Inlägg från: Sköna Emma |Visa alla inlägg
  • Sköna Emma

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    Skruttis1979 skrev 2010-02-25 21:03:18 följande:
    jag brukar göra knipövningar då jag går till fsk med Elma och sen hem igen. Även när jag hämtar henne kniper jag. Min förra bm jag hade med Elma, sa att det är svårare att göra knipövningar då man går så jag hoppas att det gör nytta ordentligt! Det enda jag känner av mellan benen nu, är i urinröret som nog fick sig en liten känga vid förlossningen. Det tog ett par veckor för det att börja göra ont, men nu när man är på toaletten och sådär mer oförsiktigt och mer normalt, känns det nog av mer i urinröret. Det gör lite ont, men inget allvarligt. Det är det enda "problemet" jag har och ändå är jag sydd. Jag blöder inte längre heller - har bara lite flytningar. UUUUURSKÖNT!! Med Elma blödde jag 6-7 veckor rent blod - nu var det borta redan efter 2 veckor och nu bara som sagt lite flytningar... och världens snällaste bebis har jag ju också. Fast Elma var likadan som bebis, så det är väl genetiska grejor vi sänder över till våra barn, jag och Calle Eskil åt kl. 22.30 igår kväll och vaknade sen 4.15 för mat... döskönt att få liiiite längre tid mellan målen och faktiskt få sömn! Fast jag var bra trött då han vaknade, för då hade jag väl hamnat i en annan sömn av nåt slag, så jag var som en zombee när jag gick upp och gjorde mat åt honom. Men FLER såna nätter tack!! Idag på dan har han ätit med 4-5 timmars mellanrum - gullegrisen!
    Emma lägger sig vid tolv oh äter sedan id fyra. så lika skönt har jag det
  • Sköna Emma

    En liten fråga bara om ni vet? Jag ska inte ta ut mina mamma dagar ust nu. Kankse senare i framtiden. Får jag barnbidrag ändå? eller måste man ringa och säga det? fylla i någon blakett? eller hur går det till?


  • Sköna Emma
    Peos Mamma skrev 2010-02-26 14:33:31 följande:
    jag tror att du får barnbidrag ändå......sjukhuset meddelar fk.......men du får inte förrens nästa månad.....man får månaden efter barnet är fött.....
    Det viste jag att man får månaden efter. Tack för svaret
  • Sköna Emma
    virre85 skrev 2010-02-26 15:02:06 följande:
    De e kanske okey att fest röka??? hahaha klassiskt
    Min sambo har alltid hatat att jag rökt, nu när jag blev gravid sluta jag när jag plusade. Jag amma bara Emma i 3-4dagar, nu går hon på ersättning och det gör ju mig inte mindre röksugen. Jag har rökt i 11år och hållt upp sen i april, Känns dumt att börja igen. Meeeen har sagt till Sambon att jag kommer att fest röka och i morgon ska VI gå på födelsedags fest oss en tjej kompis. Kommer nog att köpa ett packet till det. Man kan ju inte dricka öll utan att ha en cigg

    Så i morgon har vi skaffat barn vakt för första gången, Gud va spännd jag är över detta. Det är Emmas farmor som ska ha Emma och sen när vi ska hem kommer vi hem till dem och sover över där. Känns bäst så.

    Ni som har barn sen innan, hur va det för er första gången ni skulle lämna ifrån er erat barn? Va ni nojig och ringde 100gånger?
  • Sköna Emma
    ErikaR skrev 2010-02-26 18:51:33 följande:
    Angående alkohol så sade min BVC sköterska att det är bevisat nu att alkohol ej går över så mycket i mjölken. Så jag har tagit mig ett glas vin eller en öl i samband med helgmiddagar. Sedan ska man ju inte överdriva, men det är skönt att känna att man kan ta sig ett glas utan att känna att man skadar den lilla.
    Jag har också hört det
  • Sköna Emma

    Vi lämnade bort Emma igår, allt gick jätte bra. Hon va oss Farmor i 6timmar. hon hade sovit nästan hela tiden och blivit matad en gång och sen somnat om. När vi kom hem så sov hon med oss hemma oss dem. Nu har vi kommit hem igen och hon ligger på soffan och sover. Så glad att allt hade gått bra igår kväll när vi varit borta!


  • Sköna Emma
    Harelis skrev 2010-03-01 21:51:57 följande:
    min man ger honom flaskan 1 gång på natten å då äter han mellan 130-150 sedan går jag upp en gång å ammar. hur ofta äter era på natten å när lägger de sig?
    Vid elva tolv lägger jag emma. Då vaknar hon vi fyra fem och sen vid åtta
  • Sköna Emma
    Peos Mamma skrev 2010-03-02 12:52:05 följande:
    Jag gillar mest Libero...tycker de har mer strech i men märkte oxå en stor skilland på pampers 1 och 2 ....2an har mycket emr strech i.....¨så här blir det både och men kör gärna libero så man kan samla lite poäng och få rabbatkuponger eller saker...*S*.... Vet sedan pojken var ltien att pampers brukar skicka ut mer förmånliga rabatter än vad libero gör....och det verkar vara så  nu med.... Ni är väl med i Liberoklubben och pampersklubben allihopa?
    Jag är med
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden