Inlägg från: Sköna Emma |Visa alla inlägg
  • Sköna Emma

    Vi va på 2månads kontroll igår. Emma är väl den enda i tråden som inte kommit över 5kg sträket? Hon vägde 4965 eller nått sådant. Allt så jätte bra ut. Tycker bara att det är dåligt att man bara får en kvart med läkaren.


  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-04-08 13:41:50 följande:
    Idag gick jag och Felicia upp kl 11:30 sköööönt Blää vilket väder vi har, jag vill ha solsken! Så man kan mysa ute på balkongen med bebis och en stor latte
    Håller med dig!!!
  • Sköna Emma
    am76 skrev 2010-04-09 11:25:30 följande:
    Ja visst är det underbart väder, vad lycklig man blir! Har varit ute på lekplatser 2 h, hoppas stora tjejen ska vila om en stund, då blir det kaffe på balkongen för mig  .... Såg det är baby barn mässa denna helgen ,,, hmm behöver ingenting men går jag dit lära man ju komma hem med nåt mindre nödvändigt. Nån som ska dit?
    Jag min sambo och ett par nära vänner till oss ska dit, vi har bokat biljetter.Vi går dit på Lördagen. Dt ska bli spännande

    Idag har jag varit oss tandläkaren, Emma va vaken medans besöket va men hon satt och "prata" och lekte för sig själv.Det gik super!
    Jag ar precis dammsugit hela huset. Gud va varm man blir....
    Nu ska jag bara ta det lugnt
  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-04-09 17:43:27 följande:
    Vuxenmys?!! Nu är du där igen Virre! Weee sambon kom hem med biljetter idag så imorrn ska vi oxå till Baby & Barnmässan såg lite bilder från det och så har de så mkt barnkläder med 50-70% rabatt så jag ser fram emot detta! Men vågar man ta med sig lilltjejen? Det kommer vara ofantligt mycket barn, livrädd för att hon ska bli smittad av RS...
    Virre då =)
    Jag är svis på dig! Jag vill också!!!
  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-04-10 01:45:42 följande:
    Verkar som att många som vart där förra året blev besvikna i år. Jag vill mest shoppa lite kläder, Nova star har tydligen en del och framför allt se vad som finns, så jag har inga förväntningar, sen hörde jag att MAM delade ut nappar. Tycker att gratissaker har minskat på alla mässor numera, så det kan man inte räkna med längre. Peos mamma: tog du med lappen som man hade fått hem från BB att man kan få en gratis gåva?
    Jag hämtade ut gratis väskan.

    Tycker också det futtigt med gratis saker, jag hitta blöjor våtserveter napparna oljor från libro och lite ballonger.

    Köpte lite kläningar bara. tycker inte det va så billigt heller
  • Sköna Emma
    virre85 skrev 2010-04-10 21:13:27 följande:
    På mig eller cupcaken haha
    på dig så klart!!

    Vet inte vilken av väskorna det va lappen låg i.Men glöm inte och anmälla dig på nätet först. Det står på lappen hur man gör!
  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-04-11 00:27:39 följande:
    Ang. lappen med gåva.... Jag velade runt där inne och visste inte vem jag skulle ge lappen till, frågade flera där inne men ingen som visste så jag struntade i det.   Sköna Emma: vad fick man för gåva om man lämnade lappen?
    De sa i insläppet att det va på serivcenter (stavningen?) Så vi gick dit.bakom pannkakas cafét.
    Där fick man lämna lappen och visa leg.Kvinnan sm satt där tog fram en lapp och pricka av.
  • Sköna Emma
    ErikaR skrev 2010-04-12 13:59:52 följande:
    Jag tror hon menade, vad du fick för slags present? :)
    hihihi Förlåt

    det va en hög reklam (som vanligt)
    en filt
    en olja från libro
    EN socka från något annan företag
    en annan mini filt från pollan och pyret
    en kex choklad
    sen kommer jag inte ihåg mera
  • Sköna Emma
    virre85 skrev 2010-04-12 15:28:26 följande:
    Ungefär samma som den man fick på bb då? Där fick man ju två filtar en randig från pop och en lurvig sak Hihi jag fick 7 flaskor olja från libero och säkert 20 blöjor från mässan. Både jag och maken gick fram Sen massa annat. Ingen som har tänkt promenera i slottskogen nått nu när vädret börjar bli riktigt varmt? Är ju lättare att komma iväg om man är fler, och de har ju morotskaka som är värd att dö för på fiket där
    Jag fick fatt i tre nappar från mam också. Å mödravården va ju där fick ta kondomer i en liten vas där. Jag smög fram och räkte ut näven
    Sen en tandborste från tandvården.
  • Sköna Emma
    virre85 skrev 2010-04-12 19:29:54 följande:
    ja tandborste fick jag, mam såg jag inte ens men Elin använder ju inte napp ändå hihi och kondomerna behövs inte längre har hormon spiral hihi din lilla busa ;-D
    Jag behöver inga egentligen heller, ingen som får röra mig där nere ändå

    I morgon ska jag på min efterkontroll, den blev uppsjuten lite. Men imorgon åker ÄNTLIGEN stygnen bort. De har börjat skava på ett obehagligt sätt.
  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-04-13 15:26:00 följande:
    Min bröstmjölk har börjat sina rejält nu, så jag har fått ge henne ersättning 2-3 ggr per dag, sen har hon fått amma, kväll-natt och morgon. Vet inte hur jag ska göra? Ska jag fortsätta så här eller ska jag gå över till ersättning helt, hur hade ni gjort?? Hur mycket ersättning ger ni per gång?
    Nu har jag gett ersätting sen dag 4 unjefär. Jag ger 120ml på natten 120ml på morgonen och 120ml på kvällen. Sen 90ml på dan ca var treje timme. Men jag ror du kommer att hitta så som passar dig bäst.

    Jag tycker du ska amma så länge som det går, blir hon inte mätt får du ge ersätting. Amma blir ju ett sätt för henne att få närhet.
  • Sköna Emma

    Jag har mam flaskor och där har jag napp ett kanke också är dax och gå upp ett hack till två.

    Sen har jag flaskor från affären ni vet. Fast jag har köpt andra nappar. Kommer inte ihåg märket men de är super. De finns i alla affärer (iaf på maxi )

    Så ni kör bara med mam flaskor inga andra???


  • Sköna Emma

    Jag har varit på efterkontollen idag. Allt såg fint ut, så skönt!
    Nu känns det som man har lagt graviditeten bakom sig. Det va sist anhalten innan allt a klart!
    Men jag är fortfarande rädd för att ha sex. Så fruktnsvärt rädd! Känner ingen som mig???


  • Sköna Emma
    virre85 skrev 2010-04-14 12:32:53 följande:
    jag kör enbart med de vanliga från affären, med kulnapp. Elin fattar inte hur hon ska suga på mam Har en flaska så jag tränar henne ibland men hon vill inte dricka ur den. Så det blir Esska och bambino här. Elias har enbart druckit ur anatomisk napp han klarade inte av kulnapp fast på Elin är det tvärt om Anatomisk ska va bättre för tänderna enligt tandläkaren.
    va skönt att det inte bara va jag som hade "vanliga" napp flaskor. jag har mest Esska flaskor. nappen är från samma esska, liten napp hela nappen ser platt ut. svårt att förklara

    nu ska vi till öppnaförskolan.
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden