LauraMaria också fått sin lilla nu tro?

  • Loris

    Det blir tyvärr inget fika för mig ikväll eftersom bilen har krasat ihop Skrikandes Bussen såhär dags känns inte alls lockande, så det får tyvärr vänta för min del.. Rynkar på näsan
    Urs vad less jag är på bilen just nu Kräks Det var så sent som igår vi hade in den på verkstad senast!.....

    Grattis LauraMaria till tösen, skönt att allt verkar ha gått bra!!

    Oj vad du håller igång Andrenna, jag önskar jag kunde låna lite av din energi! Det är iofs smart att passa på och göra så mkt som möjligt såhär strax innan man har den lilla, jag antar att man inte lär hinna med riktigt lika mkt då.

  • Loris

    Mysigt, då kanske det inte är så långt borta att du ska få träffa ditt lilla mirakel!!
    Håller tummarna för dig Klaveret!!! Skrattande

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)