Inlägg från: Happiness |Visa alla inlägg
  • Happiness

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    TACK Happyme och talamod.....vad starka och duktiga mammor ni är. Ja ni har rätt klart jag ska gå till rektorn och vara rikigt ap-jobbig *ler med tår i ögat* Ska inte låta gravid-hormonerna sätta käppar i hjulet utan jag ska fajtas lite för min son. GULLIGA NI! Hjärta
  • Happiness
    TACK MAMSIE för uppbackningen och stödet. Du känner igen en kvinna i nöd ...Japp nu kommer det galla i mängder ...Nä det var väl det hele jag hade på hjärtat.

    Ja det är väl det jag tampas med att våga gå tiden ut. Är lite dåligt påläst om det här med tillväxtultraljud men jag för mig att de kan diffa så rejält. Om det är så att de är att lita på så  kan jag gå tiden ut vid "normalbarn". Tror jag Skäms. Djup suck! Jag kommer att stöta och blöta detta i massor....innan starten går. jag hoppas att det går bra för dig och att du snart kommer till ro med ditt beslut.
    Men du är ju för skön.....en gammal gubbe. Stackars barn och stackars din syrra. Haha!

    På tal om gammal gubbe jag tittade på UL-bilden från KUB:n. Hjälp bilden ser ju jätte hemsk ut! Jag lovar....Ansiktet i profil ser ut som, jag vet inte vad. Ingen näsa, där munnen sitter är det bara ett jätte grin, ingen käke, och stora hålor där ögonen sitter. Har inte tänkt på det innan men så såg jag det idag. Haha jag tror jag smäller av... Rysligt!
  • Happiness

    Grattis BåsaK!

    jag är också så himla ledsen idag. Hur i hela friden har det svenska folket tänkt som röstat in ett nacistparti i riksdagen. vet dom inte vart SD har sina rötter? Sen är jag besviken på de andra partierna som inte tydligt förklarat för förstagångsväljare vad SD står för i grunden.

    Vet att det inte är Monas fel att alliansen sitter kvar...men hon låter dessvärre inte övertygande när hon pratar. Osäker helt enkelt. Vem vill ha en osäker stadsminister? Nästan så jag vill att Göran Persson ska komma tillbaka bara för att slippa alliansen. Och Olof palme...vart finns sånna människor nu? Utdöda!!!!!!

    Varför gick inte Mona hårdare på alliansens misslyckanden? En gåta...Alliansens misslyckanden har gjort att SD kommer in i riksdagen. Det har blivit sämre sjukvård, sämre skola (fler har inte klarat de nationella proven), högre arbetslöshet, fler på socialbidrag. De skulle bara matat på med alliansen misslyckanden istället för att tjaffsa om sänkta skatter och höjt bensinpris. Vänsterblocket gav bort makten!!!!!

    Är bedrövad idag......

  • Happiness
    GRATTIS HAPPYME I EFTERSKOTT!!!!!!! {#emotions_dlg.flower} Har fullt sjå härborta med å-ena-sidan pojkens pappa och å-andra-sidan diverse åkommor. KRAM!
  • Happiness
    Loppi2010 skrev 2010-10-04 15:17:44 följande:
    Kära medsystrar - denna gången gick det inte! Konstaterat missfall idag på VUL. Känner mig helt "tom" både fysiskt & känslomässigt...har nog inte fattat det än. Ska ta Cytotec imorrn & gruvar mig för det....gör det verkligen så ont att man måste ta både Citodon + Diklofenak för att klara smärtan?
    Beklagar....usch vilken skit. Lider med dig! sök stöd hos din man. KRAMAR OM!
  • Happiness
    MariaBCN skrev 2010-10-06 10:21:39 följande:

    Ja DET var många VUL/RUL/UL/TUL 
    Jo, jag gillar att få se bebis så många gånger som möjligt...så för mig är det bra att det är relativt många här.
    Under mina tidigare grav. som dessutom varit FIV, så har jag fått fler ändå. Tekniken är dessutom SUPERB på UL här. Otroligt tydliga bilder och redan i v7-8 ser man bebis tydligt.


    Vad jobbigt att behöva mäta cervix så ofta...men det är ju alltid bättre att kolla för mycket än för lite. HOppas du inte behöver vara sjukskriven?!


    Jag mår faktiskt TOPPEN. Börjar äntligen få tillbaka ilte energi, efter de första månadernas koooooooooooma....zzzzzzzzzzzzzzz... .


    Den enda krämpan jag lider av, är graviditetsklåda...Stundtal ASJOBBIGT, men då det brukar vara ett par, tre attacker om dagen, (särskilt på kvällen när man är trött), så är det överkomligt. Har någon tips MOT klåda, så mottages det tacksamt! Har dock letat och provat det mesta under mina 2 tidigare grav. så gissar att det inte är mycket man kan göra...


    Kram till alla i tråden!


    Här är en till med graviditetsklåda...eller något. Har du tagit blodprov för gallsyror? Kliar det i dina handflator/fotsulor? Med andra ord misstänker de Hepatos?

    Jag lämnade blod för gallsyror i måndags och ska träffa läkaren imorgon. Har fått Tvavegyl utskrivet men det hjälper inte. Blir alldelses för utslagen på dem och klarar inte av hemmet om jag ska ta 6 st ( det ordinerade VC-läkare) . Tog en kur betapred för några veckor sen. Det lindrade sen ko det tillbaka med full kraft. VC-läkaren säger att det är nässelutslag och inte gravidklåda. MVC läkaren ka jag träffa för första gången imorgon. Själv misstämker jag också nässelutslag. Dessvärre är att jag VET att Betapred funkar men det kommer MVC läkaren aldrig skriva ut (ej heller VC läkare).

    För mig är det värst på kvällar och nätter. Sömnen blir ju hel-fläng.
  • Happiness

    Om någon är intresserad så har jag lagt en en bild på gravid magen på min sida i galleriet. har varit så dålig på att fota magen under denna graviditeten så det här är faktiskt den första. Skäms på mig!

  • Happiness

    Tack milk and honey. betyder mycket då jag enbart känner mig så himla fet. TACK!

    oceanny: Tack så mycket! De två bilderna där jag lagt lite svart som BH är från 2003. Var top-less och känner inte för att flasha tuttarna på FL . De två bilderna togs på BF-dagen sen gick jag 5 dagar över tiden.

    Tycker jag faktiskt får för lite frågor. Haha Dom vågar väl inte fråga antar jag...grannar och sånt. Magen blir ju större betydligt fortare har jag märkt. Ska lägga in bilder på hur jag såg ut tidigt under 1:a graviditeten. Stor skillnad!

    Vem vet du kanske bär på ett väldigt stort barn....

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5