Inlägg från: Lilla Ego 07 |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego 07

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    ellenagnes skrev 2010-01-21 10:45:16 följande:
    jasså råttorna väljer storstan?? Skönt man bor i en håla. Min pappa har en bilverstad och en bil kom in med en bill som en katt hade fastnat i när dom fick ut det så såg dom att det var en råtta. Stor som en katt på C.a 4 kg. Fy fasen !!!!
    Det är ju precis sånt man får mardrömmar om ju! Är själv från landet och det enda vi hade där var sorkar som hundarna fick tag på ibland. Men att bo mer eller mindre tillsammans med råttor som man gör i storstan här det är fan äckligt. Ett skäl för att flytta härifrån nästan....
  • Lilla Ego 07

    Fick hem airbrushklänningen i stl 62/68 nyss från B&R. Såååå fin ju! Exakt lika lång som butterfliesklänningen från förra våren i stl 68, lite bredare dock men inte så farligt. Så den kommer nog sitta som ett smäck till sommaren hoppas jag. Tror inte hon kommer hinna växa så väldans mycket.
    Så nu blir det till att shoppa resterande printen i samma storlek! Det finns väl en 4 print till el så{#lang_emotions_tongue_out}

  • Lilla Ego 07
    Smultronhjärta skrev 2010-01-21 13:22:08 följande:
    Men ja just det-dig kan jag ju fråga Hur stor är din lilla? Jag sitter och funderar på om Lova kommer kunna ha dessa klänningar eller om hon hamnar någonstans mittimellan storlekarna...
    Roligt att jag för en gång skull kan hjälpa dig, brukar ju va tvärtom annars hittills :)

    Leia är nog ca 65 cm ( har inte mätt på ett tag). Väger ca 7 kg, inte riktigt men nästan tror jag. Hon har cups klänningen i stl 62 som sitter precis nu samt badgesklänningen i samma storlek som också sitter precis nu.
    Mätte nya airbrushklänningen och den landar lite nedanför knäna, ett par centimeter. Har inte provat den på ännu dock men bara lagt den ovanpå henne. Enligt bvc så skulle hon va 74 cm vid 1 år, vilket är 1 juli. Men jag tvivlar lite på det, att hon kommer vara så lång.

    Jag gillar när klänningar inte är alltför långa, gärna lite mellanting av klänning och tunika så den storleken tror jag är perfa framåt sommaren.
  • Lilla Ego 07
    Kristyr skrev 2010-01-25 19:05:17 följande:
    Helt OT. Men det som går bra på T är smågryn.... Tycker iaf jag.... Trodde inte det skulle gå alls.
    Appropå smågryn. Har fortfarande inte fått ett par jeans som jag köpte i juni....
  • Lilla Ego 07
    Mawe123 skrev 2010-01-25 19:56:04 följande:
    Jag beställde också i juni och har fått hota med polis anmälan och anmälan till skattemyndigheten samt arga meddelanden på hennes telefonsvarare innan jag tre månader efter inbetalningen fick mina pengar åter.Det gäller nog att du krigar på ordentligt om du ska få dina pengar tillbaka!
    Har ingen som helst lust att göra det dock... Varit väldigt vänligt mot henne i flera mejl under sommaren och hösten. Fick två velourbyxor sent i höstas  men inte jeansen. Hon skrev då att hon höll på med det sista på dem.....detta var väl typ 3 månader sen kan jag tro.
    Struntar i det nu. lär ju aldrig köpa där igen dock men ibland går man på nitar antar jag.
  • Lilla Ego 07

    Oki, nu måste jag fråga. Har inte hängt med i pop diskussionen och är rätt ny på det märket. Dessa skaloveraller, tunna alltså?? finns de i större storlekar än 92? Det skulle ju vara toppen att ha istället för regnkläder nu till våren! iofs har jag köpt många fina set med regnkläder...hmm... men de kan jag ju ha hemma och bara titta på för att de är så fina {#lang_emotions_smile}

  • Lilla Ego 07

    Hur fasen tänkte de då?? är det inte här i sverige om någonstans vi behöver dem??

    Sån måste jag ju ha nu känner jag!! Är inte PoP svenskt eller, då borde de väl säljas här först och främst{#lang_emotions_demon}

  • Lilla Ego 07

    Hej.

    Kommer  med en liten OT fråga. Har smågryn lagt ner eller? Bloggen finns ju inte kvar. Satt och ilskade upp mig imorse på mina jeans och "kompensationskläderna" jag skulle ha fått i oktober (hade då väntat sen i juni) och tänkte att jag skulle ta och skriva ett sista mejl till henne. Men då finns inte bloggen kvar!!! Va fan!

  • Lilla Ego 07
    Tjollabolla skrev 2010-02-08 11:55:28 följande:
    Ja jag tror det var ganska många som inte fick sina grejor. Hon tog nog på sig för mkt...
    Nä jag vet. Mejlat henne många gånger om det. Varit bara trevlig hela tiden. Men nu har hon alltså lagt ner allting och försvunnit med mina pengar...
    Antar att man lärt sig en läxa iaf att inte köpa från privata ställen. Sur jag blir iaf.
  • Lilla Ego 07
    Kristyr skrev 2010-02-10 14:43:32 följande:
    jaaaaaaaa tyvärr så gör de precis som de vill... så synd var ju såååå nära att få en plats där.
    Hej.

    Nyfiken på vad det är för en dagmamma du har sökt hos? Jag bor ju vid älvsjö nästan och har dagmamma till mitt barn. Helt suveränt tycker jag det är!!
    De är ute rätt mycket men det är nog inte något ur och skur. Men känner till en del dagmammor i området så jag blev nyfiken på vem det är :)
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16