Inlägg från: PennyJenny |Visa alla inlägg
  • PennyJenny

    Vi som har prematura sammandragningar

    2små2stora skrev 2010-06-14 16:12:08 följande:
    Ta kontakt med din BM när hon kommer tillbaka och se om hon kan få iväg en remiss till Lund. Berätta för henne precis hur du känner det ang CSK
    ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07 Lillknorr BF 6/10~~
    Jag har pratat med Lund igen och idag säger dom att csk måste skriva och inte min bm, som de sa förra veckan :(

    Orkar verkligen inte med detta. Har man förlorat barn pga läkarmiss ska man inte behöva gå där och känna sig otrygg anser jag. Skiter i om jag så måste betala allt själv, då gör jag väl det - bara jag slipper csk.
  • PennyJenny
    2små2stora skrev 2010-06-14 16:16:46 följande:
    Din BM kanske kan prata med CSK så att du ändå får en remiss utan att behöva bråka.
    ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07 Lillknorr BF 6/10~~
    Ja jag ska prata med henne nästa vecka... Vi måste ju dit på koll nästa vecka till smvc och då kommer vi ta upp diskussionen igen, Trist man ska behöva bråka. Nu har jag dock lugnat mig lite :) Var rätt upprörd när jag först skrev :o)
  • PennyJenny
    Bohman skrev 2010-06-14 18:39:59 följande:
    Tack
    Vad får dig att tro tjej?
    ♥(¯`°•.¸ ♥ www.mammabohman.blogg.se ♥¸.•°´¯)♥
    För så såg min tjejmagen ut Nu när jag väntar kille nr 3 är magen mer toppig och centrerad :) OM man nu ska gå på skrock
  • PennyJenny
    2små2stora skrev 2010-06-14 20:12:23 följande:
    Väntar du också kille nr 3

    Tog en bricanyl på em och vad skönt det är att slippa sammandragningar hela tiden. Men är det någon mer som har molvärk i nedre delen av livmodern? Det känns inte som om det är blygdbenet utan innanför det.
    ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07 Lillknorr BF 6/10~~
    Japp :) Detta blir tredje killen, till storasysters förtret ;)
  • PennyJenny
    060810 skrev 2010-06-14 22:09:01 följande:
    Vet ni vad man INTE ska göra när man har sd?
    Först gå runt på stan (sakta och vaggnade som en anka/pingvin) i 2 timmar och sen bege sig till lokala mataffären som har 50% på hela sortimentet och hela jävla byn är där samtidigt!!
    2 timmar spenderade jag i butiken (1½ timme i kö + kassa) men fyllde en kundvagn och betalade ynka 1435 kr för det!
    Men fy fan vad jag mådde dåligt av att va där.. Så ONT och mådde skit... Trodde verkligen det skulle bli förlossningen för mig idag, men det verkar klara sig.. Mår bättre nu, men inte fullt bra.. Får se hur det blir inatt...

    PennyJenny:
    Fy fan vad jag lider med dig!!! Hatar med csk som du vet! Av mååååånga anledningar!
    Usch och fy för hur fan de behandlar dig!!
    Fast mig är de inte snälla mot heller, så imorn ska jag ringa och klaga lite!! Det enda jag ber om är ett extra ultraljud och en kontroll, men nej om 1½ månad har de tid för mig, det håller fan INTE!!
    Åh, gud jag blir matt bara av att läsa :) Gjorde ju samma tabbe förra veckan, precis innan jag visste hur illa det var. Sprang på stan (eller... vaggade!) och sen handlade jag en massa på maxi och kånkade på så jag hade massor av sd. Nu med facit i hand blir jag arg på mig själv att jag höll på så mkt fast det inte kändes bra...

    Tistel ringde mig igår efter att sambon ringt henne. Oh guuud så mild man kan vara på rösten. Vi pratade nog i 40 minuter och allt var sååå bra så bra och ditten och datten... Jaja... Jag får iaf söka akut i Lund sa hon, de får inte neka mig. Och det är väl egentligen det som är huvudsaken - att jag vet att jag får komma till Lund om jag är orolig och sådär. Stå på dig du också, dom är kanske möra efter vårt utbrott igår, så passa på ;)

    ..............

    Idag har jag rätt mkt sd och det oroar mig mycket. Kan det bero på (ursäkta mig men nu har det ju ändå varit så mkt "skitprat ) att man inte skött magen? Tycker mig kunna märka en tendens till mer sd vid trög mage?
  • PennyJenny

    Måste höra med er andra som legat till sängs länge - hur har ni gjort för att undvika smärtor i höfter och ben? Mina höfter och knän värker så jag håller på att bli galen. Även ländryggen molar ibland eftersom jag ligger snett då jag har en tjock dyna under baken.

    Har sååå ont i höfterna, kan man ta en Alvedon eller finns det nåt annat man kan göra? Är inte så glad att ta medicin i onödan s a s.

  • PennyJenny
    2små2stora skrev 2010-06-15 15:18:50 följande:
    Alvedon kan du. Jag försöker att variera mig lite. Växlar mellan sängen, soffan. Lite skönt tillbaka lutad med fötterna på bordet eller liggandes.
    ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07 Lillknorr BF 6/10~~
    Får kanske oxå göra det. Ligger på soffan hela dagarna så det är begränsat hur man kan ligga. Sitter ingenting, kommer ligga nu fram till v24 iaf, 3-4 veckor till... pust....
  • PennyJenny
    Noemi skrev 2010-06-15 15:45:57 följande:

    PennyJenny, ja det är knepigt att ligga ner så mycket för höfterna. Jag brukade ligga med en kudde mellan knäna och en som stöd för magen i soffan och se till att svanskotan hade ordentligt stöd mot soffans ryggstöd. Och så vände jag mig om med jämna mellanrum. Men ett tag tror jag att jag hade någon slags inflammation i ena höften för jag låg mer åt ett visst håll och hade jätteont när jag gick. Det är ju inte så roligt att äta smärtstillande så ofta så jag försökte klara mig utan det. Men att byta läge och att sträcka på benen med jämna mellanrum är viktigt. Heja dig! Skrattande


    Tack för tipsen :))
  • PennyJenny
    Shee skrev 2010-06-15 18:28:00 följande:
    Hej tjejer!

    Min lilla flicka Isabella bestämde sig för att titta ut igår, den 14 juni klockan 08.21!
    Hon föddes då i v 36+5 :D så det var ändå helt okej tyckte jag!

    Tack för ert stöd och svar på mina frågor! <3

    Kramar Jill och Isabella från BB Huddinge!
    Grattis!!  {#emotions_dlg.flower}
  • PennyJenny
    Happyme skrev 2010-06-15 20:28:40 följande:
    ja som ni ser har klockan passerat 20 och jag är trött,heta  vetekroppar ..jo jag tackar Skrattande menade heta vetekuddar.
    Haha, jag förstod vad du menade ändå Tack för tipset, det måste jag testa!
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar