• elaisa

    Vi som har prematura sammandragningar

    Känns som det är fler här i tråden som inte har så många dagar kvar till bebis, många korta tappar...

    Gerseml, glöm inte bråddarna!

  • elaisa

    pilea, va skönt att tappen inte var så påverkad, vila på!

    smörblomman, tycker inte du ska känna att du är jobbig om du åker in, det är ju deras jobb, men jag vet känslan. Hoppas det lugnar sig snart.{#lang_emotions_smile}

  • elaisa

    Asalu, ang mage min bebis ligger m huvudet neråt och oftast m ryggen o rumpan på höger sida så magen är lite sne från början men sen när jag får smdr blir den verkligen obehagligt sne till formen...men tycker inte det känns som bebisen kläms på ngt sätt.

  • elaisa

    Asalu,ah jag förstår, det måste vara en konstig sorglig känsla, kanske du kunde få göra ett ul på magen vid nästa koll el i samband m smdr bara för att se hur hon har det därinne.

    Jag ligger ner lika mycket som förut för trots att jag blir lugnar för varje vecka blir också trycket större neråt när jag är upprätt. Vid senaste kollen var det en bred funnelling ner till cerklaget så de rekommenderar fortsatt liggläge. Tänker att efter vecka 34 kanske jag kan börja våga vara uppe lite mer.

  • elaisa

    30+5 här och jag har haft sängläge i över tre månader och skulle heller inte klarat mig utan min dator, ser mycket film o tvserier på surfthechanel.com. Har ibland tänkt att jag skulle kunna utnyttja tiden bättre men den här tillvaron är ju samtidigt så konstig man har liksom ingen ro att göra ngt mer tankekrävande och längre sammanhängande.

  • elaisa

    Fröken Sol, jag upplevde att läkarna efter vecka 24-25 blev mer angelägna att "rädda bebisen" då fick jag läkarsamtal,fragominsprutor, sjukskrivningen förlängdes fram till bf. Innan dess kom jag dit mätte cx o sjukskrevs 3 veckor och jag hann knappt fråga någonting... men antagligen la de inte så stora resurser eftersom de hela tiden poängterade vilken högrisk graviditet det var.

    Jag kan ju tycka attt du borde ju bli sjukskriven i såna fall fram till v34 och börja jobba då istället eftersom det är först då de inte stoppar en fl men hursomhelst - lycka till imorgon!

  • elaisa

    Ja, all vila har nog förminskat våra muskler, känner också av ryggen när jag sitter. Gud va härligt det ska bli att promenera och få tillbaka lite kondition och muskler!

  • elaisa

    go morgon alla!

    här är allt lugnt, går idag in i vecka 32 och inga smdr än så länge! börjar faktiskt tro att den här lilla tjejen kommer ligga kvar tills det är dags{#lang_emotions_smile}

    Kanske vågar mig ut på balkongen i vårsolen en liten stund.

  • elaisa

    ja lite solbränna i mitt bleka ansikte skulle inte skada, jag ser verkligen inte pigg o fräsch ut...4cm utväxt så jag skulle behöva färga o klippa håret  men det får väl vänta.

  • elaisa

    Pilea,hur gick det att komma igång med amningen i v35?

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar