Inlägg från: Sköna Emma |Visa alla inlägg
  • Sköna Emma

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    Cupcaken skrev 2010-02-15 14:50:49 följande:
    Hur mår ni annars? Är ni trötta? Sover era bäbisar någorlunda bättre nu? Min är vaken heeela tiden nu känns det som, får ju inge gjort, hinner knappt att duscha... Hur är era avslag? Har ni läkt? Någon förutom Virre som börjat sexa ännu?? Angående vikten med, så händer här ju naaada??? ska det vara så när man ammar? Eller äter jag för onyttigt tro? Oj så¨mkt frågor jag har!
    Imorgon "fyller" Emma 2 veckor och hon sover mäst än, är vaken någon timme här och där, har inte fått fatt på dygnet ännu.
    Avslaget rinner på men det är inte så mycket som det va från början.
    Frågade sambon i förrgår tror jag det va om han vill ta en titt där nere och se hur det såg ut. han sa att det såg fint ut.
    SEX ÄR DU GALEN!! jag vågar knapt inte bajsa ju

    Hur har du det själv?

    Hur länge ska det göra ont där nere, det gör ont när jag står och går.Men när jag sitte rär det mycket bättre, hur har ni det?
  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-02-16 13:23:46 följande:
    Japp finns på apoteket, jag tar 10 droppar och då kan jag gå efter 10 timmar och bajsa ut det jag har. Tar jag 15 droppar då blir det väldigt löst och krampar otäckt i magen på mig. Skruttis: vad skönt att du får sova naken!! Vill oxå men det kommer dröja ett tag då jag har enorma flytningar fortf. Jag har inte vågat titta efter hur jag ser ut där nere och min sambo är inte så villig heller Åh har en ledsen bebis, hon är matad, bytt på och rapad men det ska vara sååån uppståndelse i ca 5-10 varje gång innan hon somnar... låter henne gråta nu eftersom jag vet att om ca 5- 10 min så somnar hon sitter en meter ifrån henne och försöker trösta och klappar henne lätt på benen. Jag är kanske jättehemsk just nu känner jag mitt hjärta gör så ont då hon gråter, men tar jag upp henne i famnen så somnar hon där efter ett tag för att sen vakna då jag lägger ner henne. Hur gör ni? tar ni upp era bebisar så fort de gråter? Jag har varit så blödig och tagit upp henne för minsta lilla innan. Men vet ju numera att hon somnar även om jag inte tar upp henne i famnen. Eller är jag hemsk nu???
    Emma gnyr mycket när hon sover, men jag tar inte upp henne innan hon skriker på riktigt.

    Emma kan inte somna själv, vi får vaga henne till söms, om hon inte somnar i bilen eller i vagnen.

    Jag har "visat" min sambo mitt underliv och han tycker det ser bättre och bättre ut. Skönt tycker jag att det går framåt. Men jag har ont ännu. Det svider.
  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-02-16 14:20:55 följande:
    Mmm på mig sved det rätt länge med, jag kissade typ framåtlutad då sved det inte lika mkt!
    Samma här, här kissar man framåt lutat.
    Hur länge sved det på dig?
  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-02-16 15:57:34 följande:
    hmm slutade nog svida efter 2 och en halv vecka ungefär...men drick mkt vatten också då blir inte urinen så koncentrerad det gör att det svider mindre med.
     å va smart du är! Det ska jag tänka på.... Tack
  • Sköna Emma
    Cupcaken skrev 2010-02-18 18:11:22 följande:
    Åh tjejer, tanken slog mig nyss att jag är så glad att ni finns. Det har gett mig såå mkt att ventilera med och att få del av era kunskaper, är verkligen jättetacksam för detta. Jag har ju ingen annan att prata bebis med så denna tråden har varit så givande för mig. Det är så otroligt att vi har följts åt sen vi blev med bebis! Mååånga kramar till er!
    Tack själv

    Jag är också oerhört glad för att jag får ta del av all kunskap man får här
  • Sköna Emma

    Jag börja med natt från dag ett, men Emma ville inte ha nappen, hon spotta bara ut den hela tiden. Sambon vill inte att vi "tvingar" henne att använda den. Men ibland suger hon en liten stund sen spottar hon ut  den, fast de flästagångerna spottar hon ut den direkt.


  • Sköna Emma
    Skruttis1979 skrev 2010-02-21 13:56:34 följande:
    vi ger napp då han har extremt sugbehov. eftersom han inte ammar och snuttar vid bröstet så får han nappen istället. Det märker man på honom då han "söker" med munnen. Vi ger nappen om han är jätteledsen också, men det är han sällan utan det är snuttbehovet vi stillar med nappen. Fast vår lillkille är extremt nöjd nästan hela tiden. han äter sådär var 3-4:e timme (nu inatt och på fm har det faktiskt gått 4,5-5 timmar mellan målen). Han hojtar till då han är hungrig, sen sover han nästan hela dagarna, förutom ett par längre stunder som han är vaken... sen piggnar han till sådär runt 22-tiden å är vaken ett par timmar då också, för att sen sova för natten. Så jag får bara en eller två gånger som jag är uppe per natt för matning - skönt!! ingen magknip heller, förutom vid ett tillfälle då ingen tröst eller närhet hjälpte... men vi är verkligen välsignade här hemma känns det som, då man läser om er andra som kämpar med amning i flera timmar och kolik.
    Samma här, jag ger bara mat en gång per natt. Emma är så snäll. Tycker också synd om er alla andr som har kolikbarn. Så kommer jag och har en dröm bäbis!
  • Sköna Emma
    Fröken L skrev 2010-02-22 17:33:03 följande:
    Är det någon mer än jag som inte ska ha dop utan istället nanmkalas? Vad har ni isådanafall tänkt att göra på kalaset?
    Min sambo är inte döpt och jag är döpt. För hnom spelar et ingen roll o vi döper eller inte. Men det lutar mera för ett namngivingskalas. Då hade i tängt att ha massa rosa tårtor bakelser ch massa olika kakor. Vi funderar även  på att ha lite mingel. Men det blir till sommaren då vi kan vara ute i trädgården. Min sambos systerdotter när hon va liten va vi på ett namngivningskalas för henne och då kom vi bara dit och åt mat och så. Vi får väl se vad det blir av det.
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden