Inlägg från: Primrose |Visa alla inlägg
  • Primrose

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    esther123 skrev 2011-05-09 14:21:28 följande:
    Primrose: Vad tråkigt! Och ni har inte funderat på ÄD?
    Ja, litet tråkigt är det, men ett beslut som måste tas. Nu räcker det med stickor, datum och medicinska tillskott för min del. Men vi kommer ju inte att sluta att leva som man och hustru, om man säger så. Det tog oss tio år att få vår son och han är vårt lilla underverk. Som jag har skrivit förut: för mig är  det en milsvid skillnad mellan att vara barnlös och att önska ett syskon. ÄD är inte aktuellt nu när vi har vår son (stod i kö för det när jag blev gravid med honom).
  • Primrose
    Loppi2010 skrev 2011-05-11 18:20:23 följande:
    Primrose - förstår er precis. Jag känner likadant (men kan inte låta bli att kika in ibland ;). Det gäller att njuta av det barn man har & komma ihåg att det finns positiva aspekter på att vara enda barnet också. Hoppas ni får en underbar sommar! Kramar
    Kramar! Önskar er detsamma! {#emotions_dlg.flower}
  • Primrose
    esther123 skrev 2011-05-13 00:21:43 följande:
    Primrose: Jag förstår och säger som Pila: ha en härlig sommar!
    Tack det samma! (från en nattuggla till en annan)
  • Primrose

    Smyger in och säger hej då Chippi! Vi kanske ses i en mirakeltråd någon gång. Önskar åter dig och din familj en härlig sommar! {#emotions_dlg.flower}

  • Primrose

    Jättestort grattis till ditt plus, Inanna!!! {#emotions_dlg.flower} Jag håller alla tummar! BF på alla Hjärta dag bådar gott.

    Supergrattis, mamma Linder!!!

  • Primrose

    Jag beklagar så, Inanna. Det kändes som att det var din tur nu. Ni har ju försökt med IVF flera gånger och jag vet att även det innebär en extra press. Det är fruktansvärt psykiskt slitsamt att få missfall, inte minst när man hoppas på ett första barn ... ett barn. Jag har själv befunnit mig i den situationen och jag vet. Men jag hoppas att ni inte ger upp ännu. Du har ju blivit gravid två gånger nu - det inger ändå hopp. Litet tid finns nog kvar. Om ni orkar. Varma kramar.

  • Primrose

    Hej hopp! Om det är någon av er som använder gurkörtolja/Borago så har jag ett paket Glandin 25 som du kan få köpa billigt. Maila min inbox.

  • Primrose
    VildVittra skrev 2011-08-24 09:09:26 följande:
    Hejsan och tack =)

    Jo i fredags upptäcktes ju att lillen låg i snett säte och ett vändningsförsök gjordes i lördags men han ville inte alls vara med om nån vändning.
    Det planerades in ett kejsarsnitt till måndagmorgon men fick värkar natten till måndag och vi fick åka in till förlossningen för att stoppadem till kejsarsnittet skulle genomföras....då vi ctg hittade de inte hjärtljuden på fel ställe....UL gjordes och lillen hade vänt sig själv natten till måndag!!! haha

    Jaja...bara att köra på....eda ganska tidigt och värkarna avtog en hel del...sov en timme.
    Sen försvann de helt och hållet så värkdropp då.....
    Plutten född 9.24 (ca 5 timmar på FL)

    53 lång, 4175g, född på 40 + 4

    Han ska heta Alexander Lars Markus och han är helt underbar!!!
    {#emotions_dlg.flower}Stort grattis!!! {#emotions_dlg.flower}

    Vad skönt att slippa snittet.
  • Primrose
    Kjole skrev 2011-09-02 13:53:41 följande:
    Om det  nu skulle finnas någon lite cell kvar hos mig kanske detta kan va värt att testa. Var köper du dom? Hälsokosten eller+
    Om du har vägarna förbi Stockholm någon dag, kan du gärna få mitt paket med Glandin 25. Jag testade i ett par månader men min kropp reagerade bara konstigt på det (rubbad cykel, jättelång mens mm). Men det verkar fungera på många, så du får gärna mina, om du vill ha dem.
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5