Inlägg från: Primrose |Visa alla inlägg
  • Primrose

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Schäfer skrev 2010-11-22 12:49:50 följande:
    Har aldrig förstått det där med att mammor har så svårt för att klippa av sina söner lockarna? Är det för att ni själva önskat er lockigt hår?
    Hoppas ingen tar illa upp, en stilla undran bara 
    Är du själv lockhårig? Det är nämligen jag - och är inte det minsta sentimental då det gäller min pojkes hår.  Jag plattar mitt eget hår. Långt, tjockt, lockigt och utsläppt hår är ingen hit då man är 35+, tycker jag.
  • Primrose
    Gladabarnensmamma skrev 2010-11-23 03:29:04 följande:

    Linder - grattis!! Skål

    Har gar allt vidare i samma rasande fart som oppnandet av bebisfabriken & sen plusset; idag pa menyn star det MF Vaaaldigt tidigt (typ BIM + 8) men sent nog for att man ska ont i boobsen, ma illa OCH han mensvark, allt i samma harliga rora...  Ni som haft jattetidigt missfall, ska man gora nagot eller typ latsas att mensen var lite sen? An sa lange har det inte varit nagra enorma mangder (ursakta detaljerna) men mensvarken ar ett faktum och jag hoppas att kroppen tar hand om allt sjalv - eller?

    Mamsie; din lille grabb paminner sa mycket om min lilla 4-aring, han alskar att vara med i koket och hjalpa till. Pannkankor ar absoluta favoriten! Lillebror har ocksa fattat galoppen och brukar vara med och skara gurka och annat enkelt - en harlig alder nar man kan gora saker tillsammans i koket (till skillnad mot nar man har dom klangandes runt benen sa fort man narmar sig koket)


    Åh, vad tråkigt. Kram! Du kan säkert bara vänta ut det. Jag har haft MF i v. 4-5 och i v. 6 och då har jag inte gått till gyn eller så, för att kolla. Men du får väl se hur du mår och gå efter det.
  • Primrose
    Bellini2 skrev 2010-11-23 10:44:43 följande:
    Åååhh, det tycker jag är fint!
    Nej, det KAN du inte tycka. Tänk Kristina Lugn (fast hennes är inte så tjockt) snarare än Andy McDowell, så förstår du vad jag menar. Drömmer
  • Primrose
    mamma Linder skrev 2010-11-23 11:55:47 följande:
    finns det någon fortsättnings tråd, för oss gamla som har plussat?
    Kommer narturligtvis stanna här också och förla er med spänningTystKyss
    Nej, det är samma tråd för de som försöker plussa och de som har plussat. Vi är ju alla medvetna om att det är litet "skakigare" när vi är 40+. Många här har ju plussat och sedan har det inte gått hela vägen, tyvärr. Däremot finns det ju en fortsättningstråd när bebisarna väl är ute.
  • Primrose

    Supergrattis, igen, Kaka! Och vad skönt att allt gick bra, det måste ha varit några riktigt jobbiga minuter där när hon togs ifrån dig.Hjärta

    Jag själv hade för övrigt jättebråttom att vilja komma ut (ville ju komma ut redan i sjätte månaden, som jag skrev tidigare) och när min mamma skulle få komma hem till jul (den 23:e) så fick hon inte stanna hemma länge. Jag gjorde mig påmind runt midnatt på julaftonen och föddes vid fem-tiden på juldagen. Sedan var jag snabb med allt fysiskt (jämfört med min storasyster, enligt mamma). Och, för att komma till saken, jag var en alldeles utmärkt tonåring (visst festade jag och hade kul, men ingen slet sitt hår över mig direkt)! Så "snabbisar", och flickor, behöver INTE bli besvärliga tonåringar!

  • Primrose
    Mamsie skrev 2010-11-23 14:33:21 följande:
    Hur är det att vara ett julbarn? Jag vill inte - bara vill inte att han föds på julafton eller dagen före / dagen efter....
    Jag skulle egentligen varit född i januari, var tre veckor för tidig. Jag kunde ha haft samma födelsedag som min pappa, om jag inte hade haft så bråttom.Drömmer Men inte har det varit något större problem med att vara julbarn - några gånger gick hela lilla släkten på den då nyöppnade pizzerian MIchelangelo, i Gamla Stan, och åt min favoriträtt, pizza. Då klagade jag verkligen inte, och resten av släkten var nog glad att slippa julmaten en dag. Utomlands reagerar folk mer på min födelsedag. Här i Sverige är det ju julafton som är den stora dagen, så det "krockar" inte lika mycket.
  • Primrose
    Teskedsmamman skrev 2010-11-23 22:41:35 följande:
    Primrose skrev 2010-11-23 08:51:11 följande:
    Är du själv lockhårig? Det är nämligen jag - och är inte det minsta sentimental då det gäller min pojkes hår.  Jag plattar mitt eget hår. Långt, tjockt, lockigt och utsläppt hår är ingen hit då man är 35+, tycker jag.
    Jag hade långt och platt innan barnen, dessutom gick det inte att färga för färgen rann av det bara... Numera är jag lockig och har inte sett min riktiga hårfärg på 4 år Sist var det väldigt grått så jag gissar väl på att det är gråare nu Däremot kör jag 40 år, långt, lockigt och utsläppt emellanåt, men för det mesta uppsatt. Jag får för det mesta höra att jag ser ut som Ronja Rövardotter när håret hänger...
    Ja, det är luggen som gör att det blir Ronja.
    Hårfärgen, ja ... min "egen" har inte synts till på de senaste 20 åren, minst. Sedan fem år är den kolsvart, vilket börjar bli ett litet problem eftersom den grå utväxten syns snabbt. Men ännu måste jag inte byta till annan färg.
    Min dröm, när jag var liten lockhårig brunett, var att ha långt svart och RAKT hår. För fem år sedan fixade jag det, med färg och plattång. Många färger och längder har det varit innan dess. Det är kul med variation! Jag ville också ha gröna ögon (hmmm ... kanske färgade linser Drömmer).
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5