Inlägg från: Primrose |Visa alla inlägg
  • Primrose

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    mammastitch skrev 2011-02-16 15:01:48 följande:
    Angående ryggmärgsbråck - jag har helt bestämt för mig att man kan få svar på det med FVP. Eftersom de tar av fostervattnet som ryggvätskan i såfall har läckt ut i.
    Ja, du har nog rätt.
  • Primrose
    Skruttefia skrev 2011-02-17 04:44:27 följande:
    Instämmer med Primrose. Jag fick 1:641för trisomi 21 (DS) som 41-, nästan 42-, åring och var otroligt nöjd med beskedet. Åldersrisken innan KUB var 1:49!
    Hade vi samma siffror - vad lustigt.

    Från en nattuggla till en annan (eller är du ruskigt morgonpigg?) Somnade med sonen vid nattningen kl. 20.30 och vaknade 01.45. Och här sitter jag nu...men nu ska jag sova i 2 timmar tänkte jag. God natt!
  • Primrose
    Vi 4 skrev 2011-02-17 09:26:20 följande:
    Primerose, om du vill veta mer om tempning kan du kolla i denna tråden;
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m54452920.html
    i inledningen där finns en länk till Fertility Friend, FFgår man med där (kostnadsfritt) kan man dels lägga in sina temperaturer och få in dem i en kurva, FF markerar ut om man har haft äl och en del annat. Man kan också gå med i deras vip och få massa extra beräkningar och tex få på när man enligt sin egen kurva bör få till det för att få störst samnnolikhet att bli gravid Dessutom får man massa information skickad till sig som olika "lektioner". Väldigt lärorikt och roligt tycker jag. I den tråden jag länkade till hänger de som försöker bli gravida med tempmetoden och där finns många som kan svara på frågor.
    Tack för tipset!
  • Primrose

    Nu har jag googlat litet och insett att DHEA är en "androgen" och att det "är det viktigaste utgångsmaterialet för syntes av naturliga östrogener".

    Jag har ju grubblat över mina östrogennivåer ett tag. Jag skrev ju tidigare om mina frossa-attacker när jag var gravid i somras. Och kopplade det senare ev. till låga östrogennivåer. Det verkar intressant även för mig m a o. Dock måste jag kolla med min endokrinolog om om det kan tas tillsammans med Pravidel. Jag måste nog kolla vad gäller Glandin25 också. Eftersom min cykel verkar störd sedan jag började använda det i januari. Om han vet, förstås - det kan man ju, tyvärr, inte alltid vara säker på.

    På tisdag ska jag på magnetröntgen av huvudet. Det har jag inte gjort sedan mitt prolaktinom diagnostiserades 2004. Jag avbokade min tid för det i somras, då jag var gravid. Men nu ska jag göra den - och får hoppas att det inte påverkar ett ev. litet pre-embryo - om det skulle ha blivit något denna månad.

  • Primrose
    Kalaskula skrev 2011-02-18 10:46:38 följande:

     


    Här är hon den lilla sötnosen. Det är så mysigt med ny bebis. Kram till er alla där ute och speciellt till Oceanney och Schäfer som snart har bebis att snusa på.

     


    Sååå söt, Kalaskula!
  • Primrose

    Tack, Pila! Och nya friska tag - eller hur?! {#emotions_dlg.flower}

    Visu - usch för tråkiga tanten! Bra att du njöt av litet vin, dock.

    För att vara en "försöka få en bebis"-tråd är vi inte så många i "hoppet och verkstan". Någon i uppehållsrummet som vill flytta in i verkstan till oss?Solig

  • Primrose
    Galileo skrev 2011-02-25 19:34:49 följande:
    Nu är vi tre med BIM 28/2 och fler tätt där efter. Nu börjar det dra ihop sig igen...
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5