Inlägg från: Primrose |Visa alla inlägg
  • Primrose

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Bossan skrev 2010-11-24 10:55:13 följande:
    Lustigt för jag fick ryggskott utan anledning igår o gick till doktorn, han ville ge mej starka tabl, men när jag förklara det här med barn avlandet så mena han på att det kan vara att jag är gravid som utlöst ryggskottet!
    Och det stämde ju!!!!
    Vilken klok doktor. Mina ryggskott (jag har haft ett 30-tal) är definitivt hormonrelaterade efter vad jag har märkt. Min rygg small t ex till när embryot fäste då jag väntade sonen. När jag annars får ryggskott är det ofta vid ägglossning och jag fick mitt livs värsta ryggskott en vecka efter mitt senaste missfall. Men när jag nämnde detta till sjukgymnasten jag sökte upp nu efter jätteryggskottet såg hon bara oförstående ut.
  • Primrose
    Gladabarnensmamma skrev 2010-11-25 13:46:04 följande:
    mamman0301 - kram kram kram!!!!
    Lovelli - det dar later inge kul, hoppas vi far lasa en positiv uppdatering fran dig snart!!!

    Schafer: tack! Nu har hormonsvallet lugnat sig och tararna slutat rinna (det dar med tararna kandes verkligen konstigt, for jag satt inte och tyckte synd om mig sjalv eller tankte pa missfallet - det var verkligen som om en  vag av sorg & elande skoljde over en och det bara svammade over... har ni andra mf-are ocksa haft sa? Typ som baby-blues nar mjolken kommer efter forlossningen.... en marklig, maktig kansla!)

    Idag ska ungarna & jag gora julgodis
    Jo då - jag är väldigt hormonkänslig ändå och efter missfall känner man verkligen hur hela kroppen är i gungning av hormonturbulens. Och då gråter man floder och mår konstigt (dvs inte av sorg utan av det rent fysiska som händer).

    Den här cykelns mens var så riklig och höll på så länge, så jag undrar nästan om jag hade ett mycket tidigt mf. Och jag har varit extremt blödig under mensen, det brukar jag annars bara vara före. Well, well - det gör ingen skillnad egentligen. Utan bara på't igen - helt enkelt!
  • Primrose
    mamma Linder skrev 2010-11-26 17:14:06 följande:

     


    CB från lunchen och ett rfsu tidigt från nu
    CB är ju definitivt ett plus!
  • Primrose
    sassa87 skrev 2010-11-27 10:42:15 följande:
    jag har + svagt idag bim -2 med cb. svårt att få på bild men det finns där. det kom upp inom 2 min. men jag väntar att flytta mig tills det blir starkare.
    en fråga. när kan man ta digitala? törs inte ännu eftersom det är så svagt.
    Vad kul -grattis! Glad
  • Primrose

    mamma LInder: såg just att det blöder, så tråkigt. Men du måste nog ändå ha varit gravid, eftersom cb visade plus. Hoppas att det är en tidig blödning (det är ju inte ovanligt) och inte mf. Kram.

    Själv undrar jag litet vad som pågår. Jag borde ha slutat blöda i tisdags senast, men som jag skrev tidigare så höll det i sig längre än vanligt. I torsdags var jag på uselt humör, var och tränade ett tufft pass i gymmet och i går och och i dag har det droppat blod och jag känner av små stick från livmoder/äggstockar, har en stark halsbränna (främst på nätterna) och är känslig i humöret. Så nu blir jag förbryllad och undrar över nästa ÄL. Jag får väl köpa de där dyra stickorna den här månaden eftersom kroppen beter sig så konstigt. Jag tar sedan en månad tillbaka B12 och E-vitamin tillskott (enligt tips här i tråden), E-vitamin har jag tagit förut, men inte B12. Det kan väl knappast vara det som gör min kropp "knäpp"? Annars tar jag just nu multivitamin, folsyra, BlueEye och Pravidel (mot mitt Prolaktinom). Jag tog, till för några dagar sedan, också Magnesium (men de har tagit slut).

  • Primrose
    Gladabarnensmamma skrev 2010-11-29 19:05:08 följande:
    Grattis Bossan - wow!!!Jag funderar pa hur man ska gora efter MF - ska man kora pa som vanligt eller vanta en runda och fa vanlig mens en gang for att "rensa" ur? Jag har ju inte varit hos ngn lakare och kanner inte riktigt att jag orkar be om VUL eller sa... (sjukvarden ar kass, minsta krampa sa maste man ta sig till akuten, det kan ta en hel dag i vantrummet).
    Jag tror inte att du behöver vänta en cykel. Om ägglossningen kommer igång är det redan "utrensat".

    Grattis Bossan!!!
  • Primrose
    mammastitch skrev 2010-12-01 19:39:06 följande:

    Vi var på RUL idag och allt såg fint ut. Phu. Kan likosm inte riktigt slappna av. Förra gången så visste jag helt enkelt inte om allt elände som kan ske....


    Vad skönt - grattis!
  • Primrose
    Mamsie skrev 2010-12-04 13:13:58 följande:
    Whoooops! Proppen gick. Slemproppen. Och starka fina förvärkar.
    Nu kan det inte vara många veckor kvar tills Lillebror kommer?
    ( Idag är det 23 dagar kvar till beräknad förlossning )
    Whoooops! Proppen gick. Slemproppen. Och starka fina förvärkar. Nu kan det inte vara många veckor kvar tills Lillebror kommer? [Idag är det 23 dagar kvar till beräknad förlossning ]
    Wow - vad spännande! Det blir nog före jul, ska du se!
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5