• jmynt

    Vi som har prematura sammandragningar

    gahhhh nu blir jag snart tokig! inte en bm så långt ögat kan nå. Idag är de visst inte där för det gick inte att ringa dem på telefontiden. aja jag får väl ta en promenad och gå dit o höra efter.

    hoppas att ni andra har det bra och att alla dumma sd håller sig borta idag.

  • jmynt

    Nu kommer jag med en fråga till, är det bara jag som känner mig (ursäkta uttrycket) skitnödig så fort jag får en sd, känner även allt oftere nu att det känns som att sitta på en kokosnöt, kan han ha börjat fixera sig redan v.31. dotter låg med huvet så långt ner att de inte kunde mäta det i v.18 och när hon fixerade sig vet vi inte men innan v 30 i alla fall. Vad tror ni? har mått så lustigt sista tiden, mår jätte illa hela dagarna har huvudvärk till o från, och blir yr ibland. mycket lustigt känns det.

  • jmynt

    I dag har vi haft ettårs-kalas iparken med våran föräldragrupp. jätte kul att träffa alla men aj så ont jag har nu kan knappt röra mig utan att det hugger o stramar eller att jag får sd.
    Dottern har inte sovit middag idag och verkar inte vilja göra det heller så nån vila blir det inte före 20tiden i kväll.
    Och som vanligt när allt känns tungt så är sambon i tyskland.

    Men av någon konstig anledning så är jag ändå på ett strålande humör, känner mig jätte glad, kanske är det det fina vädret. Hoppas att ni andra också har vackert väder och ett glatt humör.Skrattande

  • jmynt

    Hej på er alla, hoppas ni får en kanon dag,.....Min dag började inte så bra, vaknade av en jätte sd som gjorde såååå ont. sen har det kommit fler lite då o då, Och jag som måste ut en sväng idag, var nog i gång för mycket i går, hägde upp en sånghimel åt tösen och möblerade om för vi fick en ny soffa. Är ialla fall 31+3 idag så det tickar påblev inlagd o stoppad i v. 32 förra gången så det känns lite nervöst. Men jag kniper minsan min dotter har inte börjat gå än och jag väntar hellst tills hon kan det.

  • jmynt

    Hej igen, efter att ha sovit typ tre timmar på förmiddagen och en på eftermiddagen så har sd lugnat sig för mig. Men jag är fortfarande sååååå trött, känns som om jag inte sovit på flera dagar. Men till alla er som har lite svårt att sova och som ligger mycket på dagarna så har jag världens bästa tipps, en gravid kudde som ser ut som en jättelik polkagriskäpp. Den är guld värd man ligger såååå skönt. Sen ett tipps till, ni som har problem med fogarna, skippa dessa smala resårbelten som man kan köpa och köp biltemas njurbälte, det är igentligen till för att skydda njurarna när man kör cross men det är sååå bra, bredare bak o smalare fram så det inte trycker mot magen men ändå ger stöd åt ryggen. Och dessutom är det billigare än de vanliga stödbältena.

  • jmynt

    Jag bor i kalmar län och här säger de att det ok så långe man inte har fler sd än en i timmen. Verkar vara så himla olika beroende på vem man frågar.

    Jag känner att jag börjar tröttna nu, är säker på att tappen blivit betydligt kortare nu. Min sambo o jag har haft lite mysigt då o då, och om han fingrat mig så har han hela tiden kunnat känna tydligt vart tappen är, var den börjar o slutar, men inte imorse, först hittade han den inte men sen sa han att det inte gick att känna var den började, jag sa att vi inte skulle fortsätta mer i fall det var nåt, men nu är jag verkligen jätte orolig, vet ju att man inte ska vara där o rota.... har inte så mycket sd idag men har  mycket  "mensvärk" och ett tryck neråt.

  • jmynt

    just nu hatar jag allt. Igår fick jag jätte ont i övre delen av magen var säker på att det var gallseten men eftersom jag fick en massa sd också så åkte jag in till fl. Hade inte ätit nåt och hade super ont, de sa att det var verkar och jag sa att det inte var det, fick bricanyl, o sd släppte men inte det onda. så det var inte verkar, då sa de att det var uvi, fick antibiotika, men inget mot smärtan och inget att äta förren kl var 1800 kom in vid 1030.  När jag kom hem så satt min sambo o en kompis o drack wisky jag sa att jag skulle sova o tänkta att sambon skulle vara kvar hemma med mig men inte då.....nä han följde med hem till kompisen och kom hem vid tre i natt.....jag hade fortfarande jätte ont och kunde inte sova.....i morse fick jag ringa o ställa in alla våra planer för midsommarfirande för att han inte vill träffa min bror......så nu sitter jag som vanligt helt själv och sambon ska ut till nån stuga med ett gäng kompisar och jag o dottern är inte välkommna att varar med.....Är så trött på allt detta nu.....min sambo tycker att vi kan åka hem till hans föräldrar men han själv vill inte följa med.....jag har alltid tyckt att midsommar är en familjehögtid, men han verkar inte vara ett skit intresserad av att umgås med oss.  är sååå jävla ledsen.

  • jmynt

    Hoppas att allt går bra för pennyjenny

    Min lilla tös räddade midsommarafton genom att ta sina första steg helt på egen hand. Tycker det var en bra dag hon valde att göra det på. Vi åkte till sambons föräldrar (utan honom) och åt lite sill och jordgubbar. sen blev vi kvar där tills igår då fick sambon sitt straff för att han ratade oss på midsommar. han fick hyra en släpkärra och ta med både mig och sin mamma på en heldags shopping i linköping bla på ikea. Köpte 5 bokhyllor för bara 19kr/st.

    senaste kointrollen var bar tappen har blivit längre är nu uppe i 3,4 cm och putten i magen beräknades väga ca 1,8kg, han ligger på det normala men lite i nerkanten, men han är större än dottern var iaf. så nu har vi börjat planera in semester, v.30 åker vi till liseberg torsdagen den veckan går jag in i v. 38 och passerar då dagen min dotter föddes, så vi får väl se om det går vägen.

  • jmynt

    grattis till lilla raketen!!!! ska bli spännande att läsa hela storyn sen.... Lycka till nu

  • jmynt
    t0va skrev 2010-06-29 10:46:13 följande:
    Verkar som om pennyjennys bebis är kvar i magen, fick tag på en som har henne på facebook och där hade hon skrivit att hon fått gå ur sängen igår och gå på toa och duscha själv. Så det verkar som om de lyckats stanna av förlossningen. :) 
    Vad skönt att höra. hoppas att allt går bra nu, och att det inte drar igång nåt mer förens det är dags.
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar