Inlägg från: Tom Sawyer |Visa alla inlägg
  • Tom Sawyer

    Vad lyssnar du på just nu?

    Min äldsta släkting gick bort för typ en vecka sedan. Det var väl inte oväntat i sig.
    Hon var äldre än de flesta, men det som irriterar mig är att ingen av oss kunde gå dit till äldreboendet och hålla i hennes hand när hon gick bort. Ingen av oss fick säga farväl. Det var många av oss som hade velat det. Jag är säker på att hon också hade velat säga adjö på det artiga sätt som hon alltid haft.

    Jag hoppas att övriga kommuner lär sig av misstagen från Stockholm. Då kanske andra slipper uppleva samma sak. 




    en stund på jorden
  • Tom Sawyer
    Nandez skrev 2020-04-14 21:08:37 följande:
    All styrka till dig.

    Kram
    Tack Nandez, alltid vänlig, alltid där. Ta hand om dig
  • Tom Sawyer
    bastardized skrev 2020-04-17 22:32:55 följande:
    Beklagar sorgen och förstår frustrationen i att inte kunna vara nära. Det är svåra tider som skapar mycket som vi inte är vana och bekväma med. 
    Tack för omtanken. Ta hand om dig och de dina
  • Tom Sawyer

    När det är mörka tider så behöver vi tanka extra ljus och kärlek. Den här nya låten från Troy Ramey tycker jag gör just det.



    Ljus
  • Tom Sawyer

    Det är klart att vi fixar det här. Det är klart att det vänder. Majoriteten kommer att överleva utan större problem. Men de som inte gör det kommer att saknas, och de som är kvar kanske får sig en tankeställare om att leva sitt liv medans man kan?

    Alter Bridge - In Loving Memory



  • Tom Sawyer

    Jag har aldrig skaffat FB, för jag ville inte hänga ut mitt liv till ett företag.
    Vet inte om jag förlorat mer än jag vunnit på det, men i dag gjorde jag ett experiment på Reddit för att se vad som hände. Jag bestämde mig för att love-bomba därute. Resultatet var inte oväntat. Om du ger en massa kärlek - så får du kärlek tillbaka. Jag visste såklart att det skulle bli så. Ville bara kolla om mänskligheten i världen fortfarande lever. Det verkar så.

    Det här funkar såklart även IRL. Inte alltid, och kanske inte just precis i ett specifikt fall när man är kär i någon. Men alla vet ju att glädje och kärlek smittar. Det vet vi alla. Egentligen. Det är dock lätt att glömma ibland.
    Så försök att inte glömma det är mitt råd här i natt. Sprid glädje och kärlek när du kan och orkar, för det kommer tillbaka till dig själv =)

    När jag hörde den här låten i kväll när jag stod i köket och fixade middag, så reagerade jag direkt. Svabbade av mig på en handduk för att lägga till den i min "flyttmapp" . Det kändes viktigare än middagen.



    What goes around...
  • Tom Sawyer
    bastardized skrev 2020-05-01 23:39:49 följande:

    Jag instämmer i dina farhågor angående Facebook och har också fimpat mitt konto där. 


    Jag tycker du skriver och förklarar väldigt pricksäkert och visst borde vi alla visa varandra uppskattning i tider som dessa så vi alla behöver det som mest. 


    Tack för vänliga ord. Ditt nick verkar i mina ögon inte passa riktigt, men du har väl dina skäl.
    Stay safe
  • Tom Sawyer

    I början av 90-talet så lyssnade jag galet mycket på ett album jag fick av en polare. Hade inte hört bandet tidigare, men älskade albumet jag fick. Det rullade överallt en period av mitt liv. En lång tid senare lade jag ut den här låten på YT, och nu i natt såg jag att sångaren Brian Howe har gått bort. Mäktig pipa, mäktig låt.



    This could be the one
  • Tom Sawyer
    bastardized skrev 2020-05-09 21:58:18 följande:

    Nicket kommer ifrån en liten liten "rörelse" jag var med i för rätt många år sedan.


    Jag är oerhört bilintresserad och på den tiden var hobbyn reglerad hårt av vissa individer som planerade och inte minst tog hand om de ekonomiska intäkterna ifrån de stora bilträffarna, samma personer ägde rätten att styra vad som skulle upphöjas och vilka i den lilla elitgruppen som skulle få publicitet och berömmelse. Allt var toppstyrt.


    Vi var en grupp på ca 40-pers som vände detta ryggen och skapade egna bilträffar till början i gamla folkparker och liknande. Något som var avskytt av de som vi ansåg som påvar var punk (gammal konflikt mellan raggare och punkare) så naturligtvis var det punkband som gällde på våra scener och i bilarna. Ett litet uppror som med tiden blev mer och mer accepterat samtidigt som de gamla patronerna försvann längre och längre in i skuggorna. 


    Här på denna kanalen är vi och varifrån mitt nick kommer.


    Det var coolt som fan tycker jag. Bra gjort! Har alltid hatat allt som är toppstyrt.
    Punkrock var ju lite som "In your face", så jag fattar grejen =)
Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?