Inlägg från: Lilla Ego 07 |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego 07

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Kristyr skrev 2010-02-10 16:33:09 följande:
    Det var en av ur och skur dagmammorna...Då har du kanske tips på nån bra dagmamma i långbro omårdet som har platser.. ??
    Tyvärr inte, jag bor ju åt andra hållet, Örby Slott :) Men hade du bott häromkring så hade jag kunnat tipsa dig om vilka du inte ska ha iaf  och vilka som är bra :)
  • Lilla Ego 07
    Kristyr skrev 2010-02-10 16:35:17 följande:
    men man vet ju inte hur han blir när bebis kommer... och om det funkar och så..Annars skulle jag gärna ha honom hemma....Känns jobbigt att springa och lämna honom på dagis hela dagarna och passa massor med jobbiga tider..
    Jag har min son hos sin dagmamma och är själv hemma med min lilla tjej som är 7 månader. Tycker att det är rätt skönt faktiskt. Samt så är det så skönt med dagmamma för det går alltid att "krångla" lite med tider och så. Har honom där mån-tors och hemma fredagar. Men har honom hemma lite då och då ibland också bara för att det är mysigt. Dock så är han i en rätt "jobbig" ålder nu och det är ibland mer jobbigt att få iväg honom på morgonen än att ha honom hemma. Samtidigt som han behöver få den stimulansen han får hos sin dagmamma med sina kompisar för jag är alldeles för trött för att orka stimulera honom så hemma.
  • Lilla Ego 07
    Kristyr skrev 2010-02-10 16:37:04 följande:
    Lite "långt" dit...
    När vi sökte plats, dagis först va det väl tänkt, så fick vi plats i solberga. På ett dagis som ligger bakom götahallen. Ingen direkt lekgård och bara allmänt trashigt kändes det som. Men sen så fick jag nys om dagmamma och det ångrar jag inte en sekund! Känns som om jag lämnar honom hos en extramormor varje dag vilket känns supertryggt och mysigt{#lang_emotions_smile}
  • Lilla Ego 07

    Hur gör jag för att få koden att fungera på ellos??
    Tänkte ju passa på att köpa ett par vårskor. Har koden och allt, fick den när jag registrerade mig. När jag kommer till kassan och skriver in koden så står det att det dras i kassan, rabatten alltså, men de gör det ju inte.

  • Lilla Ego 07

    Ser att ni pratar ´mylittleztore. Mina grejor fanns. Dock hade jag typ bara beställt katvig i rätt små storlekar typ leggings och några bodies. Mitt mejl vad jag skulle betala låg i skräpposten. Vet att hennes mejl har kommit dit förut ibland. Så kolla där om ni inte fått något mejl.

  • Lilla Ego 07
    Smultronhjärta skrev 2010-02-26 08:58:02 följande:
    Men alltså..Nu har jag mailat och frågat, jag antar nämligen att du och jag JsN har beställt samma storlek på miniappletröjan där..
    Inte beställt någon miniapple:) har så himla mycket i de printen
  • Lilla Ego 07

    Smultron, har du shoppet något småfolk på llm då? :) Det råkade bli 4 tröjor till......
    visserligen bara 30% rabatt, men det är ju alltid något ju!

    Men nu har jag nog överskridit mitt shoppingkonto denna månaden så då blir det till att leta fram lite mer och lägga ut på T :)

  • Lilla Ego 07

    Smultron!! Visst hade du den mörkgråa lurven med lila kantband till din son??
    Fick precis ett mejl från en webbutik att de hade fått in en sån i stl 104 och hade den på halva priset så jag slog till direkt{#lang_emotions_smile} Har lurvoverallen till lillasyster och tänkte matcha lite, men visst är den inte för tjejig va??

  • Lilla Ego 07

    Hallå lurvexperter!

    Har en fråga. Fick hem en superfin lurv just precis. Den är från hösten, tror jag. Mörkgrå med lila kantband och en del cerise på tassarna.

    Undrar bara om någon som har den har tänkt på att den är liksom lite hårdare i lurven än andra lurvar??
    Har en likadan lurvoverall också och den är också mera hård, om man nu säger så :) än alla andra lurvar jag har. Gör ju inte jättemycket men den känns helt klart annorlunda, mer jacklik liksom.

  • Lilla Ego 07
    Kristyr skrev 2010-03-03 12:32:19 följande:
    Ja den är hårdare... men såååååååååå fin..
    Skönt att höra, då är det inte mina då bara :)

    Japp riktigt fin! Känns bra att sonen får ha lite lila och rosa också. Har de flesta andra färger men dessa är underrepresenterade i hans garderob.
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16