Inlägg från: Sköna Emma |Visa alla inlägg
  • Sköna Emma

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    Ärligt talat skiter jag i rabbat kupongerna, jag vill använda det som är bäst.
    Pampers tycker jag både sitter ba och är mjuka. Så jag använde bara pampers


  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-03-04 16:52:57 följande:
    Är det fler bebisar än min bebis som har fått massa små plitor? sitter på kinder och nacke framförallt... Är det för chokolan som jag äter eller är det bebisens hormoner?
    Emma har också det och jag ammar inte så det kan inte komma från mig,Jag tror det är hormoner, jag har inte tänk ens på att hon har det (låter kanske konstigt ) tror inte det är något farligt.
  • Sköna Emma
    virre85 skrev 2010-03-09 13:23:18 följande:
    Mammas gladfis Gud va dålig jag är på att skriva känner jag, men jag läser vad ni skriver. Kommer aldrig på vad jag ska skriva bara. Är mest aktiv på facebook. Hoppas ni inte glömt mig.
    samma här, är så dålig på att skriva, men jag följer er andra.
  • Sköna Emma

    På tal om att resa ska vi också åka.Vi åkte aldrig någonstans nu i sommras för jag va gravid och vi hade så mycket med våran gamla lägenhet med att sälja den och köpa vårat hus. Fanns ingen tid! Vi ska nog åka till grekland va det lutar åt iaf. Sen nästa år i jan feb ska vi åka till Tajland, jag vill inte åka dit egentligen, det har blivit så vanligt resmål. Jag ville hellre åka till usa


  • Sköna Emma
    Mamma Tes skrev 2010-03-10 10:03:30 följande:
    Åhh jag vill så gärna också resa men vi har verkligen inte råd nu då jag får så mkt mindre pengar. Hur har ni andra råd?
    Min sambo tjänar rätt mycket pengar, han har sparat pengar sen han gick ut ur skolan (10år). Han betalar allt för oss just nu. Jag tar inte ut några mamma dagar eller nått.
    Därför har vi råd att åka.

    Synd att inte ni har råd, det hade kanske gjort er gott och få komma iväg efter allt med koliken. Hur gåt det förresenten med behandlingen i setnungsund va det va?
  • Sköna Emma

    I hela mitt liv har jag varit extremt smal vägde 48kg och är 174lång när jag blev gravid  och nu när jag fått Emma å kroppen börjar återhämta sig igen är jag lika smal igen! Jag gick upp 22kg fick behålla 4kg så nu väger jag 54kg. Tänk om jag kunde fått behålla 15kg. Jag tycker synd om er som inte mår bra med eran vikt, jag förstår er så mycket. Jag strävar för att gå upp i vikt och ni strävar för att få gå ner era kg:on. Det är lika jobbigt och svårt för mig att gå upp som för er att gå ner.

    Måste också erkänna att jag har gjort något så korkat! Förra helgen när jag va ute på krogen tog jag några cigaretter och vad hände tror ni? {#lang_emotions_frown}


  • Sköna Emma

    Det här med att skaffa en liten till?
    Min sambo sa när vi va på BB typ dan efter Emma hade kommit, Jag vill ha en bäbis till!
    Jag väntr gärna ett tag till!

    Cupcake: Hur får du henne att vara vaken 11-23? har försökt nu i två dagar, till slut så somnar Emma uppe på ner på! Jag vill få tips av dig!


  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-03-20 20:10:29 följande:
    Jaa du, jag har inge tips förutom att hon sover så bra på natten. Vet inte varför hon inte vill sova på dagarna....  Hade önskat att hon gjorde det så jag hade kunna göra annat... men icke hon ska vara med överallt.
     

    va du jätte glad för det. Vi sov till elva idag gick upp blöjbyte och påklädning och mat så klart. så va hon vaken tills vid halv två. När vi åkte, så sov hon till vid fem. Nu har vi hållt henne vaken sen dess och jag va och la henne precis nu för natten får se hur detta går
  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-03-21 00:56:04 följande:
    Spännande, berätta imorrn!
    Hon somnade riktigt vid halv elva och sova ända till klockan kvart i tre. Sen till kl fem eller sex kommer inte ihåg. Mat vid båda tillfällerna. sen vakna hon kvart i nio och ville ha nappen och nu gick vi upp kl halv tolv.
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden