Inlägg från: Happiness |Visa alla inlägg
  • Happiness

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    mammastitch skrev 2010-11-03 13:48:36 följande:
    Inanna68: Usch vad orättvist! Stor kram!

    Happieness: visst äter du levaxin? Hur har dina värden sett ut nu under graviditeten? vet du var man skall ligga? Känner inte att min MVC barnmorska har rikig koll.
    Såg mitt namn fladdra förbi i tråden. Ja jag äter Levaxin. Jag håller stenhårt på att TSH ska ligga under 1. Just nu ligger jag på0,69 och det är OK. Äter 75 mg. Läkarna vill inte att man ska hamn över 2,5 som gravid men det tycker jag är alldeles på tok för högt. Äter du Levaxin? Hur ligger du till?
  • Happiness
    mammastitch skrev 2010-11-05 21:19:39 följande:
    Tack för svar! japp jag äter levaxin och hade lite lågt TSH till en början, 0.28. Idag ligger jag på 1,2 och läkarna vill att jag skall sänka dosen ännu mer men jag är tveksam...Har du fått höja under graviditeten? Hur ofta tar du nya prover?
    För någon med Hypo är inte 0,28 ett lågt värde. Många mår bättre av att hålla det rikigt lågt för att inte tvinga sköldkörteln att producera något den inte kan. Jag tycker absolut INTE du ska du ska sänka dosen. Hur stor dos tar du idag? Som sagt som gravid under 1...min mening och många med mig. Faran är ju att barnet/moderkakan inte får någon närning med MF som påföljd. Vilka läkare är det som vill att du ska sänka dosen? MVC läkare? Eller en endokrinolog. MVC läkarna kan ingenting om sköldkörteln. Sänker du dosen nu finns det en risk att TSH värdet skenasr iväg totalt untan din kontroll eftersom man oftast ändå måste höja under gravididteten. Jag har legat stabilt från det jag blev gravid till idag, men precis ibörjan tryckte vi på ordentligt. Höjde från 50 till 75. Man måste ta höjd för graviditeten så att säga. Har du legat på ett stabilt värde och dos innan. SKa man gå in och höja så fort man blir gravid.Men nu ligger jag stadigt på 75 med TSH som faktiskt har dalat en anings den sista månaden.  Hur ofta kollar de dig? En gång i månaden är det du ska kräva. Oftare är ingen vits..men absolut inte mer sällan. Vad låg du på i TSH innan du blev gravid?
  • Happiness

    Har inte läst tråden på år och dag. Försöker koppla bort FL och bara koncentrera mig på vad komma skall. Kram till er alla.

  • Happiness
    Liten uppdatering: Har fått sjukskrivning fram till Bf 15 mars. Skönt! Är i vecka 26 nu och magen växer. Tog några magbilder häromdagen finns i mitt galleri. Hade vattniga flytningar och BM misstänkte fostervatten, men det höll inte läkaren med om efter undersökning gjorts. skönt. Har tagit 2 sf mått och jag ligger på överstakurvan. Blä! Går på aurora nu för att diskutera hur förlossningen ska bli, TUL, igångsättning, närvarande BM osv.. Ska dit igen på torsdag. Äter 2 Niferex i veckan för att hålla järndepåerna Ok. mannen och jag har bestämt att gå på Annas profylax. Är det någon som gått den kursen? Vad tyckte ni? Funderar på att ha doula med på förlossningen. Någon som haft det på tråden?

    Känner mig tveksam till det. Kostar mycket pengar sen är jag rädd för att mannen kan känna av en viss konkurens. hade varit skönt om vi klarar detta tillsammans. TSH har dragit iväg en aning nu under graviditen. Från 0.6 till 1,5 bara på  några veckor. Har höjt dosen på eget bevåg från 75 till 100. Annars ser värdena bra ut hitills. Hb 137, puls 115/70. Det enda är väl att jag verkligen blivit STOR. Väger 87 kilo och det känns minsann. Svårt att röra mig än mindre pulsa runt i den fina snön. Hoppas ni alla har det bra.

    Bossan: Beklagar det du fått gå igenom. KRAM!
  • Happiness

    Tack så jätte mycket för era svar. KAKA, LEMONI och MAMSIE. Skriver och berättar hur första Anna besöket blev. KRAM

  • Happiness

    Mamsie: Håller tummarna för att detta körigång nu på allvar. kan de inte vara lite barmhärtiga och bara starta upp? Hinnsvepning har gjorts eller?

    Stå på dig mot Östra nu...de måste hjälpa dig.

  • Happiness

    De måste ju ta i beaktning att du haft ont länge och du ska hålla en helförlossning. Du kan ju inte komma in helt slutkörd....sen har du ju din värk på detta också..nä nu är det bäst jag slutar skriva inna adrenalinet börjar koka i mig.

  • Happiness
    Mamsie skrev 2010-12-22 01:46:40 följande:
    23.03 Lillebror föds 49cm,3770g. WOW en sån guldklump!  
    Grattis Mamise! Äntligen kom det lilla busfröt. Hoppas du oc din familj mår bra.
  • Happiness

    Ett stort grattis niccosmamma för plusset i magen. Shit vad kul..och vad tätt det blir. Flicka denna gången?

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5